Πιέζουν για ψήφο μεταναστών...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πιέζουν για ψήφο μεταναστών...!

Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! "Η γειτονιά μας, γειτονιά όλου του κόσμου" Αυτό είναι το «μότο» που έχει υιοθετήσει από ό,τι φαίν...


Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
"Η γειτονιά μας, γειτονιά όλου του κόσμου"
Αυτό είναι το «μότο» που έχει υιοθετήσει από ό,τι φαίνεται ο Δήμος Βύρωνα, πρωτοπόρος στην εφαρμογή των επιταγών της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες εγκνανίασε άλλη μία... πρωτοποριακή υπηρεσία. Το νέο «Γραφείο Αλλοδαπών και Μετανάστευσης», στην οδό Βουτζά.
Όπως είναι φυσικό, εκεί μαζεύτηκε πλήθος (λαθρό)μεταναστών, αριστεριστών και μελών ΜΚΟ, όπως το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.
Πρωταγωνιστής ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του: «Είμαστε σε αναμονή προκειμένου να δούμε ποια πολιτική θα ακολουθήσει η κυβέρνηση σε ένα ζήτημα που αφορά στην κοινωνία και την καθημερινότητά μας, που αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στην κοινότητα. Το Φεστιβάλ Μεταναστευτικών Κοινοτήτων που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Δήμο μας άνοιξε το δρόμο για πιο μεγάλα, πιο θαρραλέα βήματα. Όλοι είμαστε πια «μια πόρτα», μια γειτονιά!».
Ενώ η Δήμητρα Μάλλιου, από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών έδωσε το δικό της λογύδριο: «όταν μιλάμε για ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία πρέπει να εννοούμε τον μετανάστη ως πολίτη, ως δημότη. Γιατί είναι και δεν είναι δημότης, αφού έχει μεν τις αντίστοιχες υποχρεώσεις όχι όμως και τα δικαιώματα. Για αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Δήμος Βύρωνα και προσωπικά ο Δήμαρχος αποτελούν ένα πολύ θετικό παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση».
Όπως καταλαβαίνετε, επί της ουσίας, αυτό το οποίο ζητάνε τόσο ο Δήμαρχος του Βύρωνα, όσο και η εκπρόσωπος του Φόρουμ, ζητούν την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες. Σύσσωμη η αριστερά, όλων των αποχρώσεων, πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Και από ό,τι φαίνεται το κάνει με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία σκοπεύει να προχωρήσει με το ζήτημα. Η τοπική αυτοδιοίκηση, από ότι φαίνεται θα είναι το πεδίο, όπου πρώτα θα δοθεί η μάχη για το ζήτημα της ψήφου των μεταναστών.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου