Ποιοί είναι αυτοί που κάνουν υποδείξεις και επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποιοί είναι αυτοί που κάνουν υποδείξεις και επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία;

Που ήταν οι εταίροι και σύμμαχοι μας οταν κατέλαβαν με τα οπλα οι Τουρκοι την μιση Κυπρο και τα Ίμια; Γράφει ο Μιχαηλ Μπακερης Π...

Που ήταν οι εταίροι και σύμμαχοι μας οταν κατέλαβαν με τα οπλα οι Τουρκοι την μιση Κυπρο και τα Ίμια;

Γράφει ο Μιχαηλ Μπακερης

Που ειναι οι εταιροι και συμμαχοι μας οταν καθε μερα κανουν βολτες στο Αιγαιο τουρκικα μαχητικα αεροπλανα και πλοια παραβιαζοντας τα συνορα, ολες τις Διεθνη Συνθηκες και το Διεθνες Δικαιο; Που ειναι η Διεθνη Κοινοτητα και οι δυτικοι φιλοι μας οταν καθε μερα στελνουν λαθρομεταναστες οι τουρκοι στην χωρα μας παραβιαζοντας για ακομη μια φορα τα παντα...

Τωρα ξεσηκωθηκαν και κανουν κυρωσεις κατα της Ρωσιας επειδη ο Πουτιν προσάρτησε την Κριμαια χωρις νεκρους και με δημοψηφισμα ?????

Προστατευοντας ετσι τους ρωσόφιλους και ρωσόφωνους απο την αναρχία, απο το ΔΝΤ και απο την χρεοκοπία..... προστατευοντας τους απο τους Ουκρανους Νεοναζί πραξικοπηματίες και δολοφονους.
Ας θυμηθουμε λιγο οταν διέλυαν τη Γιουγκοσλαβία και επέβαλαν με τις ΝΑΤΟικές βόμβες τους την απόσχιση του Κοσόβου από τη Σερβία επειδή «το ήθελαν και το ψήφισαν οι (Αλβανοί στην πλειοψηφία τους) πολίτες του». Οι Αλβανοι που δολοφονησαν εκατονταδες για να το πετύχουν.

Όταν έλεγαν «ναι» στην ανεξαρτησία του Νοτίου Σουδάν δεν σκέφτονταν αυτό το «δίκαιο»;

Οταν σιωπει ολη η Διεθνης Κοινοτητα (Ανθρωπινα Δικαιωματα, ΟΗΕ, ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ) στις μαζικες δολοφονιες Χριστιανων καθε μερα στην Συρια και στην Αιγυπτο απο τους ισλαμιστές.

Οταν, λοιπον, οι ιδιοι (ΗΠΑ και Ε.Ε.) δεν σεβονται Διεθνεις Συνθηκες και Διεθνες Δικαιο δεν εχουν το δικαιωμα να κανουν υποδείξεις και κυρωσεις σε αλλη χωρα..

Οταν δεν σεβονται την ειρήνη και την αυτοδιάθεση των λαων.


Οι δολοφονοι των λαων (Βιενταμ, Καμποτζη, Κορεα, Αιγυπτος, Λίβανος, Ταιβάν, Κονγκο,  Ιρακ, Αφγανισταν, Κένια, Σιέρα Λεόνε, Κουβέιτ, Αίτη, Νικαράγουα, Μπακλαντές, Βολιβια, Κόσοβο, Λιβύη, Συρια)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου