Καθαρίζει τη «μπουγάδα» της ΝΔ ο Σαμαράς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καθαρίζει τη «μπουγάδα» της ΝΔ ο Σαμαράς

Γράφει ο Ωρολόγιος Δείκτης Η διαγραφή του Αριστοτέλη Παυλίδη από την Νέα Δημοκρατία ήταν μόνο η αρχή...! Οσονούπω ακολουθεί πογκρόμ διαγραφώ...



Γράφει ο Ωρολόγιος Δείκτης
Η διαγραφή του Αριστοτέλη Παυλίδη από την Νέα Δημοκρατία ήταν μόνο η αρχή...!
Οσονούπω ακολουθεί πογκρόμ διαγραφών από τα βαρίδια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα πάρουν σειρά οι Αλογοσκούφης, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Δούκας, και όσοι άλλοι ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε σκανδαλώδεις υποθέσεις κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σε πρώτη φάση έκανε την αρχή με τους κοινοβουλευτικούς, και έπεται συνέχεια.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς θέλει να πάει στο συνέδριο της Ν.Δ. απαλλαγμένος από σκιές, και κυρίως να ξεκαθαρίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από άτομα που σέρνουν αμαρτίες και επηρεάζουν αρνητικά την εικόνα και γιατί όχι την λειτουργία των οργάνων του κόμματος.
Παράλληλα αξιολογώντας τις καθημερινές δυσκολίες της κυβέρνησης, και τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνονται για την ελληνική κοινωνία, επιχειρεί να έχει άμεσο πολιτικό κέρδος στο επικοινωνιακό πεδίο, αποδεικνύοντας στην πράξη την πολιτική αυτοκάθαρση που απαιτεί η ελληνική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες σταδιακά ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος αμέσως μετά το συνέδριο, ο ίδιος να αποφασίσει και να ασχοληθεί στο ξεκαθάρισμα ακόμη και σε επίπεδο στελεχών, έτσι ώστε να μην υφίσταται στο παραμικρό ως πολιτικό επιχείρημα εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας περίπτωση ή περιπτώσεις που θα μπορούν να την ενοχοποιούν και να την βλάψουν στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας.
Όπως και να το ερμηνεύσει κανείς είναι μονόδρομος αυτές οι επιλογές του Αντώνη Σαμαρά. Όταν μάλιστα έχεις καθίσει 11 χρόνια στον πάγκο και το τηλέφωνό σου έχει χτυπήσει μέσα σε αυτά τα χρόνια μόνο… τέσσερις φορές από πολιτικά πρόσωπα, δεν θα σε συγχωρέσει ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός να αποτύχεις.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου