Διέκοψαν το δελτίο της ΝΕΤ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Διέκοψαν το δελτίο της ΝΕΤ

Γράφει ο Σπ.Κουντούρης Ομάδα εκπαιδευτικών εισέβαλε το βράδυ της Δευτέρας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου βρισκόταν η υπουργός Παιδείας, Α.Δια...


Γράφει ο Σπ.Κουντούρης
Ομάδα εκπαιδευτικών εισέβαλε το βράδυ της Δευτέρας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου βρισκόταν η υπουργός Παιδείας, Α.Διαμαντοπούλου.

Ακολούθησαν επεισόδια με δυνάμεις των ΜΑΤ και επί τουλάχιστον δύο ώρες διεκόπη το πρόγραμμα ροής της ΝΕΤ. Ομάδα περίπου 50 αδιόριστων εκπαιδευτικών και ωρομίσθιων καθηγητών εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου βρισκόταν η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.
Η υπουργός ήταν καλεσμένη της εκπομπής του Γιάννη Πολίτη και οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το στούντιο στο οποίο βρισκόταν για την συνέντευξη.
Αρχικά οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μπουν εκπρόσωποί τους στο στούντιο για να έχει - όπως είπαν - αντίλογο η υπουργός. Ωστόσο υπήρξε ένταση και μικροεπεισόδια, όταν άνδρες των ΜΑΤ που εκλήθησαν από τη διοίκηση της ΕΡΤ, συνεπλάκησαν με τους εκπαιδευτικούς, που προξένησαν φθορές στο κτίριο.
Στη συνέχεια περίπου 10 άτομα κατάφεραν να εισβάλλουν στο πλατό και να διακόψουν το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ που ήταν σε εξέλιξη.
Οι εκπαιδευτικοί, τελικώς, συμφώνησαν αργά το βράδυ κι ενώ είχε διακοπεί για τουλάχιστον δύο ώρες το πρόγραμμα ροής της ΕΡΤ, να αποχωρήσουν από το κτίριο.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου