Κάστρο κατά ΝΑΤΟ για το θάνατο του Καντάφι! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κάστρο κατά ΝΑΤΟ για το θάνατο του Καντάφι!

Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, χρεώνοντάς του τη «δολοφονία» του Μουαμάρ Καντάφι. Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρ...


Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, χρεώνοντάς του τη «δολοφονία» του Μουαμάρ Καντάφι.
Επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπολύει σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, χρεώνοντάς του τη «δολοφονία» -όπως αναφέρει- του Μουαμάρ Καντάφι και συμπληρώνοντας ότι οι πράξεις του για την ανατροπή του πρώην Λίβυου ηγέτη «παραπέμπουν σε γενοκτονία, η οποία είναι το πιο δόλιο όργανο καταστολής στην ιστορία». Όπως αναφέρει, ο Καντάφι «τραυματίστηκε σοβαρά από τα πιο σύγχρονα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ που σταμάτησαν και εξουδετέρωσαν το όχημά του, συνελήφθη ζωντανός και δολοφονήθηκε από άνδρες τους οποίους όπλισε αυτός ο Οργανισμός».
«Η σορός του εκτέθηκε ως ένα τρόπαιο πολέμου, μια συμπεριφορά που παραβιάζει τις πιο στοιχειώδεις αρχές του Ισλάμ και άλλων θρησκευτικών πεποιθήσεων στον κόσμο», συμπληρώνει ο 85χρονος πρώην ηγέτης της Κούβας.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του έναντι της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ο Κάστρο τονίζει ότι «οι εγκληματικοί στόχοι του ΝΑΤΟ αποκαλύφθηκαν στη Σερβία το 1999, όταν οι χώρες αυτού του ολέθριου Οργανισμού έστειλαν τα στρατεύματά τους στηρίζοντας τους αποσχιστές Κοσοβάρους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου