Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Είναι αιτία πολέμου

Προφανώς η απαίτηση των Σλαβοαλαβανών των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδόνες με μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αποτελεί πρόκληση πολέμου έν...


Προφανώς η απαίτηση των Σλαβοαλαβανών των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδόνες με μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αποτελεί πρόκληση πολέμου έναντι της Ελλάδος.

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Ποίος όμως θα αναλάβει να δώσει αυτή την απάντηση μήπως οι αριστεροί καταληψίες των πανεπιστημίων ή τα παιδιά της Siemens  και Novartis που αλληλοσκοτώνονται για το ποίος θα υπηρετήσει καλύτερα τα αφεντικά που τους αναδεικνύουν στην εξουσία;

Το ότι τα τελευταία 70 χρόνια η πλειονότης της υφηλίου αποκαλεί  τα Σκόπια Μακεδονία με την ανοχή προδοτικών ενεργειών αριστερών και δεξιών  ελληνικών παραγόντων και κυβερνήσεων δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρέψουν μία ιστορία χιλιάδων ετών και να αγνοήσουν το αίμα που χύθηκες στους βαλκανικούς πολέμους.

Το πρόβλημα δεν είναι οι κομματικές διαμάχες περί κανόνων της Βουλής ή η ικανοποίηση των ορέξεων των δυνατών  αλλά η ιστορική συνέχεια του έθνους μας που δυστυχώς για μας η εκπροσώπηση  του  έχει περιέλθει και με δική μας ευθύνη στα χέρια απατρίδων εθνομηδενιστών. Είναι υποχρέωση όλων μας ακόμη και με αυτοθυσία να ανατρέψουμε πρώτα την προδοτική κυβέρνηση και την υποκριτική αντιπολίτευση μαζί με όλο το ψευδεπίγραφο δημοκρατικό τάχα κομματικό σύστημα. Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συναίσθηση των θεσμικών του υποχρεώσεων έναντι του έθνους και όχι των νομικίστικων αρμοδιοτήτων που του παρέχει το κάπηλο Σύναγμα οφείλει να προκηρύξει Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του και να αναλάβει τις ευθύνες στην περίπτωση εχθρικής αντιμετώπισης των ξένων δυνάμεων.

Τα τελευταία χρόνια φορτώσαμε ένα άδικο χρέος στα παιδιά και τα εγγόνια μας και τώρα θέλουμε να τους αφήσουμε και την υποχρέωση να υπερασπιστούν και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος διότι εμείς δεν τολμούμε να το κάνουμε.

Θα πρέπει να είναι κανείς βλάκας ή προδότης για να μην βλέπει ότι ένας λαός όπως οι Σκοπιανοί που δεν σέβονται την δική τους καταγωγή και ιστορία και θέλουν να πάρουν μία ψεύτικη ταυτότητα που δεν τους ανήκει δεν θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο μία συμφωνία που θα κερδίσουν και τους κατοχυρώνει γεωγραφικά , εθνικά και γλωσσικά για την μακεδονική τους τάχα προέλευση που ως βόρεια θα διεκδικεί και τον νότο .

Προδότης ο Τσίπρας και η αλητοπαρέα του, ξευτίλας ο Καμένος που θυσιάζει το έθνος για να σώσει τάχα την πουλημένη οικονομία του, υποκριτές οι αρχηγοί των κομμάτων που συμφωνούν επί της αρχής του ξεπουλήματος της Μακεδονίας αλλά συζητούν κάτι λεπτομέρειες, ανάξιος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν αφήσει να περάσει το ξεπούλημα χωρίς καν να παραιτηθεί, εάν δεν μπορεί να προκαλέσει Δημοψήφισμα. Η ευθύνη τελικά πέφτει στον Στρατό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον λαό στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Η Αγγλική Αυτοκρατορία  το όνομα της από Μεγάλη Βρετανία, που είχε επί αιώνες, το άλλαξε σε Ηνωμένο Βασίλειο με απαίτηση της Γαλλίας για να μπει στην ΕΕ, γιατί τα Σκόπια δεν μπορούν να αλλάξουν  ένα ψευδώνυμο που τους έδωσαν ο Στάλιν με τον Τίτο, ενώ ανέκαθεν ονομάζονταν Βαρδάρσκα;

Όλοι στο Σύνταγμα να φωνάξουμε ΟΧΙ στην προδοσία.

Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

Ενημέρωση άρθρου από τον αρθρογράφο


Αιτία πολέμου, Ο Ρόλος του Στρατού

Αγαπητοί συμμαχητές,

αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση σας που φάνηκε με την αποδοχή των όσων γράφω στο κείμενο «Αιτία πολέμου» που το επισυνάπτω για νέους παραλήπτες που δεν το διάβασαν. Το κείμενο είναι συνεκτικό και με πεντακόσιες λέξεις δίνει απάντηση σε ένα θέμα που απασχολεί το πανελλήνιο για εβδομήντα χρόνια και ίσως μερικά του σημεία να χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση.

Από ορισμένες παρατηρήσεις φίλων φαίνεται ότι υπάρχει μία πρόταση που μπορεί να παρερμηνευτεί και θα ήθελα να διαλευκάνω κάθε παρεξήγηση και επιπλέον να τοποθετηθώ απέναντι σε μία εσφαλμένη αντίληψη που υστερόβουλα διαδίδεται και τείνει να επικρατήσει μεταξύ των συμπολιτών μας. Η επίμαχη πρόταση είναι η ακόλουθη:

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν αφήσει να περάσει το ξεπούλημα χωρίς καν να παραιτηθεί, εάν δεν μπορεί να προκαλέσει Δημοψήφισμα. Η ευθύνη τελικά πέφτει στον Στρατό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον λαό στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Η παρεξήγηση δημιουργείται με την αναφορά στον Στρατό και θέλω να εξηγήσω ότι από τον Ελληνικό Στρατό δεν ζητάω να υποκαταστήσει τον λαό και την Δημοκρατία αλλά να τον βοηθήσει στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Βρισκόμαστε σε μία πολιτική εξέλιξη όπου ο λαός έχει αντίθετη γνώμη για ένα μείζον εθνικό ζήτημα με ιστορική σημασία για την μελλοντική υπόσταση . Η παρούσα κυβέρνηση εξελέγη με έννομες ‘δημοκρατικές’ διαδικασίες υπό το πρίσμα όμως ενός εκλογικού νόμου που με δώρο 50 βουλευτές της επέτρεψε να σχηματιστεί έχοντας μόνο το 30% περίπου των ψήφων. Η εντολή αφορούσε την ριζοσπαστική οικονομική διαχείριση  που δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Η παρούσα κυβέρνηση όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις της, πράγμα που αποτελεί Συνταγματικό αδίκημα, πολλώ μάλλον δεν είχε εξουσιοδότηση να χειριστεί ένα τόσο μεγάλο εθνικό θέμα δεδομένου ότι σαν αντιπολίτευση είχε πάρει ήδη αντεθνική θέση ως προς το μακεδονικό θέμα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο κυβερνητικός εταίρος είχε αναδειχθεί στην Βουλή ως αντίβαρο στις εθνομηδενιστικές θέσεις του Σύριζα λόγω των κόκκινων γραμμών που είχε υποσχεθεί ότι θα τηρήσει. Σήμερα με διάφορα τερτίπια ετεροχρονισμού της εκδήλωσης των εθνικών του τάχα θέσεων αφήνει να υπογραφεί από ένα άτομο μία συμφωνία την οποία θα είναι αδύνατον να ανατρέψει όχι μόνο αυτός αλλά ούτε ολόκληρο το κοινοβούλιο όταν τα Σκόπια θα έχουν μπει στο ΝΑΤΟ με ελληνική υπογραφή με όνομα σαρδάμ Μακεδονία, που χάριν ευφωνίας όλος ο κόσμος θα το προφέρει Μακεδονία και σε λίγο θα το εννοεί τα Σκόπια και ως πατρίδα του Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με το υπάρχον, έστω και κουτσουρεμένο από το πασοκ  Σύνταγμα, η υπεράσπιση του εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που σήμερα οφείλουν να προστατέψουν με όλα τα δυνατά μέσα την ακεραιότητα της Πατρίδος και την επιβίωση του Έθνους με ακέραιη την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά. Η αποτροπή της σχεδιαζόμενης προδοσίας μπορεί να γίνει με Δημοψήφισμα ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του, ως έχει δικαίωμα, καθόσον αυτός θα φέρει την ευθύνη της απόφασης του.

Εάν ο Σύριζα, οι Ανέλ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συναινέσουν σε αυτό τότε ο λαός είναι υποχρεωμένος σε εξέγερση  που δυστυχώς θα βρει την αντίσταση των οπλισμένων μισθοφόρων του συστήματος. Το είδαμε σε μικρότερη κλίματα στο κίνημα των αγανακτισμένων με τους νεκρούς στην τράπεζα. Εδώ ακριβώς ο Στρατός θα χρειαστεί να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους πολίτες και όχι να καταλάβει την εξουσία όπως λανθασμένα πολλοί θεωρούν τον ρόλο του Στρατού.

Ο Στρατός λειτουργεί με δαπάνες των πολιτών και υπάρχει για την ασφάλεια τους είτε αυτοί απειλούνται από εξωτερικούς είτε εσωτερικούς εχθρούς, και ας μην ξεχνάμε ότι οι εθνικά ενσυνείδητοι αξιωματικοί και οπλίτες προέρχονται από τον λαό και υπηρετούν χάριν αυτού. Δυστυχώς ορισμένοι ένστολοι στο παρελθόν υποκινούμενοι  και εξαπατηθέντες από ξένες δυνάμεις  ζημίωσαν το έθνος και σήμερα υπάρχει μία αρνητική αντίληψη για τον Στρατό που την εκμεταλλεύεται και την καλλιεργεί  το διεφθαρμένο κομματικό σύστημα που διεκδικεί για τον εαυτό του τον ρόλο του υπηρέτη ξένων συμφερόντων.

Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων, Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
16 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου