Άνθιμος: "Δεν ήταν σωστό να γίνει η εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα"! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άνθιμος: "Δεν ήταν σωστό να γίνει η εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα"!

Παρέμβαση από άμβωνος έκανε για ακόμη μια Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα προβλ...


Παρέμβαση από άμβωνος έκανε για ακόμη μια Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα όπως την οικονομική κρίση, το ΔΝΤ, το μεταναστευτικό και την συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών.
Ο κ. Άνθιμος απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα, ανέφερε ότι «πολλοί ρωτούν γιατί ο μητροπολίτης Άνθιμος δεν είπε τίποτα για την συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν σωστό να γίνει; Θα σας πω την γνώμη μου καθαρά και ξάστερα. Όχι δεν ήταν σωστό…!»
«Ήταν χρήσιμο να γίνει αλλά μπορούσε να γίνει κάπου αλλού, μέσα στους ιερούς ναούς δεν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια εκδήλωση σε κανέναν ορθόδοξο Ιερό Ναό», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος.
Δείτε το σχετικό βίντεο...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου