Το plan B του εποικισμού της Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το plan B του εποικισμού της Ελλάδος

Το plan B του εποικισμού, μόλις τώρα δρομολογείται, εφ' όσον οι Έλληνες συμφώνησαν σιωπηρώς να αναστείλουν τις ελευθερίες τους κα...



Το plan B του εποικισμού, μόλις τώρα δρομολογείται, εφ' όσον οι Έλληνες συμφώνησαν σιωπηρώς να αναστείλουν τις ελευθερίες τους και να τεθούν σε κατάσταση πολιορκίας, για άγνωστο χρονικό διάστημα...

θα ερθει καποια στιγμη η ωρα, όπου θα μας επιτρεψουν να βγανουμε τα κεφαλακια εξω και τοτε θα διαπιστωσουμε οτι οι νεοι μας γειτονες ειναι ο Μεχμετ και η Μεμέ


Προσωπικώς, ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα ότι η φαμίλια Μητσοτάκη έκαμε πίσω στην εργολαβία του λαθρεποικισμού κι αποφάσισε να γνοιαστεί για τον Έλληνα και να εγκαταλείψει τα σχέδια της Πλανητικης Παν-εξουσίας, για την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας σε Ισλαμογρεκία της Ευρώπης.

Κι απότι δείχνουν τα πράγματα, καλά έκαμα και κράτησα τις επιφυλάξεις μου.

Το plan B του λαθρεποικισμού, μόλις τώρα δρομολογείται, εφ' όσον οι Έλληνες συμφώνησαν σιωπηρώς να αναστείλουν τις ελευθερίες τους και να τεθούν σε κατάσταση πολιορκίας, για άγνωστο χρονικό διάστημα.


Μια σειρά από ατυχή γεγονότα [για τη γαλάζια πολιτική καμαρίλα] συντέλεσαν ώστε το πράγμα να φτάσει στο απροχώρητο και το πρώτο σχέδιο, το plan A για τους μοντέρνους, να μην μπορεί πια να εφαρμοστεί, παρά εάν η φαμίλια Μητσοτάκη αναλαμβανε το τεραστιο πολιτικο κόστος, μιας γενικευμένης εξέγερσης των Ελλήνων, τόσο στη νησιωτικη όσο και στην ηπειρωτικη χώρα.

Οι σφαλιάρες που έπεσαν στους πραιτωριανούς των ΜΑΤ, ο προπηλακισμός των ΜΚΟύδων, η διαπράγματευτη αντίσταση στα Βρασνα, η διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη και σε πολλές άλλες περιοχες, που είχαν προγραφεί ως τόποι μετεγκατάστασης των λαθρεποίκων αλλά προπαντός, η ωμη επιχείρηση της τουρκικής λαθροεισβολής, έδωσαν στους εργολάβους των Παγκόσμιων Νονών να καταλαβουν, ότι αν συνεχιζαν το plan A του λαθρεποικισμού, πιθανότατα να πάθαιναν αυτά που είχαν πάθει άλλοτε οι ΠΑΣΟΚΟΙ, οι οποίοι γυρνουσαν στα σπιτια τους γιαουρτωμένοι...

Μάλιστα η απροκάλυπτη τούρκικη εισβολή θορύβησε έτι περισσότερο τους διαχειριστές της αντικατάστασης των Ελλήνων, εφόσον κατ-έδειξε και απ-έδειξε στον μέσο μικροαστό, το προφανές γεγονός ότι όλα αυτά που πλάσαραν οι μεταναστολάγνοι και οι ισλαμόκαυλοι, περί "κακόμοιρων προσφύγων" ήσαν παραμύθες κατάλληλες μονον για εκ γενετης συριζαίους και για μπαφαδόρους.

Ακόμα και οι πιο θανατικοί ψηφοφόροι της Νεας Δημοκρατίας [όπως τα κομματικά της στελέχη στα νησιά] έφτασαν στο σημείο να απειλούν ότι θα κάψουν τις κομματικές τους ταυτότητες, ενώ γνωστός γαλαζιος περιφερειάρχης, ομιλώντας περί του κ. Μητσοτάκη, έδειχνε τ' αρχίδια του.

Το πράγμα λοιπόν δεν τραβούσε.


Τα αφεντικά της φαμίλιας Μητσοτάκη θα έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στο να συνεχιστεί το Plan A του λαθρεποικισμού, μπάζοντας στην Ψωροκώσταινα εκατομμύρια λαθροεισβολέων αλλα ταυτόχρονα να καταρρεύσει η γαλαζια πολιτικη καμαρίλα και να ξανανεβει στην εξουσια, η ροζοκοκκινη αντικαταστατρια της [οι συνθηκες δεν ειναι ακομα καταλληλες για εναν Βαρουφακη] ή να δώσουν στους μητσογιάννηδες την αδεια καποιας ελευθεριας τακτικων ελιγμων, μεχρι να καταφερουν να καθησυχασουν το ποπολο.

Ωστοσο οι Ερωπαίοι πολιτικοι εργολαβοι της Πλανητικης Παν-εξουσιας, εχοντας κι αυτοι στον σβερκο τους την καυτη ανασα των αφυπνισμενων πολιτων τους, δεν ηταν ευκολο να αγνοήσουν τον κινδυνο, να ανεβουν κι αλλο τα πατριωτικα κομματα ή να τους πάρουν με τις πέτρες οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους, αν και όταν ορδές λαθροτζιχαντιστών θα επιχειρούσαν να διαφύγουν από την Ισλαμογρεκία και να βαδισουν προς τις χώρες-παραδείσους της Βορειας Ευρωπης.
Αρκετες Γερμανίδες, Σουηδεζες, Ολλανδεζες κ.λπ. ειχαν ξεκωλιαστει απο μελαμψους αλλαχουακμπαρηδες. Κι αυτες που το είχαν ήδη πάθει στην πλειοψηφία τους διαβεβαιωναν τις υπόλοιπες, ότι δεν ήταν διόλου όπως το φαντασιωνονταν, όταν φώναζαν: refugees welcome, σαν τον αδερφό Τζανακόπουλου.

Η Ευρώπη, τουλάχιστον πριν από την καραντινα του κορωνοϊού, είχε ήδη αρχίσει να σιχαίνεται τον λαθρομετανάστη και αυτούς που τον προωθούσαν.

Συνεπώς η φράου Μέρκελ και τα άλλα παιδιά της διεθνούς πολιτικης εργολαβίας, δεν ήταν εύκολο να δεχτούν έναν συριζα για να κουμαντάρει το ξεφραγο αμπελι της Ισλαμογρεκιας, διοτι μετα δεν θα προλαβαιναν να μετρανε λαθροεισβολείς που θα βάδιζαν προς τα δικα τους συνορα.
Ετσι επέτρεψαν στη φαμίλια Μητσοτάκη να το παίξει "κολοκοτρωνέικα" και να προβάλει στις Καστανιές μια αντίσταση, που δεν την περίμενε ούτε ο Σουλτάνος, ενω της επέτρεψαν να παραστήσει τον Αθανασιο Διάκο στα νησιά, διώχνοντας και κανα-δυο ξέμπαρκες ΜΚΟ, για τα μάτια του κόσμου [όχι βεβαίως αυτές που ελέγχονταν από την ίδια τη μητσοφαμίλια]

Το σχεδιο "Δικτυο πολεων για την ενταξη", επαναδρομολογειται στο plan B του λαθρεποικισμου. Διαδημοτικοι τηλεοπτικοι σταθμοι, όπως το ΑΤΤΙΚΑ, εχουν ήδη ξεκινησει την πλυση εγκεφαλου

Περιττό να σας πω βεβαίως, ότι η στροφή 180 μοιρών του κυρ Μητσοτάκη, απέδωσε τα μέγιστα.

Άριστα οργανωμενη από ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό επιτελείο και με το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ υπό απόλυτο έλεγχο, η όντως ηρωική σφαλιάρα των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας και ακομα περισσοτερο των εθελοντων της συνοριοφυλακής, στα μπουνταλάδικα στρατεύματα του παντισαχ Ερντογαν, χάρισε στη φαμίλια Μητσοτάκη το φωτοστέφανο του ήρωα, που τόσο αποζητούσε. 

Δεν έμενε παρά να περάσει λίγος καιρός, να καθησυχαστεί το πόπολο και τότε να μπει σε εφαρμογή το plan B του λαθρεποικισμού.

Και τότε ήρθε ο κορωνοϊός...

Ο φοβερός και τρομερός αυτός ιός, που γίνηκε ακόμα πιο τρομερός από τον τρόπο που τον πλασάρισαν στις μαζες οι πολιτικοί εργολαβοι των παγκόσμιων νονών, ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν η Πλανητικη Παν-εξουσία, για να εφαρμόσει τα σχέδια της.
Θα σας έλεγα μάλιστα ότι ένα τυχαίο γεγονός [αν θεωρήσουμε τυχαία την εμφάνιση του, τώρα ειδικα που τον χρειάζονταν] όπως η μετάλλαξη ενός κορωνοϊού, εξυπηρετούσε σε τέτοιο βαθμό τα σχέδια τους ώστε, αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουν!

ΚΙ ενώ οι κορωνοϊοχτυπημένοι Έλληνες αποδέχτηκαν χωρις καμία διαμαρτυρία τον κατ οίκον περιορισμό τους, επ' αόριστον [και φαίνονται έτοιμοι να αποδεχτούν μέχρι και απαγορευση της κυκλοφορίας] η φαμίλια Μητσοτάκη βάνει πλέον μπροστά το plan B του λαθρεποικισμού.

Και δεν χρειάζεται να πατε μακριά για να το επιβεβαιώσετε.

Εξον από την ωμή δήλωση Μηταράκη ότι σε πρώτη φάση θα μεταφερθουν καμια δεκαριά χιλιαδες λαθρεποικοι στην ηπερωτικη χωρα [επιχείρηση που ήδη ξεκινησε και εξελισσεται με τη μεταφορα των πρωτων ομάδων στη Μαλακασα και αλλου] δρομολογηθηκε και η αναλογη πλύση εγκεφάλου.

Αυτές τις μέρες τα καναλια που ελεγχονται απο κλικες δημοτικων αρχόντων, οι οποίοι είχαν αποδεχτεί το σχέδιο: "δίκτυο πόλεων για την ενταξη", οπως λόγου χάριν η διαδημοτικη τηλεόραση ΑΤΤΙΚΑ, παίζουν του σκοτωμού μεταναστολαγνικά φιλμάκια.

Στο συγκεκριμένο μαλιστα που έτυχε να δω εγώ, με τα ματακια μου, αφου διαφημίζονται τα αγαθα αποτελεσματα του "δικτυου", το σποτακι τελειωνει με τη μεγαλειωδη μπουρδωσυνη, ότι "τωρα ειδικα, ολοι χρειαζόμαστε"

Θα μπορουσε βεβαιως να το εκλαβει κανεις και ως μαυρο χιουμορ, εφοσον ειναι σαν να λεει ξεκαθαρα στους εσωκλειστους Ελληνες ότι: "τωρα που θα στείλουμε χιλιάδες απο εσας στον ταφο, καιρος ειναι να βαλουμε  στη θεση σας, νεο, αφροασιατικο αίμα!"

Κι εδω που τα λέμε, σωστα τα λεει!
Διοτι οποιοι κατασκευασαν αυτον τον ιό, λες και το εκαμαν επιτηδες βρε παιδι μου...
Τον προγραμματισαν να σκοτωνει κυριως τους υπερηλικες Ευρωπαιους, μιας και πλεον εγιναν πολλοι...

Εν ολιγοις αδερφια μου και ενω εμεις θα παρακολουθουμε φυλακισμενοι στα σπιτακια μας, τον εθνικο μας θανατο σε απευθειας μεταδοση, την ιδια ωρα θα λαθρεποικιζεται η χωρα μας, απο νεους, ρωμαλεους, υγιεις αφροασιατες λαθρεποικους.

Χωρις αντισταση, χωρις διαμαρτυριες, χωρις αχνα, χωρις ενα βογκητο για την Ελλαδα που πεθαινει.

Αντιθετως, κατα τακτα διαστήματα, θα μας βγανουν στα μπαλκονια μας, να τους χειροκροταμε, σαν πουτανες που χειροκροτανε τον νταβατζη τους, επειδη τους αφησε ενα πενηνταρικο απο τις εισπραξεις για να αγορασουν την πρεζα τους.

Και βεβαιως, θα ερθει καποια στιγμη η ωρα, όπου θα μας επιτρεψουν να βγανουμε τα κεφαλακια εξω και τοτε θα διαπιστωσουμε οτι οι νεοι μας γειτονες ειναι ο Μεχμετ και η Μεμέ.

Α, και για να μην το ξεχασω, υπαρχουν και ανθρωποι αναμεσα μας, που αποθεώνουν τη φαμίλια Μητσοτάκη, επειδη μαζι με τις ορθοδοξες λειτουργιες, απαγορεψε και όλες τις άλλες.

Δηλαδη, αναγνωρίζουν σε εναν εξουσιαστη της Ελαδος, το δικαιωμα να εξισωνει τον Μωαμεθανο με τον ορθοδοξο Χριστιανο!

Κι αυτη η εξισωση ξερετε, που τοσο ηλιθιωδώς χειροκροταει σημερα το ποπολο, θα ισχυει και μετα τον κορονοϊό, όπου ο απόγονος του Μωαμεθ του Πορθητη, θα εχει ισα δικαιωματα σ' αυτον τον τοπο, με τους απογονους του Κωνσταντινου του Παλαιολογου.

Ποσο ευκολο ηταν τελικα να τελειωσουν την Ελλαδα, ρε πουστη μου...         

Α, και να μην το ξεχασω...

Ιδου και οι παροχες προς τους λαθρεποικους, που τους εξασφαλιζει το "δικτυο πολεων για την ενταξη"

Δικτυο πολεων για την ενταξη

Αραβικό σχολείο στην Καρδίτσα, τμήματα εκμάθησης ελληνικών και αγγλικών στη Λάρισα, εργασιακή συμβουλευτική στο Ηράκλειο και 80 μισθωμένα διαμερίσματα στη Λιβαδειά για πρόσφυγες.

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται σε 13 πόλεις της Ελλάδας και με στόχο την ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.


Πρόκειται για τη δράση «Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη» στην οποία συμμετέχουν δήμοι ώστε οι προσφυγικοί και μεταναστευτικοί πληθυσμοί να ενταχθούν πιο εύκολα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους δήμους: Αθηναίων, Αγίου Δημητρίου (Αττική), Ηρακλείου (Κρήτη), Θεσσαλονίκης, Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Λαρισαίων, Λεβαδέων, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Αττική), Πειραιώς, Τήλου, Τρικκαίων και Τρίπολης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή, 12.434 αιτούντες άσυλο και δικαιούχοι διεθνή προστασία φιλοξενούνται στις παραπάνω δήμους συμμετέχοντας στα προγράμματα ένταξης. Οι πόλεις του δικτύου ένταξης συνεργάζονται στους τομείς της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, της ενδυνάμωσης υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού, της ανάπτυξης πολιτικών σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, της συμμετοχής σε προτάσεις χρηματοδότησης και της υλοποίησης δράσεων και προγραμμάτων από κοινού.


Αθήνα


Το Κέντρο Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων του δήμου Αθηναίων αποτελεί την «καρδιά» του δικτύου ένταξης. Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων με στόχο να αποτελέσει ένα κεντρικό όργανο του δήμου, που σε συνεργασία με τοπικές και διεθνείς οργανώσεις καθώς και θεσμικούς φορείς συμβάλλει στον στρατηγικό σχεδιασμό για την ομαλή ένταξη μεταναστών και προσφύγων στη ζωή της πόλης και στην προάσπιση της κοινωνικής συνοχής.


Στέγαση, υγεία, νομική υποστήριξη, εκπαίδευση και μάθηση, ένταξη στην αγορά εργασίας και έμφυλη διάσταση του προσφυγικού, είναι οι θεματικές του κέντρου.


Ο ενδιαφερόμενος προσέρχεται σε ένα σημείο διοικητικής εξυπηρέτησης από όπου λαμβάνει συγκεντρωμένα ενημέρωση, με δυνατότητα διερμηνείας, αναφορικά με το καθεστώς διαμονής του, τις πιθανές κοινωνικές παροχές για κάποιες από τις οποίες μπορεί να υποβάλλει αίτηση, τη δυνατότητα πρόσβασης σε ενταξιακά προγράμματα του δήμου ή την παραπομπή σε άλλους πάροχους αντίστοιχων υπηρεσιών. Στο ίδιο κτήριο, υλοποιούνται οι παράλληλες ενταξιακές δράσεις και συγκεκριμένα τα μαθήματα ελληνικών, αγγλικών και υπολογιστών, οι διαπολιτισμικές δράσεις και οι εξατομικευμένες συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής.


Θεσσαλονίκη


Γνώση, μάθηση, επαφή, δημιουργία, ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση, αποδοχή, διάδραση ανάμεσα σε παιδιά πρόσφυγες, μετανάστες και Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος του Προγράμματος "Δια-Δρασις" στο δήμο Θεσσαλονίκης. Παιδιά όλων των ηλικιών παρακολουθούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και συμμετέχουν σε δραστηριότητες με σκοπό την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων τους, αλλά και την ομαλή ένταξή τους στην πόλη. Το πρόγραμμα απαντά σε βασικά ζητούμενα ώστε ο προσφυγικός πληθυσμός να απολαμβάνει καλύτερη πρόσβαση στο σχολείο, προσφέροντας ταυτόχρονα ευκαιρίες και στον γηγενή πληθυσμό.


Λάρισα

Ο δήμος Λάρισας προχώρησε στη δημιουργία πιλοτικού Κέντρου Κοινότητας, που λειτουργεί ως χώρος συνάθροισης προσφύγων και αιτούντων άσυλο όλων των ηλικιακών ομάδων με στόχο την ενδυνάμωση τόσο των προσφύγων όσο και των κοινοτήτων υποδοχής. Για αυτόν τον σκοπό, δημιουργήθηκε ένας χώρος συζήτησης και συμμετοχής των ωφελούμενων στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους. Παράλληλα, στον δήμο Λάρισας λειτουργούν 8 τμήματα εκμάθησης ελληνικών και δύο τμήματα εκμάθησης αγγλικών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες σημαντικές δράσεις.


Ηράκλειο


Μέσω της εργασιακής συμβουλευτικής ο δήμος Ηρακλείου στοχεύει στην αύξηση της απασχολησιμότητας, στην εργασιακή αποκατάσταση και στην προετοιμασία για την αγορά εργασίας των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων. Ήδη 94 ωφελούμενοι έχουν λάβει υπηρεσίες εργασιακής συμβουλευτικής μέσω ατομικών εξατομικευμένων συνεδρίων, έχουν διασυνδεθεί με εργοδότες, έχουν προετοιμαστεί για συνέντευξη ακόμα και με τη δημιουργία βιογραφικού. Έτσι 55 ωφελούμενοι πραγματοποίησαν συνεντεύξεις εργασίας, σε 35 ωφελούμενους προτάθηκαν θέσεις εργασίας με ασφάλιση και μισθό ανώτερο του βασικού ενώ 18 άτομα εργάζονται.


Παράλληλα, οι κοινωνικές δράσεις μέσω πολιτιστικών δρώμενων ενθάρρυνε τις προσπάθειες για την κοινωνική ένταξη των προσφύγων στην πόλη καθώς 12 Αφγανοί μαθητές συγκρότησαν ομάδα χορωδίας, Σύρος πρόσφυγας έγραψε και αφηγήθηκε ποίημα, 20 ενήλικες Κούρδοι πρόσφυγες δραστηριοποιούνται σε χορευτική ομάδα ενώ 7 Αφγανοί μαθητές παρουσίασε έκθεση φωτογραφίας.


Καρδίτσα


Ο δήμος Καρδίτσας υποστηρίζει τα παιδιά πρόσφυγες, που μένουν στην πόλη, να μάθουν τη γλώσσα καταγωγής τους καθώς είτε διότι όταν έφυγαν από τη χώρα τους δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν το σχολείο είτε διότι ενώ μιλούν την αραβική γλώσσα πολύ καλά δεν έχουν τη δυνατότητα της ανάγνωσης και της γραφής. Έτσι, με πρωτοβουλία του δήμου ιδρύθηκε αραβικό σχολείο με στόχο την ενδυνάμωση της προσφυγικής κοινότητας και την προαγωγή της ένταξης των παιδιών.


Επιπλέον, ο δήμος ανέπτυξε δύο πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας και την εξοικείωσή της με τον πληθυσμό των προσφύγων καθώς και τη δημιουργική αλληλεπίδραση των διαφορετικών πολιτισμών που συμβιώνουν στη πόλη. Δύο ομάδες παραδοσιακών χορών της αραβόφωνης κοινότητας και της αφρικανικής κοινότητας και δράση πολυπολιτισμικής κουζίνας.


Λιβαδειά


Ο δήμος Λεβαδέων διακρίθηκε για τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό του στη διαφορετικότητα, με το χρυσό βραβείο στα "Best City Awards 2018" στην κατηγορία "Βιωσιμότητα και Εταιρική Ευθύνη". Είναι ο πρώτος δήμος της Ελλάδας, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που ανέλαβε με επιτυχία το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα και λειτούργησε ως πρότυπο για άλλες πόλεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, α)80 εξοπλισμένα διαμερίσματα (6 θέσεις φιλοξενίας ανά διαμέρισμα), β)παροχή χρηματικής βοήθειας μέσω προπληρωμένης κάρτας, γ)παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης & εκπαίδευσης σε παιδιά και ενήλικες, δ)δραστηριότητες ενσωμάτωσης και ένταξης στην τοπική κοινωνία.

iefimerida

Καληνυχτα Ελλαδα [κι εισαι και γριπωμενη, τρομαρα σου]




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου