ΣΥΡΙΖΑ: Εκοψε τη Ρομά Σαμπιχά για τον «τουρκογενή» Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Εκοψε τη Ρομά Σαμπιχά για τον «τουρκογενή» Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο

Πλήρης υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στις μεθοδεύσεις του τούρκικου Προξενείου   Η αντικατάσταση ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος ...

  • Πλήρης υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στις μεθοδεύσεις του τούρκικου Προξενείου  
  • Η αντικατάσταση ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος

Αποκλείστηκε οριστικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Σουλεϊμάν Σαμπιχά. Η επιλογή της είχε προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των βουλευτών και της νομαρχιακής οργάνωσης σε  Ξάνθη, κυρίως, και Ροδόπη.

Με ένα τυπικό δελτίο Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την αντικατάσταση της υποψήφιας από την πλευρά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή, της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά με τον υποψήφιο τουρκογενή μουσουλμάνο Μεστάν Οσμάν Ουμίζ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:


«Σε κοινή συνεδρίαση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. Δ. Βίτσα, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή ως υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά. Ως υποψήφιος για την ευρωβουλή από τον χώρο της μειονότητας θα συμμετέχει ο Μεστάν Οσμάν Ουμίζ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου