Θαλάσσια διαμαρτυρία Ισραηλινών κατά της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θαλάσσια διαμαρτυρία Ισραηλινών κατά της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο...!

Απάντηση στις τουρκικές διαμαρτυρίες. Μήπως θα έπρεπε να το έχουμε κάνει εμείς; Ιερουσαλήμ: Ισραηλινοί ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλ...


Απάντηση στις τουρκικές διαμαρτυρίες. Μήπως θα έπρεπε να το έχουμε κάνει εμείς;
Ιερουσαλήμ:
Ισραηλινοί ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου, το επόμενο Σαββατοκύριακο, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.
Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ, για να διαμαρτυρηθούν κατά της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου, απαντώντας στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, την περασμένη Δευτέρα.
Οι διοργανωτές, οι οποίοι ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο, τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία.
ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. για να δουμε ολοι αυτοι που ετρεχαν στη γαζα θα πανε μαζι με τους ισραηλινους στη Κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου