ΗΠΑ: Οι οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν είναι αποτελεσματικές - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ: Οι οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν είναι αποτελεσματικές

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Οι κυρώσεις κατά του Ιράν για τη συνέχιση του αμφιλεγόμενου πυρηνικού του προγράμματος είναι αποτελεσματικές, ενώ σε καμία περίπτω...


ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ
Οι κυρώσεις κατά του Ιράν για τη συνέχιση του αμφιλεγόμενου πυρηνικού του προγράμματος είναι αποτελεσματικές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ληφθούν στρατιωτικά μέτρα προκειμένου να πεισθεί η Τεχεράνη να εγκαταλείψει τις πυρηνικές της φιλοδοξίες, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς.
Απαντώντας σε χθεσινό αίτημα του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προς τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, για σύσταση μιας αξιόπιστης στρατιωτικής απειλής κατά του Ιράν, ο κ. Γκέιτς διατύπωσε τις αντιρρήσεις του. «Διαφωνώ ότι η λήψη στρατιωτικών μέτρων κατά της Τεχεράνης θα οδηγήσει στον τερματισμό του πυρηνικού της προγράμματος.
Είμαστε έτοιμοι να πράξουμε ό,τι είναι απαραίτητο αλλά σε αυτή τη φάση συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτική και οικονομική προσέγγιση θα έχει καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκέιτς, από την Αυστραλία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη μαζί με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.
«Η Τεχεράνη έχει διατυπώσει την επιθυμία της να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλά δεν έχει ακόμη καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για τις νέες συνομιλίες», διευκρίνισε η Χίλαρι Κλίντον.
REUTERS, ASSOCIATED PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου