Η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες θα σημαίνει συνενοχή - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες θα σημαίνει συνενοχή

Ανοιχτή   επιστολή  στους Έλληνες για τις εκλογές Μαΐου 2014 Συμπολίτες μου, αγαπητές φίλες και φίλοι Πλησιάζουν οι μέρες που θα...

Ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες για τις εκλογές Μαΐου 2014

Συμπολίτες μου, αγαπητές φίλες και φίλοι

Πλησιάζουν οι μέρες που θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ψήφος μας είναι το εργαλείο που μπορεί να ανατρέψει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και  η απόφαση μας, θα μας δεσμεύσει για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια..

Η αποχή, από τις εκλογικές διαδικασίες  θα σημαίνει συνενοχή στα επερχόμενα κακώς κείμενα, που θα φέρουν κάποιοι αν τους αφήσουμε να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς.

Εμείς που νοιώθουμε εξαπατημένοι και προδομένοι ας είμαστε προσεκτικοί  στις επιλογές για την πορεία  της πατρίδας μας, στην Ευρώπη και το καλό του τόπου μας, σε δήμους  και περιφέρειες.

Στηρίζουμε τους άριστους και επιλέγουμε νέα πρόσωπα, ενεργά μέλη της κοινωνίας που εμπιστευόμαστε.

«Όσο περισσότεροι συμπολίτες μας διαθέτουν ΣΗΜΕΡΑ πολιτική συνείδηση και θάρρος τόσο λιγότεροι ήρωες θα χρειαστεί ΑΥΡΙΟ να θυσιαστούν για την  Ελλάδα!»

Καλή επιτυχία


τ. Βουλευτής Αττικής (υπόλοιπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου