Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Simone Le Baron: «Η Ευρώπη και η Ελλάδα κινδυνεύουν από το νέο Ισλάμ!» (Video)

«Αυτές οι ευρωεκλογές ας γίνουν η αφορμή για την αφύπνιση Ελλήνων και Ευρωπαίων!» «Ας βάλουμε στην ατζέντα των Ευρωπαίων αυτό τον κί...

  • «Αυτές οι ευρωεκλογές ας γίνουν η αφορμή για την αφύπνιση Ελλήνων και Ευρωπαίων!»
  • «Ας βάλουμε στην ατζέντα των Ευρωπαίων αυτό τον κίνδυνο και ας μιλήσουμε ανοιχτά για το μεγάλο ορατό κίνδυνο!»

Αποκλειστική συνέντευξη στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Η Simone Le Baron είναι μια Γαλλίδα που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,  για την οποία συχνά πυκνά  ο γαλλικός Τύπος, όλων των τάσεων και των αποχρώσεων, γράφει για την δράση της στην Ελλάδα και για την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ελάχιστοι την έχουν ανακαλύψει και πραγματικά για όσους την έχουν γνωρίσει  αποτελεί μια αληθινή αποκάλυψη. 

Για όποιον την γνωρίζει από κοντά είναι αληθινή τιμή και ξανά γεμίζει τις μπαταρίες του με ένα κύμα αισιοδοξίας. Δύναμης. Και θέλησης για να παλέψει. Η Simone Le Baron από την Βρετάνη της Γαλλίας είναι  μια Γυναίκα γεμάτη πάθος για την ζωή που από μικρή έμαθε να πολεμά για να επιβιώσει πρώτα η ίδια με τον γιό της  και μετά με δύναμη τόλμη και ανδρεία που θα ζήλευαν αρκετοί να σταθεί επάξια και Άξια μέσα από τις ιδέες της.  Οι ιδέες και ο λόγος της είναι σαν ένα άρωμα Ελλάδας που όταν το φοράς είναι σαν να φοράς μια αόρατη πανοπλία  που δεν την πιάνει τίποτα απολύτως! Τέτοια δύναμη!

Λατρεύει την Ελλάδα  και αποτελεί μια αληθινή πρέσβη του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης και ειδικά στο παγκόσμιο διαδίκτυο.  Είναι η Γυναίκα που «ύψωσε» στεντόρεια την φωνή στην UNESCO με μια επιστολή «ράπισμα» στην διεθνή κοινότητα! Ένα κείμενο που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα ξανά ανακαλύψουν, και είναι βέβαιον πως θα την εντάξουν στον μεγάλο κατάλογο των Ελλήνων για τους αγώνες της για την Ελλάδα. Μια επιστολή με την οποία ο ίδιος ο Ελληνικός λαός ζητά να τεθεί ως ζωντανή  συνέχεια του Ελληνισμού υπό την προστασία του οργανισμού καθώς τα δεινά που επισωρεύει η οικονομική κρίση ισοδυναμούν με μαζική γενοκτονία.  Μια επιστολή που θα ζήλευαν όλοι οι έλληνες ακαδημαϊκοί μαζί. Η  UNESCO για να της «κλείσει το στόμα»  ευγενικά την επιβράβευσε με μια τιμητική διάκριση. Ή όταν το Πάσχα του 2011 απηύθυνε ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες για να τους ευχαριστήσει.

Η αρθρογραφία και οι καθημερινές παρεμβάσεις της στο προσωπικό της Blog «καίνε»  το σημερινό πολιτικό εκδοτικό και οικονομικό  σύστημα. Ο πολιτικός της λόγος ενοχλεί αληθινά. Η ίδια ως προσωπικότητα,  κανονική αληθινή  ακτιβίστρια με   λόγο   γεμάτο, φλόγα πάθος και  αλήθειες που καίνε τα σωθικά  κάθε  Έλληνα πατριώτη.  Κείμενα και άρθρα που  φωτίζουν  κυριολεκτικά  ως λυχνάρι που διαλύει και νικά  το σημερινό σκοτάδι στην  Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα.  Με πράξεις έργα και κείμενα που έχουν    συνέχεια και συνέπεια ως προς τις ιδέες της, καθημερινά αγωνίζεται για την Ελλάδα και τον Έλληνα που δίνει την μάχη της επιβίωσης.  Λόγοι έργα και πράξεις  που στα αλήθεια διαπνέονται από τις αρχές και τις μεγάλες  αξίες του Ελληνισμού, όπως  μας παραδόθηκαν από τους προγόνους μας μέσω της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομίας. Δράση και δράσεις θα έπρεπε να  αποτελούν παράδειγμα για τους σημερινούς εν ενεργεία ή εν δυνάμει  πολιτικούς.

Η Simone Le Baron δεν έχει πίσω της ούτε το MEGA, ούτε κανάλια ούτε άλλες διαπλοκές, ούτε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να την εμφανίζουν στις δημοσκοπήσεις τους αλλά αν  γινόταν μια δημοσκόπηση στο διαδίκτυο δεν θα υπήρχε κανένας έλληνας που δεν θα την γνώριζε και δεν θα την «ψήφιζε». Δεν έχει  ούτε κρυφούς χρηματοδότες, ή άλλες πολιτικές καταβολές που κρύβονται πίσω της για να εμφανιστούν μετά. Δεν έχει πίσω της ούτε εφημερίδες ούτε εκδότες για να την προβάλλουν και να την επιβάλλουν, όπως άλλοι γνωστοί εσχάτως και δημοσιογράφοι (παράγωγα κατά δική τους παραδοχή)του σημερινού καταρρέοντος πολιτικό εκδοτικό και οικονομικού συστήματος, αλλά όπου και αν μιλά η γαλλίδα Simon Le Baron   συσσωρεύονται κατά  100αδες απλοί άνθρωποι  για να την ακούσουν.  Το καλοκαίρι  του 2013 έγραψε ένα βιβλίο «μια γαλλίδα για την Ελλάδα» και το οποίο κυριολεκτικά κάνει θραύση στον απλό καθημερινό έλληνα. Το βιβλίο γεμάτο πάθος αλήθειες και άγνωστα γεγονότα για την σύγχρονη Ευρώπη  πλεγμένα μέσα στα βιώματα της εδώ και μήνες   πάει από χέρι σε χέρι για να διαβαστεί  όπως τα χρόνια της σκλαβιάς επί τουρκοκρατίας και ζυγού  στα κρυφά σχολεία.   Τα σχόλια που λαμβάνει καθημερινά κατά 1000αδες στο mail box δεν προλαβαίνει να τα διαβάζει και ξενυχτά ώρες και μέρες για να απαντήσει.     

Η Ελληνίδα Simone Le baron  μετά από σχετική πρωτοβουλία απλών ανθρώπων  έχει τεθεί επικεφαλής  σε ένα πολιτικό σχηματισμό εν όψει ευρωεκλογών και με την συνδρομή στήριξη και βοήθεια και άλλων εξίσου διακεκριμένων ελλήνων επιστημόνων αλλά και απλών καθημερινών ανθρώπων οργανώνει την είσοδο της στο ευρωκοινοβούλιο με ένα πρόγραμμα και θέσεις που θα έπρεπε να είχαν υιοθετήσει δικοί μας πολιτικοί.  Η Ελληνίδα Simone Le Baron που λατρεύει την Ελλάδα περισσότερο από όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί, οργανώνει την δική της ομάδα για το ευρωκοινοβούλιο  και κατέρχεται όχι –παρακαλώ στην Γαλλία  αλλά στην Ελλάδα και για την Ελλάδα- στις προσεχείς ευρωεκλογές! 

Ναι μια Γαλλίδα μπαίνει μπροστά σε ένα αγώνα που θα έπρεπε να δίνουμε πρώτα εμείς οι Έλληνες. Βασική της θέση άποψη, που σηματοδοτεί και την αιτία της  καθόδου  της στις προσεχείς  ευρωεκλογές, ως εκπρόσωπος Ελλήνων Πολιτών με το σχηματισμό  «ΝΕΟΦΙΛΛΕΛHΝΙΣΜΟΣ  - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ», είναι ο κίνδυνος του  ακραίου Ισλάμ και οι κρυφές, ενίοτε και σκοτεινές  επιδιώξεις των ακραίων ισλαμικών κινημάτων που επιδιώκουν, εδώ και χρόνια μέσω και της Ελλάδος ως πύλη εισόδου 1000αδων και φανατικών   ισλαμιστών,  την ισλαμοποίηση της Ευρώπης!  Μιλάει για τους θύλακες της Al Qaeda στα βαλκάνια και την Ευρώπη ενώ εκπέμπει SOS σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον μεγάλο κίνδυνο που παραμονεύει και απειλεί  ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα να εγκαίρως δεν αφιονισθεί και δεν αναλάβει δράσεις και πρωτοβουλίες όχι εναντίον του Ισλάμ, το αντίθετο , αλλά εγρήγορσης και λήψης δραστικών  μέτρων που θα περιορίζουν  θα απομονώνουν και θα  αναχαιτίζουν τα ακραία στοιχεία του Ισλάμ αναδεικνύοντας  ως συνθετικά στοιχεία  όλα εκείνα τα σημεία  που αποτελούν κοινές αγωνίες του Ανθρώπου πέρα από σύνορα. Πέρα από ιδέες και πολιτικούς ή ιδεολογικούς διαχωρισμούς. Πέρα από θρησκεία. Πέρα από φυλές πέρα από γλώσσα.   Θα αναδεικνύουν ως μια και μόνη υπέρτατη αξία τον ίδιο τον Άνθρωπο ανεξάρτητα από χρώμα. Ανεξάρτητα από θρησκεία. Ανεξάρτητα από εθνική προέλευση.    

Οι θέσεις και οι αρχές  της Ελληνίδας Simone Le Baron γενικά, σε αυτό το πρώτο μεγάλο πολιτικό τόλμημα αφορούν την προώθηση των Ελληνικών αρχών μέσα στους κόλπους της Ευρώπης με μια άλλη εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εκείνη που έχουμε συνηθίσει από τους σημερινούς πολιτικούς μας.  

Την συναντήσαμε κάτω από την σκιά της Ακρόπολης και κάναμε μια συζήτηση μαζί της. Στην συνέντευξη που ακολουθεί δίνει μια μικρή πρόγευση  όσων πρεσβεύει πιστεύει και θέλει να προωθήσει με την υποψηφιότητα της για το Ευρωκοινβούλιο.  Δείτε την.


* Η κ. Simone Le Baron είναι πρόεδρος του κόμματος ""ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" το οποίο βρίσκεται σε πολιτική συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στο ευρωψηφοδέλτιο του κινήματος, για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου