ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης - Ομάδα Εθελοντών Πολιτών (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης - Ομάδα Εθελοντών Πολιτών (Video)

Δελτίο Τύπου Είμαστε μια ομάδα πολιτών που βλέποντας γύρω μας πολλούς συνανθρώπους μας να στερούνται τα βασικά για τις οικογένειές...

Δελτίο Τύπου

Είμαστε μια ομάδα πολιτών που βλέποντας γύρω μας πολλούς συνανθρώπους μας να στερούνται τα βασικά για τις οικογένειές τους, αποφασίσαμε να κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε.

Να προσφέρουμε έστω και λίγα τρόφιμα, ρούχα, υπηρεσίες και γενικά ό,τι είδος πρώτης ανάγκης είναι δυνατόν, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Μια από τις,πιο βασικές, αρχές μας είναι να μην παίρνουμε αλλά ούτε να δίνουμε χρήματα!!!Ποτέ!!

Γνωρίζουμε ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε σαν κοινωνία, είναι αναγκαίο ο καθένας μας, να τείνει το χέρι στον διπλανό του και να του δώσει ό,τι βοήθεια μπορεί, όσο και ελάχιστη και αν είναι. Η αλληλεγγύη είναι για μας βασική αρχή ανθρωπιάς πρώτα από όλα, αλλά και επιτακτική ανάγκη. Χρειαζόμαστε όσους έχουν την διάθεση να ενώσουν τα χέρια τους με τα δικά μας και όλοι μαζί να προσφέρουμε.

Να επισημάνουμε κάτι πολύ σημαντικό! Δεν έχουμε καμία σχέση με την "Αρωγή ΜΚΟ" ή την "Αρωγή Euromedica".Παρακαλούμε, όταν αναφέρεστε στην ομάδα μας, να το κάνετε με το πλήρες όνομά της δηλ. "Αρωγή Θεσσαλονίκης".

Πληροφορίες: www.arogithess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου