Ένα έθνος, ένας λαός, μια εθνικολαϊκή εξουσία! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ένα έθνος, ένας λαός, μια εθνικολαϊκή εξουσία!

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Βυσσοδομήστε εχθροί της Ελλάδος, από τη γη των ηρώων έως την αλαζονική προσωρινή υπερδύναμη και από την ...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Βυσσοδομήστε εχθροί της Ελλάδος, από τη γη των ηρώων έως την αλαζονική προσωρινή υπερδύναμη και από την πολιτική και πνευματική τάχα ηγεσία έως τους προσωρινούς μας γείτονες. 
Κάντε το διότι είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν τη συντριβή των ονείρων σας. Πολιτικάντηδες γραικύλοι, συνδικαλιστές, ψευτοκαθηγητές και άλλοι ακόμη αντιρατσιστές και «αντιφασίστες», κεκαλυμμένοι δηλαδή ανθέλληνες, από την μια ωρύονται για την εντυπωσιακή άνοδο του ελληνικού εθνικισμού και από την άλλη μεριάζουν μπροστά στον διεθνιστικό νεοταξισμό και τα τσιράκια του που χιμούν να μας πάρουν τη γη κάτω από τα πόδια μας. Πατρίδα, εθνική περιουσία και Τιμή.
Οι ψεύτικοι διασώστες λένε στην ψεύτικη ελληνόφωνη εξουσία να μην βάλει χέρι στις πολυαγαπημένες τους τράπεζες, τους ναούς της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, αλλά να αντισταθμίσουν την θυσιαστική προσφορά στον νεοταξικό μινώταυρο με νέους αιμάτινους φόρους από τον ελληνικό λαό. Η Τουρκία συνεχίζει τις κατακτητικές υπουργικές της επισκέψεις έως την πρωτεύουσα του κατειλημμένου προτεκτοράτου που τελεί άνευ εθνικής κυριαρχίας, μιλώντας άνευ ουδεμίας κυβερνητικής και καθεστωτικής αντιστάσεως για μοιρασιά του γεωφυσικού μας πλούτου. Μοιρασιά που οι δωσίλογοι των Αθηνών έχουν δρομολογήσει προ καιρού. Και στις ΗΠΑ των ατιμώρητων εισβολών εναντίον ελεύθερων εθνών είδαμε να αναδύεται πνευματική και αριστερή αντίσταση ενάντια στον «κακό» ελληνικό εθνικισμό.
Λοιπόν, τα ψέματα τελείωσαν. Το πρόσωπο του εχθρού των Ελλήνων φωτίστηκε πλήρως. Ο πρώτος μας εχθρός είναι ο εσωτερικός. Είναι εκείνοι οι σφετεριστές της ελληνικής εξουσίας που επέτρεψαν την εισβολή του ανθελληνισμού αδυνατίζοντας τις γραμμές αμύνης και τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα από τη μέσα γραμμή των συνόρων. Από τον εισβολέα άλλωστε δεν ζητάς ποτέ ευθύνες. Απλώς τον πολεμάς, τον νικάς και γίνεσαι εσύ ισχυρός καταλαμβάνοντας τη δική του θέση. Από την δική σου εξουσία όμως απαιτείς μια πολιτική συμπεριφορά προασπίσεως των λαϊκών δικαίων και διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής. Απαιτείς ένα πολιτικό σχεδιασμό για την διαφύλαξη της ενότητος και της εθνοφυλετικής φυσιογνωμίας του λαού παράλληλα με την επέκταση κι όχι τη συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας.
Κυρίαρχο ζητούμενο σήμερα καθίσταται η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας των Ελλήνων και η σύμπτυξη ενιαίου αρραγούς μετώπου. Το άμεσα σταμάτημα της σπατάλης των δυνάμεων του ελληνικού έθνους στη στείρα και πλαστή αντιπαράθεση αντιπολιτευτικών τάχα γραμμών προάσπισης πατρίδος και λαού. Η πατρίδα και ο λαός έχουν ανάγκη από την γόνιμη εργασία επάνω σε ένα σταθερό πρόγραμμα ανάπτυξης και προόδου που θα έχει σφραγίδα ελληνική τόσο στην έμπνευση όσο και στην πράξη. Η Ελλάς δεν υπηρετείται από αντιπαραθέσεις αλλά από συνθέσεις γεμάτες πατριωτικό παλμό και εθνικό φιλότιμο. Το Έθνος έχει ανάγκη και αποστολή μέγιστη να υπερασπιστεί την μοναδικότητα και την εθνική του αυτοτέλεια στηριζόμενο στα δικά του γεννήματα με σκοπό την αδιατάρακτη πορεία ανόδου δυνάμεως και πολιτικής επιρροής.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα κινείται με σταθερό προσανατολισμό και προσήλωση στην κατεύθυνση του δόγματος ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Το Έθνος ορίζεται σαφώς ως την υπέρτατη πολιτική οντότητα της φυλής που σχεδιάζει και εργάζεται ως ένα σώμα για την επίτευξη του κοινού στόχου με βάση τις αποφάσεις που έχουν παρθεί ανά τομέα πολιτικής δραστηριοποίησης. Οι αποφάσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της υποδείξεως της λαϊκής κοινότητας που απαρτίζεται από τους πολίτες με βάση την εθνοφυλετική καθαρότητα αίματος, σκέψεως και πίστης στις παρακαταθήκες του Ελληνισμού. Το Ελληνικό Έθνος χρειάζεται ταυτόχρονα ελληνικό αίμα, καρδιά, ψυχή και νου. Αυτός είναι ο ολοκληρωμένος Έλληνας του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που δύναται να απαρτίζει τη βάση ελέγχου και ανάδειξης της εθνικολαϊκής εξουσίας.
Οι δημοκρατικές τάχα επιφάσεις φιμώσεως της πολυφωνίας ως κατηγορία ενάντια στον εθνικισμό μας δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά μονάχα την πρόφαση για την κάλυψη των αμαρτιών όσων αντιστρατεύονται την ισχυροποίηση της Ελλάδος. Η υποτιθέμενη πολυφωνία είναι το οχυρό των δειλών και των προδοτών που δεν έχουν την ανδρεία να σηκώσουν εθνικό ανάστημα είτε γιατί δεν το διαθέτουν καν είτε γιατί εργάζονται για συμφέροντα ξένα. Πως είναι όμως δυνατόν να πορευτεί μια οικογένεια αν το κάθε μέλος ακολουθεί τη δική του γνώμη για το ίδιο ζήτημα που απασχολεί το μέλλον ολόκληρης της οικογένειας και με την πρώτη ευκαιρία τίθεται στο πλευρό εκείνων που ορέγονται να της πάρουν το σπίτι; Αυτό είναι παντελώς αδύνατον. Ή τα μέλη της οικογένειας θα λάβουν τα καλύτερα στοιχεία βγάζοντας στο τέλος μια πάγια γνώμη ή οι αιρετικές γνώμες θα πνίξουν την οικογένεια.
Η Ελλάς είναι μια ενιαία και αδιαίρετη Εθνική Ενότητα και Ιδέα. Είναι Δεσμός Αίματος και φυλετικό άβατο. Δεν προσφέρεται μήτε σε εφιάλτες μήτε σε αλλοφύλους. Δεν παραδίδεται ποτέ μήτε σε τόκους μήτε σε λόγχες. Έχει μια συγκεκριμένη αποστολή. Να διαφυλάξει την κοινωνία και τον πολιτισμό της και να ανοίξει νέες οδούς διελεύσεως για το λαό της. Να διατηρήσει τους μηχανισμούς βούλησης και επιλογών στη διάθεση των Πιστών Πολεμιστών του Φυλετικού Άβατου. Να εργαστεί σαν ένα Σώμα και μια Ψυχή ενάντια σε σάπιους διεθνιστές και εξουσίες. Μεγάλη Ελλάδα, Ελεύθεροι Έλληνες και Ελληνική Εξουσία με μπροστάρη τον Εθνικοκοινωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου