Ο Κορωνοϊός και Ισλαμοποίηση της Ελλάδας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Κορωνοϊός και Ισλαμοποίηση της Ελλάδας...

Αυτές τις ώρες που ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, μεταφέρονται στην Ηπειρωτική χώρα πολλές χιλιάδες μουσουλμάνοι έποικοι, ο...


Αυτές τις ώρες που ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, μεταφέρονται στην Ηπειρωτική χώρα πολλές χιλιάδες μουσουλμάνοι έποικοι, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραμείνουν μόνιμα εδώ.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδύνατο να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία και πολύ απίθανο να μεταφερθούν στην Ευρώπη. Ήδη στην Ελλάδα, το 20%, του πληθυσμού της, δηλ. περίπου 1,8-2 εκ. είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι ποτέ και πουθενά δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές και εθνικές κοινωνίες.

Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Αυτές τις ώρες που ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του και έχει στρέψει την προσοχή του στo θάνατο που χτυπά την πόρτα μας, μεταφέρονται από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην Ηπειρωτική χώρα πολλές χιλιάδες μουσουλμάνοι έποικοι, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραμείνουν μόνιμα εδώ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδύνατο να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία και πολύ απίθανο να μεταφερθούν στην Ευρώπη όπου τα σύνορα είναι ασφυκτικά σφραγισμένα.

Ήδη στην Ελλάδα,το 20%, του πληθυσμού της, δηλ. περίπου 1,8-2 εκ. είναι μουσουλμάνοι, εφ΄όσον συμπεριληφθούν αυτοί της Δ. Θράκης μαζί με τους νόμιμους και παράνομους ομόθρησκούς τους που βρίσκονται εδώ,οι οποίοι ποτέ και πουθενά δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές και εθνικές κοινωνίες. Ο αριθμός αυτός θα πολλαπλασιαστεί από τη συνεχόμενη εισβολή και τις πολλές γεννήσεις των υπεργεννητικών μουσουλμάνων γυναικών, σε αντίθεση με τις υπογεννητικές Ελληνίδες.

Παράλληλα, προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη μαζική έξοδος νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, ως συνέπεια των τραγικών οικονομικών επιπτώσεων από τον κορονοϊό. Έτσι, η δημογραφική- εθνολογική ανατροπή σε βάρος των γηγενών Ελλήνων είναι δεδομένη, αν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα.

Εκτός από την αποστασιοποίηση από την υφεσιακή πολιτική που επιβάλλει το Βερολίνο, πρώτιστο μέτρο είναι το σφράγισμα των συνόρων για όλους ανεξαιρέτως τους μουσουλμάνους μετανάστες που κατευθύνει εδώ συστηματικά και με σχέδιο ο «Σουλτάνος».
Επί πλέον, επιβάλλεται η επαναπροώθηση στις χώρες τους όσων δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες και κυρίως αυτών που έχουν παραβατική ή αντικοινωνική συμπεριφορά. Παράλληλα, αναγκαία είναι η παροχή ιδιαίτερα ισχυρών κινήτρων για τη γεννητικότητα των Ελληνίδων γυναικών, καθώς και η επιλεκτική και ελεγχόμενη αποδοχή αφομοιώσιμων στην ελληνική κοινωνία μη-μουσουλμάνων μεταναστών.

Η αμφιβολία για πόσο ακόμα η Ελλάδα θα παραμείνει Ελληνική, αναδεικνύεται με ψυχρά, έγκυρα στατιστικά στοιχεία. Η γνώση είναι η άμυνα και η δύναμή μας απέναντι στα ψέματα και την εθνοκτόνα παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, όπως και στη δράση της 5ης φάλαγγας των «δικαιωματιστών», οι οποίοι συνειδητά ή ασυνείδητα στοχεύουν στη διάλυση του Ελληνισμού. Ο τρόμος του κορονοϊού κάποτε θα φύγει. Αλλά ας προσέξουμε να μη χάσουμε μαζί του και την πατρίδα μας από την καταβαράθρωση της οικονομίας, τη μαζική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον εποικισμό της από μη αφομοιώσιμους  μουσουλμάνους εποίκους. Αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο.

Από new-economy




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου