Δήλωση βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ν. Μίχου και Κ. Μπαρμπαρούση για τον συνήγορο υπεράσπισης τους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δήλωση βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ν. Μίχου και Κ. Μπαρμπαρούση για τον συνήγορο υπεράσπισης τους

«Το ότι μας υπερασπίζονται ακόμα και οι ακραίοι πολιτικοί μας αντίπαλοι αποδεικνύει πόσο σαθρές και αβάσιμες είναι οι σε βάρος μας κατηγ...

«Το ότι μας υπερασπίζονται ακόμα και οι ακραίοι πολιτικοί μας αντίπαλοι αποδεικνύει πόσο σαθρές και αβάσιμες είναι οι σε βάρος μας κατηγορίες»

Δελτίο Τύπου

Ως απάντηση στα γελοία δημοσιεύματα περί… «διαμάχης στην Χρυσή Αυγή» λόγω του συνηγόρου μας, δηλώνουμε τα εξής: Το ότι μας υπερασπίζονται ακόμα και οι ακραίοι πολιτικοί μας αντίπαλοι αποδεικνύει πόσο σαθρές και αβάσιμες είναι οι σε βάρος μας κατηγορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πλειάδα έγκριτων νομικών και συνταγματολόγων, αλλά και βουλευτές του Σύριζα, όπως ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κος. Βούτσης και η ποινικολόγος κα. Κωνσταντοπούλου, κατέκριναν τις μεθοδεύσεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Νικόλαος Μίχος
Βουλευτής Ευβοίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου