Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ προβλέπει πτώση της κυβέρνησης! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ προβλέπει πτώση της κυβέρνησης!

Την πτώση της σημερινής κυβέρνησης από την εξουσία, στην περίπτωση που το άθροισμα των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ελιάς” στι...

Την πτώση της σημερινής κυβέρνησης από την εξουσία, στην περίπτωση που το άθροισμα των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ελιάς” στις ευρωεκλογές είναι μικρότερο από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, προέβλεψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα" πρόσθεσε «εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”, διατυπώνοντας την εύλογη απορία του πώς θα καταφέρει να σταθεί και να προχωρήσει η κυβέρνηση στο υπόλοιπο της θητείας της, εφόσον τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αναδείξουν πρώτη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα με διαφορά.

“Aν δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Παραδέχθηκε ότι «έχουν κάνει κακό στην πορεία της παράταξης όλα αυτά τα εσωτερικά ζητήματα που δεν οδηγούν πουθενά» και συμπλήρωσε:

«Υπήρξε κάτι με ιδιαίτερο συμβολισμό: η επιλογή του κ. Παπανδρέου να πάει στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Κοππά, με την παρουσία του κ. Κουβέλη, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είχε αντιδράσεις σε όλο το πλάτος της παράταξης. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιος που είπε ότι έκανε σωστά ο κ. Παπανδρέου. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και εγώ και όλοι, ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα του υποδείξω βέβαια εγώ τι να κάνει. Αλλά θα προτιμούσα να πάει σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου