Γιαγαντώνεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη Λέρο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιαγαντώνεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη Λέρο

Επίκαιρη ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αποστολάτου Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειρ...


Επίκαιρη ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αποστολάτου
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο νησί της Λέρου, και έχει ως ακολούθως:
ΘΕΜΑ: «Άλυτο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο νησί της Λέρου»
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει οξυνθεί στο νησί της Λέρου, καθώς καθημερινά εισβάλλουν παράνομα και ανεξέλεγκτα από 20 έως 70 άτομα. Ο χώρος προσωρινής τους τοποθέτησης δεν πληροί τις προδιαγραφές υγείας, καθώς επίσης δεν περνούν και από τους βασικούς και απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.
Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, πολλά είναι τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ κατοίκων του νησιού και λαθρομεταναστών, με πιο πρόσφατο αυτό στην περιοχή Καμάρα Λέρου. Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, γίνεται για πολλοστή φορά αντιλιπτή ή απουσία μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας καθώς και των προβλημάτων που προκαλεί.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου