Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

Άρχισαν οι συλλήψεις της Αριστερής Χούντας Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο δημοσιογράφος Στεφανος Χίος για το χθεσιν...







Άρχισαν οι συλλήψεις της Αριστερής Χούντας

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο δημοσιογράφος Στεφανος Χίος για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό. Ο Στέφανος Χίος βρίσκεται στην Ασφάλεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με την τήρηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του εντύπου την Τετάρτη στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Βόρεια Μακεδονία, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.



Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, μεταξύ των οποίων αυτά της προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας, της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου