Απειλή Βενιζέλου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απειλή Βενιζέλου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ»

«Καρφί» μετά το θερμό επεισόδιο!  « Παράγοντας ανωμαλίας »  για το ΠΑΣΟΚ πλέον ο Παπανδρέου! Ο Γιώργος Παπανδρέου «έχει άρρηκτους...

  • «Καρφί» μετά το θερμό επεισόδιο! 
  • «Παράγοντας ανωμαλίας» για το ΠΑΣΟΚ πλέον ο Παπανδρέου!

Ο Γιώργος Παπανδρέου «έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνοντας συνέχεια στην ανοιχτή πλέον σύγκρουση που έχει ξεσπάσει με τον πρώην πρωθυπουργό, μετά την απόφαση του τελευταίου να ψηφίσει «όχι» στο άρθρο του πολυνόμου για τις τράπεζες.

«Ολοι κρινόμαστε» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ.Βενιζέλου, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη στάση του κ.Παπανδρέου, αλλά και για την απάντηση του, μέσω γραπτής δήλωσης, στην κριτική που ασκήθηκε από τον κ.Βενιζέλο, χωρίς να αναφερθεί στο πρόσωπό του ονομαστικά.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμπλήρωσε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να βγει η χώρα από το μνημόνιο, υπενθυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια πρόσθετη ευθύνη σε αυτό το ζήτημα, επειδή ήταν δική του απόφαση το Μάιο του 2010 για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο δανεισμού «γιατί αλλιώς υπήρχε η ασύντακτη χρεοκοπία».

Τόνισε ακόμη ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων βουλευτικών εκλογών, σημειώνοντας ότι «η χώρα πρέπει να ολοκληρώσει το χρονοδιάγραμμα για την έξοδο από την κρίση».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ακόμα ότι "συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα γιατί αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να δείξουμε προς την ελληνική κοινωνία ότι πράγματι αλλάξαμε σελίδα, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την έξοδο από το μνημόνιο. Η ψηφοφορία είναι μια σημαντική πράξη, που πιστοποιεί τις θυσίες του ελληνικού λαού. Προτεραιότητά μας είναι να οριστικοποιηθεί η κατανομή του πλεονάσματος και να κινητοποιηθούν οι τράπεζες μέσα στην οικονομία, να βοηθήσουν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για να βοηθήσουν με τη σειρά τους τους εργαζόμενους", είπε ο κ. Βενιζέλος.


Τέλος ο κ. Βενιζέλος, δήλωσε ότι στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, συζητήθηκε η προετοιμασία του άτυπου Ecofin/Eurogroup της Τρίτης στην Αθήνα.

Αργά το απόγευμα κυβερνητικές πηγές από πλευράς ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EXTRA, έκαναν λόγο «παράγοντα ανωμαλίας» αναφερόμενοι στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου