Σχέδια για ηλεκτρονική φύλαξη αντί σκοπιάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σχέδια για ηλεκτρονική φύλαξη αντί σκοπιάς

Προς την κατάργηση της παραδοσιακής σκοπιάς από τους στρατεύσιμους και στην ηλεκτρονική φύλαξη των στρατοπέδων προσανατολίζεται η κυβέρνηση....


Προς την κατάργηση της παραδοσιακής σκοπιάς από τους στρατεύσιμους και στην ηλεκτρονική φύλαξη των στρατοπέδων προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
Ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε: «Δόθηκαν ήδη οι σχετικές οδηγίες ώστε, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που εφαρμόζονται για την ασφάλεια των στρατοπέδων και των στρατιωτικών καταστημάτων, να πάψουν οι στρατευμένοι να θεωρούνται ταυτόσημοι με την κάλυψη των αναγκών φύλαξης, δηλαδή με τις σκοπιές, ώστε να είναι εφικτή η διάθεση του αναγκαίου χρόνου στην ολοκλήρωση μιας ουσιαστικής και σύγχρονης στρατιωτικής εκπαίδευσης».
Επίσης ο υπουργός Αμυνας αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης των οπλιτών και στην περιφρούρηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους υπογράμμισε:
«Δόθηκαν ήδη σαφείς οδηγίες για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε όλες τις μονάδες, καθώς και για τον σεβασμό της προσωπικότητας και των συνταγματικών δικαιωμάτων όλων των στρατευσίμων».
Ειδική αναφορά κάνει ο Β. Βενιζέλος στους νέους επιστήμονες που κατατάσσονται στις Ενοπλες Δυνάμεις: «Με βάση τα στοιχεία των υπηρετούντων σήμερα στον Στρατό Ξηράς, το 2.7% είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου, το 10% πτυχιούχοι ΑΕΙ και το 4.6% απόφοιτοι ΤΕΙ.
Για παράδειγμα, υπηρετούν 522 πτυχιούχοι διαφόρων τμημάτων ΑΕΙ που έχουν ως αντικείμενο την πληροφορική, 290 νομικοί, κ.ο.κ.
Είναι απολύτως λογικό, όσο γίνεται, το μεγαλύτερο διάστημα της θητείας τους, οι νέοι αυτοί άνθρωποι να ασχοληθούν με θέματα που άπτονται του επιστημονικού τους αντικειμένου προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες τους στις Ενοπλες Δυνάμεις».
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ


1 σχόλιο

  1. Ηλεκτρονική φύλαξη, όπως και την ηλεκτρονική φύλαξη με τα συστήματα για περιπτώσεις φωτιάς που δεν λειτούργησαν ποτέ; .. Σε εκείνη την περίπτωση κάηκε η Αθήνα, τώρα θα αλωθεί η χώρα! .. Αφού δεν είναι υπεύθυνοι οι άνθρωποι (άσχετα από κόμματα) για τέτοια συστήματα, τι προωθούν αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου