Μια άλλη αλήθεια για τα χρόνια του Γεωργίου Παπαδόπουλου... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μια άλλη αλήθεια για τα χρόνια του Γεωργίου Παπαδόπουλου...

ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου... Γράφει ο Μιχαηλ Μπακερης Όταν, δηλαδή, την τύχη του Έθνους και ενός εκάστ...

ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου...

Γράφει ο Μιχαηλ Μπακερης

Όταν, δηλαδή, την τύχη του Έθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» - ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.

Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:

1) Η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…

2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.

3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.

4) Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέματα γης να καλλιεργούν,

5) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ,

6) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».

7) Έφτιαξε δρόμους σ' ολη την Ελλάδα μέχρι και στο τελευταιό χωριό (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη). Δρόμους χωρίς λακούβες, χωρίς μίζες, χωρίς τελη κυκλοφορίας, διόδια και αλλους φορους (οπως γινεται σημερα). Κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες και εργατικές κατοικίες. Κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους πολίτες.

8) κατασκεύασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικης κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.

9) μεγάλες υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες και εργοστάσια δούλευαν ρολόι επι Χούντας με εκατομμύρια έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους έλληνες πολίτες: Ιζολα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Εσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ), ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.τ.λ), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π. .....για να έρθει εν τέλει μετα η "Δημοκρατία" με τον Ανδρεα Παπανδρέου και τους υπόλοιπους να τις κλείσουν μέσα σε μια νύχτα όλες αυτες τις τεράστιες ελληνικές βιομηχανίες-εργοστάσια και να μοιράζουν ψεύτικο δανεικό χρήμα στον κόσμο την στιγμή που εξαφανίζαν ότι υγιή χρήμα κυκλοφορούσε τα χρόνια του Παπαδόπουλου και της τεράστιας ανάπτυξης που είχε φέρει.

10) 6 χρονια (1967-1973) επί Παπαδόπουλου, οι τούρκοι δεν τολμουσαν να παραβιάσουν ελληνικό έδαφος ούτε χιλιοστό και υπήρχε πλήρης ασφάλεια που ο Έλληνας δεν είχε ξανα ζήσει.., ενώ στις μέρες μας τα τούρκικα μαχητικά αεροπλάνα και τα πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο κάθε μέρα ανενόχλητοι και η τουρκικη κυβέρνηση διεκδικεί ελληνικά εδάφη οπως Ίμια, Καστελοριζο, Θράκη, νησίδες κ.τ.λ).

Συν οτι σήμερα παραβιάζονται κάθε μέρα τα σύνορα μας απο λαθρομετανάστες που στέλνονται απο τους τούρκους και αγγίζουν τους 2 εκατομμύρια.

Το 1973 ο Παπαδόπουλος πήγε να βγάλει από τη μέση τους Αμερικάνους απο τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο και οι Αμερικάνοι με τον Ιωαννιδη ανέτρεψαν με πραξικόπημα τον Παπαδόπουλο.. Πήγε να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή για τις αγοροπωλησίες πετρελαίου από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Αν το πετύχαινε θα είμασταν η πιο πλούσια χώρα της Ευρωπης και όχι μόνο.

Και άλλα πολλά..., ενώ, επι Χούντας να προσθέσουμε οτι υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει. Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.

Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Και να σκεφθεί κανείς ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν, δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.

Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.

Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…


Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν "Πού είσαι Παπαδόπουλε!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

1 σχόλιο

  1. Ηταν δε οι μονοι που εγαλαν πετρελαιο.....απο τοτε κανεις δεν το τολμησε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου