Εορταστικές ευχές από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εορταστικές ευχές από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια

Οι εορταστικές ευχές και το μήνυμα του Πρόεδρου της Παρατάξεώς μας Εύχομαι από καρδιάς ο γεννηθείς Χριστός να γεννήσει στις καρδιές όλων μας...


Οι εορταστικές ευχές και το μήνυμα του Πρόεδρου της Παρατάξεώς μας
Εύχομαι από καρδιάς ο γεννηθείς Χριστός να γεννήσει στις καρδιές όλων μας τον πόθο για ζωή, με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. Το Έθνος μας βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και σε αυτό είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Οφείλουμε να αφυπνισθούμε σύντομα και να κοιτάξουμε πιο πέρα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητά μας. Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας ότι μας παρέδωσαν οι Πατέρες μας και τίποτε λιγότερο.
Είθε όλοι μας να κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν μας, να δούμε το παρόν μας και να οραματιστούμε το μέλλον μας έτσι όπως το προδιαγράφουμε και αφού τρομάξουμε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργό μας και να αλλάξουμε τακτική.
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Μακάρι το 2010 να είναι ένα έτος πνευματικής ανακαινίσεως τόσο για όλους εμάς, όσο και για το πολύπαθο Έθνος μας.
Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.Koinwnia.com
e-mail: Koinwnia@Koinwnia.com
Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 36 37 442
Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 27 29 03
Γραφεία Αμφίσσης
Διεύθυνση: Θόαντος & Ι.Σ.Γάτου
Τ.Κ. 331 00 – ΑΜΦΙΣΣΑ
Τηλ: 22650 29900

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου