Δελτίο Τύπου Υποψηφίου Πειριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας του ΛΑ.Ο.Σ Κ.Βελόπουλου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δελτίο Τύπου Υποψηφίου Πειριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας του ΛΑ.Ο.Σ Κ.Βελόπουλου

Από το Γραφείο Τύπου συνδυασμού "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ" Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ Δελτίο Τύπου 23-10...


Από το Γραφείο Τύπου συνδυασμού "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ
Δελτίο Τύπου
23-10-2010

Παρουσία του κ Πολατίδη, του κ Κολοκοτρώνη και πολιτών του Νομού Θεσσαλονίκης, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις», του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κ Μακεδονίας Κυριάκου Βελόπουλου.
Στη σύντομη ομιλία του, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αναφέρθηκε στα εξής:
Τέρμα τα ψέματα! Καθαρά χέρια, γιατί δεν έφαγαν τα λεφτά οι πολίτες. Τέρμα τα ψέματα!Καθαρές ιδέες, γιατί δεν δίνουμε το όνομα Μακεδονία όπως έκαναν τα κόμματα. Τέρμα τα ψέματα! Καθαρές λύσεις! Γιατί δεν αξίζει η Μακεδονία την περιθωριοποίηση, την αδιαφορία, την ανεργία και οι ομάδες μας την αδικία.
Για τον κ. Μπουτάρη ανέφερε ότι: «Το κόμμα του είναι υπαίτιο, μαζί με τη ΝΔ, για την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ, που στηρίζει τον κ Μπουτάρη, έκανε τη Μακεδονία ουραγό, δίχως αεροδρόμιο, μετρό, δρόμους, υποδομές.»
Για τον κ. Ψωμιάδη είπε: «Αν εγώ αύριο δεν γίνω Περιφερειάρχης ή δεν είμαι βουλευτής, έχω δουλειά να ασχοληθώ, έχω επάγγελμα. Καταλαβαίνω το φίλο μου τον Πανίκα και τον πανικό του, αφού αν δεν εκλεγεί, δεν θα έχει με κάτι να ασχοληθεί!»
Για τους δύο τόνισε ότι: «Τα κόμματά που τους στηρίζουν, έδωσαν το όνομα στους Σκοπιανούς. Εγώ θα ντρεπόμουν αν με υποστήριζαν τα κόμματα που πρόδωσαν τη Μακεδονία και την Ιστορία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου