Εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ...! Είναι πολύ το χρήμα...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ...! Είναι πολύ το χρήμα...!

Σφοδρή επίθεση στον… leader of SYRIZA, mister Alexi Tsipra (ύβρεις, ύβρεις, φωνάξτε τον… φρούραρχο!) πραγματοποίησαν οι επικεφαλείς πέν...


Σφοδρή επίθεση στον… leader of SYRIZA, mister Alexi Tsipra (ύβρεις, ύβρεις, φωνάξτε τον… φρούραρχο!) πραγματοποίησαν οι επικεφαλείς πέντε συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προανήγγειλε τη διάλυσή και την ένταξή τους στο ενιαίο συνονθύλευμα.

Το κείμενο υπογράφουν οι Μανώλης Γλέζος (επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών»), Γιάννης Θεωνάς (ΚΕΔΑ), Στ. Καράμπελας (ΕΔΗΚ), Π. Μαντάς (ΔΗΚΚΙ) και Π. Σχίζας (Ριζοσπαστική Οικολογική Αριστερά). Ιδού το κείμενο:

«Μια μέρα νωρίτερα από την συνεδρίαση της Γραμματείας του κόμματος ο Πρόεδρος με συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο 105,5», έκανε εισήγηση για κρίσιμα θέματα. Η ενέργεια αυτή είναι και άτοπη και από πλευράς τύπου και ουσίας. Ως προς τον τύπο γιατί έγινε χωρίς καμία έγκριση από συλλογικά όργανα κι ενώ εκκρεμούν οι συνεδριάσεις, κι ως προς την ουσία γιατί προβάλλονται θέσεις που απειλούν με επικίνδυνες εντάσεις και προβλήματα στο εσωτερικό του εγχειρήματος και προκαταβάλουν εξελίξεις. Αυτές τις εξαγγελίες έκανε ο Αλέξης Τσίπρας επικαλούμενος εντολές από 1.600.000 ψηφοφόρους, προωθεί ιδέες και θέσεις που πλήττουν την συνοχή και την ίδια την Δημοκρατία και τον πλουραλισμό στον ΣΥΡΙΖΑ…». Συμπεράσματα:

1ον) Όσοι νομίζουν πως αυτή ήταν η αρχή του τέλους για το παρδαλό συνονθύλευμα του mister Alexi (μα επιτέλους, που είναι αυτός ο… φρούραρχος;), πλανώνται πλάνην οικτράν. Το συνονθύλευμα μπορεί να διαλυθεί σε 10 κομμάτια την επαύριο των (βουλευτικών) εκλογών, αν υπάρξει ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αλλά σε καμία περίπτωση πριν απ’ αυτές! Γιατί τους ενώνει το δέλεαρ της εξουσίας…

2ον) Ο καυγάς περί συνιστωσών δε γίνεται για λόγους αρχής, θέσεων, πολυφωνίας κ.τ.λ., αλλά για το… χρήμα! Διότι, ως γνωστόν, η κάθε συνιστώσα παίρνει –αναλόγως τη δύναμή της- το μερτικό της από την παχυλή κρατική επιχορήγηση που εισπράττει το συνονθύλευμα από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Άπαξ και πάψουν να υπάρχουν οι συνιστώσες, παύει να πέφτει και το… παραδάκι. Γι’ αυτό και μόνο γι’ αυτό κόπτονται!

3ον) Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός, ότι το κείμενο δεν συνυπογράφεται από τις υπόλοιπες συνιστώσες, και μάλιστα τις πιο… άγριες. Κάποιοι λένε πως η σιωπή τους οφείλεται στο ότι τους υποσχέθηκαν πως η χρηματοδότηση θα εξακολουθήσει να γίνεται, αλλά … κάτω από το τραπέζι. Βεβαίως, αυτές είναι… κακόβουλες φήμες, καθότι οι σύντροφοι των μαοϊκών, τροτσκιστικών, σταλινικών κ.λπ. συνιστωσών είναι… ιδεολόγοι και το χρήμα δεν το… λογαριάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου