Δεύτερη ασύμμετρη επίθεση από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δεύτερη ασύμμετρη επίθεση από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα...

Νέα ασύμμετρη επίθεση ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες. Ετοιμαστείτε για την τελική μάχη απελευθέρωσης της Ελλάδας 200 χρόνια μετά...



Νέα ασύμμετρη επίθεση ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες.

Ετοιμαστείτε για την τελική μάχη απελευθέρωσης της Ελλάδας 200 χρόνια μετά...

Της Λέττας Καλαμαρά

Μετά την αποτυχημένη πρώτη επίθεση του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που κυριαρχεί σε Ελλάδα και Τουρκία για τη διάλυση της χώρας μας στον Έβρο και τα Νησιά με τους χιλιάδες παρανόμους οικονομικούς μετανάστες που δυστυχώς ανέχτηκαν οι Κυβερνήσεις Τσίπρα ολοκληρωτικά και Μητσοτάκη αρχικά, νέα ασύμμετρη επίθεση ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες.

Ενώ πλέον το φάρμακο ανάσχεσης του ιού Coronavirus ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και το εμβόλιο βρίσκεται σε κλινικές δοκιμές για χορήγηση πριν την επόμενη χειμερινή περίοδο, το διεθνές οργανωμένο έγκλημα με την Αρχηγό του ετοιμάζεται για τη δεύτερη επίθεση τις επόμενες ώρες και ημέρες. Οι χρεοκοπημένες επιχειρήσεις πλυντήρια του βαθέως κράτους Ελλάδας και Ευρώπης βρίσκονται λιπόθυμες στο έδαφος και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα απαιτεί τη διάσωσή τους στο μοντέλο της διάσωσης των τραπεζών της εποχής Lehman Brothers.


Αυτό απαιτεί την κυβερνητική εντολή εκτάκτων συνθηκών, εγκλεισμού των πολιτών στα σπίτια τους, κλείσιμο εθνικών υποδομών και μπλε και πράσινες στολές στους δρόμους για τη δικαιολόγηση των αποζημιώσεών επιχειρήσεων. 

Ξεκίνησε ήδη με απίστευτα δημοσιεύματα και προπαγάνδα προετοιμασίας ενδεχόμενου κλεισίματος ζωτικών υποδομών και δυσχέρειας επιστροφής Ελλήνων, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό. Ο λαός θα είναι για άλλη μία φορά το θύμα αφού πέρα από τον εγκλεισμό του για τη σωματική και ψυχική του νόσο σταδιακά ενδέχεται να κληθεί και την επόμενη ημέρα να ξαναπληρώσει για την επισκευή των πλυντηρίων του χθες.



Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνιακή επίθεση για την αλλοίωση της πραγματικότητας με στημένες εικόνες τις επόμενες ώρες και εικόνες ανεμελιάς, συνωστισμού και αδιαφορίας τάχα στις προειδοποιήσεις Μητσοτάκη.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επίπληξη αστυνομικών σε ηλικιωμένο που αθλείται στην παραλία της Θεσσαλονίκης απολύτως νόμιμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του Πρωθυπουργού. Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό fake news, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός μας, ώστε η ασθενής πέτρα του Μαξίμου να ραγίσει τη δημοκρατία και να εγκλωβίσει την ελευθερία μας πριν την 25η Μαρτίου και τον εορτασμό της επανάστασης των Ελλήνων. Να ξεπληρωθεί το χρέος στους δημιουργούς των πιονιών της σάπιας Ελλάδας με πρόσχημα το ιό που τους διέλυσε. Μοντέλο η αποτυχημένη καραντίνα Ιταλίας και Γαλλίας που θα θρηνήσουν εκατόμβες νεκρών.
 
Άλλοι θα ανακοινώνουν φάρμακο για το καλό τους και άλλοι καταδικαστική φυλακή στο λαό τους για το καλό της ηττημένης ολιγαρχίας. Ας ορίσουν, λοιπόν, κύριε Μητσοτάκη, για δεύτερη επίθεση να τελειώνουμε μία και καλή, να θυμηθούμε και το ρητό που μας δημιούργησε ως Κράτος και ήταν υπεράνω υγείας των πρώτων πολιτών της Νεώτερης Ελλάδας.

Ετοιμαστείτε για την τελική μάχη απελευθέρωσης της Ελλάδας 200 χρόνια μετά...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου