MEGA-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ με τα προβλήματα των Βορειοηπειρωτών (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

MEGA-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ με τα προβλήματα των Βορειοηπειρωτών (Video)

Το Κόμμα των Ελλήνων απευθύνεται στους Έλληνες της Αρτας στα… αλβανικά! Χυδαία προσπάθεια εξαπάτησης από τον πρόεδρο του MEGA!!! Μια...

Το Κόμμα των Ελλήνων απευθύνεται στους Έλληνες της Αρτας στα… αλβανικά! Χυδαία προσπάθεια εξαπάτησης από τον πρόεδρο του MEGA!!!

Μια προεκλογική συνάντηση φαρσοκωμωδία πραγματοποίησε το MEGA στο χωριό Αρτα της Αυλώνας. Όπως μας ενημερώνει κάτοικος της περιοχής η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με υπαλλήλους της επαρχίας και με συγγενείς τους ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης και παραθέτουμε παρακάτω η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην αλβανική γλώσσα.

Αυτό που προκαλεί εντυπώσει δεν είναι μόνο τα στελέχη που συνόδευαν τον πρόεδρο του MEGA Χρηστάκη Κίτσιο στην Άρτα, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από τους υπάλληλους του Μπερίσα, Θωμά Μήτσιο και Μιχάλη Καλόγερο, αλλα και οι υποσχέσεις που δίνουν εν όψει εκλογών. Για όσους δεν γνωρίζουν και οι δυο τους είναι στελέχη του αυτοαποκαλούμενου κόμματος των Ελλήνων ενώ ταυτόχρονα διατελούν επί σειρά ετών διευθυντικά στελέχη σε αλβανικά υπουργεία.

Όσοι παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό από την πολιτική αυθάδεια των στελεχών και του πρόεδρου του MEGA που χωρίς ίχνος ντροπής παίζουν με τον πόνο και την αγανάκτηση των Βορειοηπειρωτών. Την ώρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω στοχευμένων δράσεων αγωνίζεται για την επαναφορά των συντάξεων κάποιοι γυρολόγοι τάζουν ανέξοδους «λαγούς με πετραχήλια» για ψηφοθηρικούς λόγους.

Βεβαία, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι που μέχρι τώρα πίστευαν στις ψευτο-πατριωτικές κορώνες του αποκαλουμένου κόμματος των Ελλήνων σήμερα θα πειστούν πως πίσω από τα όμορφα λόγια και τις ατελείωτες υποσχέσεις που θυμίζουν σκηνές από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου κρύβεται ένας και μοναδικός σκοπός,  η διάσπαση και ο διχασμός της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και η συγκέντρωση ψήφων στο «σακούλι» του μισέλληνα Μπερίσα, καθώς όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως οι πιθανότητες να εκλέξουν βουλευτή είναι μηδαμινές.

Πλέον και οι ίδιοι έχουν καταλάβει πως δεν πείθουν κανέναν τα όσα λένε. Έτσι μην έχοντας άλλο τρόπο να προσελκύσουν ψηφοφόρους ο πρόεδρος του MEGA Χρ. Κίτσιος και τα στελέχη του αυτή την φορά εκμεταλλεύονται την πικρία και την αγανάκτηση των ηλικιωμένων Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις ΟΓΑ. Την ώρα που κυβερνητικοί παράγοντες δηλώνουν πως το 2013 δεν πρόκειται να υπάρξει λύση αλλά είναι υπό συζήτηση το θέμα για το 2014, κι ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη στιγμή έχει οργανώσει έναν μεθοδευμένο αγώνα ο οποίος περιλαμβάνει από διαδηλώσεις μέχρι επαφές με πολιτικά και πολιτειακά στελέχη, ο Κίτσιος και ο Μήτσιος χωρίς ίχνος ντροπής εμφανίζονται ως «Μεσσίες» και διατυμπανίζουν πως μετά από πιέσεις που άσκησαν οι ίδιοι σε υπουργούς αλλά ακόμη και στον «καλό τους φίλο» τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έλαβαν την διαβεβαίωση ότι οι συντάξεις θα ξαναδοθούν από 1η Οκτωβρίου 2013!

Μάλιστα, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του MEGA ο αντιπρόεδρος του κόμματος Θωμάς Μήτσιος δήλωσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως όχι μόνο θα δοθούν οι συντάξεις αλλά με εντολή του Αντώνη Σαμαρά δεν θα χρειάζεται πλέον να δηλώνουν ούτε διεύθυνση κατοικίας (!) για να λαμβάνουν τις συντάξει ΟΓΑ. «Γι’ αυτό όποιος έχει τέτοιο πρόβλημα να μας το πει για να επέμβουμε διότι γίνεται απλά και μόνο για να δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους. Υπάρχουν κι εκεί διεφθαρμένοι άνθρωποι όπως… και αλλού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μήτσιος.

Σαν να μην έφταναν μόνο αυτά ο προεδρός του MEGA προχώρησε ακόμη παραπέρα ανακοινώνοντας και ένα άλλο υποτιθέμενο επίτευγμα της επιρροής που έχει στην Ελληνική Κυβέρνηση, αυτό της ελεύθερης διέλευσης των νέων βορειοηπειρωτών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αναγραφή των ελληνικών τοπωνυμίων στα αλβανικά διαβατήρια. Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουμε λάβει την διαβεβαίωση πως το πρόβλημα θα λυθεί πολύ σύντομα», λες και δεν γνωρίζουν οι Βορειοηπειρώτες πως το θέμα δημιουργήθηκε από την μη σωστή αναγραφή των ελληνικών τοπωνύμιων από τις αλβανικές αρχές οι οποίες και θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους διεθνείς κανονισμούς. Ο Κίτισος δεν δουλεύει απλά τους Βορειοηπειρώτες αλλά προκαλεί και την νοημοσύνη τους δηλώνοντας πως χάρη στις επαφές που είχε και στις προσπάθειες που κάνει το κόμμα του  οι Ταυτότητες Ομογενούς από τον επόμενο μήνα θα είναι αορίστου ισχύος και δεν θα χρειάζεται να τις ανανεώνουν. Για όσους δεν γνωρίζουν η απόφαση αυτή λήφθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη επειτα από συνεχείς επαφές της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ με στελέχη των αρμόδιων υπουργείων [κάποια εκ των οποίων έχουν δεχθεί τόνους λάσπης από έντυπα και διαδικτυακά φερέφωνα του MEGA] με σκοπό την διευκόλυνση των βορειοηπειρωτών από την χρόνια γραφειοκρατική διαδικασία.

Στο τέλος της συγκέντρωσης δώσανε τον λόγο και σε κατοίκους της περιοχής για να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους. «Μας απαλλοτρίωσαν την γη, μας έκοψαν τις αιωνόβιες ελιές μας, δεν έχουμε πάρει καμία αποζημίωση και έχετε τέσσερα χρόνια που κωλυσιεργείτε» δηλώνει κάτοικος της περιοχής απευθυνόμενος προς τα στελέχη του MEGA. Ο Μήτσιος με μια μουδιασμένη αντίδραση προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δηλώνοντας πως δεν έχουν τέσσερα χρόνια στην διακυβέρνηση ξεχνώντας πως ο ίδιος είναι διευθυντικό στέλεχος της κυβέρνησης Μπερίσα για πάνω από τέσσερα χρόνια. «Πως δεν έχετε, έχετε τον υπουργό Εργασίας» συνεχίζει ο ίδιος κάτοικος ενώ άλλος υποστηρίζει πως δικαιούται 55 εκατομμύρια λεκ αποζημίωση τα οποία δεν θα τα πάρει ποτέ διότι «έτσι λειτουργούν ο Σαλι Μπερίσα και οι φίλοι του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Εγώ το γνωρίζω αυτό το θέμα διότι εκπροσωπούσα ελληνική εταιρεία και ξέρω ποσό δύσκολα η αλβανική κυβέρνηση έδινε την αποζημίωση και θα το παρακολουθήσω αυτό το ζήτημα» δηλώνει ο υπάλληλος του Μπερίσα Θωμάς Μήτσιος, ο οποίος αν και είναι γνώστης του θέματος δεν έκανε τίποτα για να επιλυθεί!


Για όσους γνωρίζουν αλβανικά παραθέτουμε και το βίντεο από την συγκέντρωση.

Από "Αυτόνομη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου