Απόβαση Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας...λένε ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απόβαση Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας...λένε ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει!

Η  Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (AleancaKuqezi) ετοιμάζεται να κάνει συγκέντρωση στην Αθήνα! Με επίσκεψη στην Αθήνα φαίνεται πως απαντάει η Ε...


Η  Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (AleancaKuqezi) ετοιμάζεται να κάνει συγκέντρωση στην Αθήνα!
Με επίσκεψη στην Αθήνα φαίνεται πως απαντάει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi) στην επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Βόρειο Ήπειρο.  Όπως ανακοίνωσε το Αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη  σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους αλβανούς υποστηρικτές τους στην Αθήνα.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Rezar Balla, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση για την προγραμματισμένη εκδήλωση των Αλβανών εθνικιστών στην Αθήνα.
Ερωτηθείς για το εάν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του κόμματος Kreshnik Spahiu ο κ. Balla δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ωστόσο τόνισε πως θα υπάρχουν αρκετά στελέχη του κόμματος. Σε ερώτηση μας σχετικά με τους λόγους που πραγματοποιείται η εκδήλωση αυτή στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή (σ.σ. δλδ αν είναι μια απάντηση προς την πρόσφατη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής ή αν έρχονται για να γιορτάσουν την 100η επέτειο της δημιουργίας του Αλβανικού κράτους) δήλωσε πως είναι μια απλή συνάντηση με μέλη και υποστηρικτές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην Αθήνα όπου θα παραβρεθούν πολλοί Αλβανοί μετανάστες καθώς και πρόεδροι αλβανικών συλλόγων. Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί και το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την επίλυση του "Τσάμικου ζητήματος", την επιστροφή των περιουσιών των Αλβανών που βρίσκονται στην Ελλάδα, το άνοιγμα αλβανικών σχολείων, την εκμάθηση της ιστορίας του Έθνους στα παιδιά των Αλβανών μεταναστών καθώς και άλλα πολλά... 
Ενήμερη δηλώνει η Χρυσή Αυγή!
Ωστόσο η "Αυτόνομη" επικοινώνησε και με την Χρυσή Αυγή η οποία δηλώνει ενήμερη για την εκδήλωση των Αλβανών εθνικιστών για την οποία θα λάβει σύντομα θέση!
Ανενημέρωτο το Ελληνικό ΥΠΕΞ
Λίγες ημέρες πριν ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών αντέδρασε στην επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Βόρειο Ήπειρο και ζήτησε από την Ελλάδα να «κρατήσει υπό έλεγχο τις εξτρεμιστικές, φασιστικές και εθνικιστικές ομάδες», πράγμα το οποίο  -σύμφωνα με τον ίδιο-  είχε ζητήσει και κατά την πρόσφατη συνάντηση του με τον Έλληνα ομόλογό του Δ. Αβραμόπουλο στην Αθήνα.
Μάλιστα δήλωσε πως πρόκειται για ασέβεια από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας η μη ενημέρωσή του σχετικά με την επίσκεψη των ελλήνων εξτρεμιστών -όπως τους αποκαλεί- στην Αλβανία τονίζοντας παράλληλα πως τα εκκρεμή ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν σε κλίμα έντασης.
Ο Αλβανός ΥΠΕΞ μπορεί να ζητάει τα ρέστα από την Ελλάδα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας δεν έχει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση για την επικείμενη επίσκεψη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας… 
Ποια είναι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuq e zi)
Πρόκειται για το γνωστό κίνημα των φιλάθλων της Εθνικής ομάδας Αλβανίας το οποίο μετατράπηκε σε πολικό κόμμα με αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον των γειτονικών χωρών και κυρίως της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων ισχυρίζονται πως η Ήπειρος, η Φλώρινα και η Καστοριά είναι αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.
Τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας, δικά τους θέλουν οι Αλβανοί και η Ελληνική Πολιτεία σωπαίνει... ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου