Ο Στρατηγός Φ. Φράγκος καλεί τους Έλληνες σε αντίσταση για το Σκοπιανό - Παραίτηση βουλευτών & ανατροπή της κυβέρνησης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Στρατηγός Φ. Φράγκος καλεί τους Έλληνες σε αντίσταση για το Σκοπιανό - Παραίτηση βουλευτών & ανατροπή της κυβέρνησης

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί άμεσα εάν διαφωνεί και να προκηρυχθούν εκλογές αλλιώς να υποχρεωθεί η κυβέρνηση σε παραίτηση»...


«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί άμεσα εάν διαφωνεί και να προκηρυχθούν εκλογές αλλιώς να υποχρεωθεί η κυβέρνηση σε παραίτηση»

Στην πρώτη του αντίδραση μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδος και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας στο SigmaLive, κάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να παραιτηθεί, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί άμεσα εάν διαφωνεί και να προκηρυχθούν εκλογές, ίδε Άρθρο 49 του Συντάγματος, παράγραφος 1.

Άλλως να υποχρεωθεί η κυβέρνηση σε παραίτηση. Οφείλουν να παραιτηθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος να φύγει από την συγκυβέρνηση και να γίνει πρόταση μομφής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έτσι απλά. Εγκαλείτε τους πρόθυμους διά προδοσία σε βάρος της Μακεδονίας! Οι βουλευτές της Βορείου Μακεδονίας πρέπει, επίσης, πρώτοι να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές».

Σύμφωνα με την παράγραφο 1, του άρθρου 49, του ελληνικού Συντάγματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος. Για πράξεις που δεν σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του η δίωξη αναστέλλεται έως ότου λήξει η προεδρική θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου