Ομολογία ΣΟΚ του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ομολογία ΣΟΚ του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής (Video)

Πολιτικός σάλος με Μπαλτάκο. Την παραίτησή του ζήτησε το ΠΑΣΟΚ Αναστάτωση στη Βουλή προκάλεσε καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη ότι οι ...

Πολιτικός σάλος με Μπαλτάκο. Την παραίτησή του ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Αναστάτωση στη Βουλή προκάλεσε καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη ότι οι υπουργοί Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου και Προστασίας του Πολίτη παρενέβησαν στη Δικαιοσύνη για να ξεκινήσουν οι ποινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Σάλος ξέσπασε μετά από όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, εμπλέκοντας τον Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο σε διάλογο μαζί του, σχετικά με τη στρατηγική εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό που ελέγχεται ως προς την γνησιότητά της, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον Ηλία Κασιδιάρη ότι οι δύο υπουργοί παρενέβησαν, αν και δεν υπήρχαν στοιχεία εις βάρος τους, προκειμένου να αρχίσουν οι προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Να ελεγχθεί το βίντεο, γιατί πολλές φορές γίνεται «κοπτοραπτική», ζήτησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, για «σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό θέμα», μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που επεσήμανε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν αληθεύουν οι καταγγελίες –εύχομαι να μην είναι αλήθεια», είπε, ενώ για βαρύτατες καταγγελίες που ωστόσο, διαψεύστηκαν από τον Χ. Αθανασίου, μίλησε και ο Π. Κουκουλόπουλος  από το ΠΑΣΟΚ. Ζήτησε να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν, με το ΠΑΣΟΚ να ζητάει επίσημα την παραίτηση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, δήλωσε: «Ο κ. Μπαλτάκος να παυθεί τώρα από Γενικός Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου».

Παραθέτουμε το video ντοκουμέντο της συνομιλίας του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη



Η επιστολή Κασιδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου