Δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη ΛΑ.Ο.Σ. Κρήτης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη ΛΑ.Ο.Σ. Κρήτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηράκλειο, 10 Ιουν 2010 Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον ΛΑ.Ο.Σ. έχοντας ως στόχο να πληγε...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ηράκλειο, 10 Ιουν 2010
Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον ΛΑ.Ο.Σ. έχοντας ως στόχο να πληγεί το δημιουργικό έργο των Ν.Ε. της Κρήτης όσο και το ίδιο το κίνημα. Η καλόπιστη κριτική είναι πάντοτε αποδεκτή αλλά η σκόπιμη προβοκάτσια πρέπει να καταγγέλλεται.

Ελάχιστος αριθμός γνωστών και μη εξαιρετέων ιστολογίων (μπλογκς) έχει βαλθεί εδώ και λίγο καιρό να διαστρέφει συστηματικά την πραγματικότητα και να παρουσιάζει την δική τους «αλήθεια».
Τελευταίο λαμπρό δείγμα διαδικτυακής παραπληροφόρησης αποτελεί η ψευδέστατη δήθεν απενεργοποίηση των Ν.Ε. Χανίων και Ρεθύμνου και η –υποτίθεται– επικείμενη της Ν.Ε. Ηρακλείου. Πληροφορούμε άπαντες ότι καμμία Νομαρχιακή Επιτροπή της Κρήτης δεν «έχει κατεβάσει ρολά» αλλά αντίθετα όλες βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα.
Λυπούμαστε που θα στενοχωρήσουμε όσους με μεγάλη προσπάθεια επιχειρούν να αποδομήσουν το πατριωτικό μας κίνημα αλλά δεν θα αποδειχθούμε εύκολοι αντίπαλοι για αυτούς.
Παραμένουμε απόλυτα πιστοί στην ιδρυτική διακήρυξη της 14ης Σεπτεμβρίου 2000 και συνεχίζουμε δυναμικά την ιδεολογική και πολιτική μάχη για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑ.Ο.Σ ΚΡΗΤΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ
Βικέλα 15, 2ος ορ., Ηράκλειο
τηλ&τοτ: 2810289669
e-mail: laosheraklion@yahoo.gr

2 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ Ε........?????Παραμένουμε απόλυτα πιστοί ΣΤΟ ΔΝΤ .ΧΟ ΧΟ ΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει αυτός ο καραγκιόζης που εγραψε το κειμενο και που το παιζει και παριφερειάρχης κρητης του Λάος, ποιό ειναι το δικό του δημιουργικό εργο στη κρήτη;
    Τι εχει καμει δηλαδη που το ξερει κι ο κοσμος , ή εστω οι ψηφοφόροι του κομματός του;
    Να μας αναφερει ενα ενα τ αποτελεσματα της δημιουργικότητάς του , οχι να μας εξιστορήσει τα παραμυθια της χαλιμας που καλα τα ξερει.
    Να σας πω εγω που τον ξερω σαν καλπικη δεκαρα:
    Περα απο του να γραφει ενα δελτιο τυπου τη βδομαδα και να λασπολογεί οσους αυτος νομιζει οτι τον υπονομευουν, δεν κανει τιποτα αλλο. Α, ναι και να ρουφιανευει στο κομμα οποιον αυτος δεν γουσταρει.
    Καθε μερα ξημεροβραδυαζεται στις λοταριες και στα φρουτακια. Πληρωνεται χωρις να δουλευει- ενω θα επρεπε να ηταν στο σχολειο κ να διδασκει τα παιδια μας γραμματα. Ειναι κ δασκαλος ο ατιμος ...Αφηστε που βρισκεται παρανομα στη κρητη ελεω γυναικας που υπηρετει κι αυτη στο Ηρακλειο. Ο ακαμάτης να μη μιλαει , αλλα πρεπει να διακιολογει και την παρουσια του με κανα δυο δελτια τυπου τη βδομαδα. Να κατσει καλα το καθηκι και να σταματησει να κατηγορει τα BLOGS , giati τα Blogs βρε καθαρμα εχουν πολλα στοιχεια εναντιον σου και συντομα θα κληθεις στα δικαστηρια ν αποδειξεις τα αντίθετα ....
    μην ανησυχεις δεν θα σε ξεχασουμε ετσι ευκολα Φ. Γαϊτάνη και ειδικά στη Κρητη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου