Νέες συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέες συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών...!

Γράφει ο Σπύρος Κουντούρης Συνεχίστηκε την Πέμπτη το σίριαλ με τις συμπλοκές ομάδων αλλοδαπών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Συνεχίστηκε για...


Γράφει ο Σπύρος Κουντούρης
Συνεχίστηκε την Πέμπτη το σίριαλ με τις συμπλοκές ομάδων αλλοδαπών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το σίριαλ των συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών στον ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ομάδες ατόμων από χώρες της Ασίας συνεπλάκησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Γερανίου 17, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πέτυχαν να διαλύσουν έγκαιρα τους συμπλεκόμενους και έτσι να αποφευχθούν τα χειρότερα. Από τον χώρο προσήχθησαν 10 άτομα, για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στην συμπλοκή.
Ανάλογο σοβαρό επεισόδιο είχε σημειωθεί και το βράδυ της Τετάρτης, με ομάδες ατόμων από Μπαγκλαντές, οι οποίες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και για λίγο μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο μάχης.
Οπως είπαν καταστηματάρχες της περιοχής, οι συμπλεκόμενοι κρατούσαν ρόπαλα, σιδερολοστούς και μαχαίρια. Κατά την συμπλοκή αυτή τραυματίστηκαν 16 αλλοδαποί, συνελήφθησαν 19 και προσήχθησαν άλλοι 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου