Εμείς τα λέγαμε για τον Δημητρά… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εμείς τα λέγαμε για τον Δημητρά…

Έτσι σας θέλουμε Πρόεδρε... Έχουμε από τις σελίδες αυτής εδώ της εφημερίδας, πολλές φορές επισημάνει αρνητικά σημεία, και έχουμε ασκήσει κρ...

Έτσι σας θέλουμε Πρόεδρε...
Έχουμε από τις σελίδες αυτής εδώ της εφημερίδας, πολλές φορές επισημάνει αρνητικά σημεία, και έχουμε ασκήσει κριτική στο κόμμα αλλά και στις δραστηριότητες του ΛΑΟΣ. Πρέπει όμως, όταν πρέπει να τονίζουμε και τα θετικά του σημεία. Όπως αυτό που έλαβε χώρα την εβδομάδα που πέρασε, κατά την διάρκεια της απάντησης του Προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη, στις προγραμματικές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, στο κοινοβούλιο.
Επιτέλους, αυτά που εδώ και χρόνια λέμε, για τον ρόλο των διαφόρων "Δημητράδων", "Βαλιανάτων", παρατηρητηρίων και indymedia, ακούστηκαν από επίσημα χείλη. Και από χείλη όχι απλά βουλευτών, αλλά και αρχηγού κόμματος.
Σας παραθέτουμε λοιπόν ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη στο κοινοβούλιο.
«Ερχομαι τώρα σε ένα άλλο θέμα που ατύχησε ο κύριος Πρωθυπουργός: Την απαξία ανθρωπιάς - διαβάζω τα πρακτικά του κυρίου Πρωθυπουργού- με φαινόμενα, όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία. Ήρθε και έκανε διορθωτικές κινήσεις ο αρμόδιος Υπουργός, ο σοβαρός κ. Χρυσοχοΐδης. Και ευτυχώς! Έγινε η ιατροδικαστική έρευνα, με εκπρόσωπο της οικογένειας και βρήκε ότι ήταν πνευμονικό οίδημα. Τόσο εύκολα υιοθετείτε το Indymedia ή τον κ. Δημητρά; Γνωρίζω ότι ο κ. Βαλλιανάτος υπήρξε στο παρελθόν στενός συνεργάτης σας εις το Υπουργείο Παιδείας, δεν σημαίνει όμως ότι αυτή την ομάδα του Ελσίνκι και του Βαλλιανάτου και του Δημητρά πρέπει να την έχετε εσείς ως οδηγό και να έρχεστε μέσα στην Βουλή και να λέτε αυτά τα πράγματα. Προφυλάξτε, επιτέλους, τη σοβαρότητα την οποία πρέπει να έχει ο Πρωθυπουργός σας, όταν μιλά εδώ μέσα, εις την Βουλή των Ελλήνων.»
Η αναφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη, φυσικά ξεκίνησε από την ιστορία με τον νεκρό Πακιστανό λαθρομετανάστη, ο οποίος ενώ πέθανε στο σπίτι του, έχει γίνει υποκείμενο μιας "αγωνιστικής ανάτασης" της ακροαριστεράς και του αναρχικού χώρου, οι οποίοι κατά πάγια τακτική, ζητούν έναν νεκρό, για να δικαιολογήσουν την καταστροφική τους μανία. Αυτό όμως που έχει σημασία και το οποίο τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είναι η επίσημη στάση του κράτους, το οποίο έσπευσε να υιοθετήσει αυτού του είδους την φρασεολογία της άκρας αριστεράς. Και μάλιστα να τους καταστήσει συνομιλητές του. Και αυτό ακριβώς καυτηρίασε. Τις σχέσεις του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ με τις διάφορες ΜΚΟ και μικρές ομάδες "πίεσης". Και το έκανε, ακριβώς με τον τρόπο, τον οποίο χρησιμοποιεί και η εφημερίδα μας. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάποιος μας ακούει. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι με τον ίδιο τρόπο αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση και ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου