Το ιστολόγιο μας συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ιστολόγιο μας συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας…!

Χρόνια μας πολλά…! Η σημερινή ημέρα (5/1/2010) είναι ξεχωριστή για το ιστολόγιο μας. Σαν σήμερα πριν από 1 χρόνο γράψαμε το πρώτο μας κείμεν...


Χρόνια μας πολλά…!
Η σημερινή ημέρα (5/1/2010) είναι ξεχωριστή για το ιστολόγιο μας.
Σαν σήμερα πριν από 1 χρόνο γράψαμε το πρώτο μας κείμενο, Γάζωσαν 21χρονο αστυνομικό!Αυτός δεν είναι παιδί;, συναισθηματικά φορτισμένοι και σοκαρισμένοι από τα γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο. Αν και η γνωριμία μας με την bloggoσφαιρα δεν ξεκίνησε με το καλύτερο γεγονός, και αναφερόμαστε στο αντικείμενο της πρώτης ανάρτησης, ωστόσο όλα αυτά τα γεγονότα των ημερών εκείνων ήταν που μας παρακίνησαν να ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια…! Την προσπάθεια ενημέρωσης και αφύπνισης των Ελλήνων. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συνbloggers που από την πρώτη στιγμή μας καλοδέχτηκαν σε αυτό το ξεκίνημα του, μακρινού ευχόμαστε, ταξιδιού μας στον κόσμο του διαδικτύου αλλά και όλους όσους είτε επώνυμα είτε ανώνυμα μας τροφοδοτείτε καθημερινά με κείμενα σας.
Φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς τους αναγνώστες του ιστολογίου μας που μας εμπιστευθήκατε όλο αυτό το διάστημα και που ουσιαστικά μας ανοίξατε τις πόρτες των σπιτιών σας και μας επιτρέψατε να προσθέσουμε ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην πατριωτική και όχι μόνο ενημέρωση σας.
Σε έναν χρόνο λειτουργίας μας είχαμε την χαρά να έχουμε 160.000 μεμονωμένους αναγνώστες ενώ οι αναρτήσεις μας ξεπέρασαν τις 3.800. Τέλος ιδιαίτερα τιμητική αποτελεί για εμάς η είσοδος του ιστολογίου μας στα πρώτα 50 ιστολόγια του http://blogs.sync.gr/and-the-oscar-goes-to/index.html και ευχαριστούμε για αυτό όλους τους συνbloggers που καθημερινά αναρτούν κείμενα του ιστολογίου μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!
..(( Λ ))..

3 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις πιο θερμές ευχές μας.
    Η πατριωτική φωνή σας είναι σάλπισμα αγώνα στ αυτιά των ανθελλήνων.
    Συνεχίστε έτσι, για άλλα χίλια χρόνια.
    ΔΥΝΑΤΑ , ΜΑΧΗΤΙΚΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ως που να μάθουμε ΟΛΟΙ να ...SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε πάντα καλά. Και πάντα θα είμαστε μαζί σας στις επάλξεις για την πατρίδα.
    Χρόνια Πολλά και καλή συνεχεια φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου