Οι ΔΙΩΓΜΟΙ κατά των Ελλήνων στη Μικρά Ασία το 1914-1917! Το προοίμιο της καταστροφής (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι ΔΙΩΓΜΟΙ κατά των Ελλήνων στη Μικρά Ασία το 1914-1917! Το προοίμιο της καταστροφής (Video)

Κάποτε ο αείμνηστος καθηγητής και τουρκολόγος, Νεοκλής Σαρρής, είχε δηλώσει πως η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, και τα ι...


Κάποτε ο αείμνηστος καθηγητής και τουρκολόγος, Νεοκλής Σαρρής, είχε δηλώσει πως η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, και τα ιστορικά στοιχεία τον δικαιώνουν πλήρως.

Τη βαρβαρότητα των Οθωμανών τη βίωσε τόσο ο ελληνισμός, όσο και οι Αρμένιοι, οι Ασσύριοι σήμερα οι Κούρδοι και πολλές άλλες μειονότητες που ζουν ή έζησαν και δεν επιβίωσαν στη χώρα αυτή.

Στο παρακάτω βίντεο αναλύεται ο διωγμός που βίωσαν οι Έλληνες από το 1914 στην Τουρκία, χρονιά στην οποία η Οθωμανική αυτοκρατορία εισήλθε στο πλευρό της Γερμανίας στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, μέχρι και το 1917.

Οι λεπτομέρειες και οι αριθμοί των σφαγιασθέντων-ξεριζωμένων μόνο ανατριχίλα προκαλούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου