Η Ελλάς είναι κατεχόμενη χώρα με κατοχική πολιτική ηγεσία και νοοτροπία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάς είναι κατεχόμενη χώρα με κατοχική πολιτική ηγεσία και νοοτροπία

Ελληνικός πολιτικός και στρατηγικός σχεδιασμός Ο ελληνικός λαός έχει απολέσει κυριαρχία και ιδιοκτησία σε όλα τα επίπεδα, εθνικό ...



Ελληνικός πολιτικός και στρατηγικός σχεδιασμός

Ο ελληνικός λαός έχει απολέσει κυριαρχία και ιδιοκτησία σε όλα τα επίπεδα, εθνικό και ατομικό.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Η Ελλάς είναι κατεχόμενη χώρα με κατοχική πολιτική ηγεσία και νοοτροπία. Ο ελληνικός λαός έχει απολέσει κυριαρχία και ιδιοκτησία σε όλα τα επίπεδα, εθνικό και ατομικό. Διαχρονικά, από τής συστάσεως τού νεότερου ελληνικού κράτους μετά το 1821, δεν λαμβάνουμε δικές μας αποφάσεις και πράξεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που κι αυτές τελειώσανε προ πολλού. Όλα έχουν παραδοθεί στα χέρια των παγκόσμιων ψευτοσυμμάχων, αυτών που επέβαλλαν μνημόνια και ψευτοφιλίες με τούς εκάστοτε εισβολείς σε γη ελληνική. Και οι Έλληνες πολιτικοί είναι δωσίλογοι και ανίκανοι συνάμα, κερδοσκόποι και επιτηρητές τού σατανικού νεοταξισμού.

Μην μάς παραξενεύει η μνημονιοκρατία που επικράτησε με θράσος από το 2010 και μετά. Κάθε φορά που μάς ανακοινώνεται χωρίς περικοκλάδες η φθίνουσα πορεία τού κράτους, αυτό γίνεται για να γονατίσει το Ελληνικό Έθνος. Πάντα ακολουθεί η χρεοκοπία και η κατάλυση τής αυτοκυριαρχίας. Αυτό που πρέπει να μάς παραξενεύει είναι ότι τα διαρκώς επαναλαμβανόμενα παθήματα δεν μάς γίνονται μαθήματα και τα λάθη επαναλαμβάνονται.

Το κράτος τής αστικής δημοκρατίας, τής πολιτικής «ορθότητας» και των κομματικών εταιριών έχει προ πολλού παραβιάσει τα καθήκοντά του. Στενεύει το Έθνος, το παρακούει και δεν έχει εφαρμόσει ποτέ του ελληνική πολιτική και στρατηγικό σχεδιασμό δικό του. Το Κράτος, δηλαδή οι ψευτορωμιοί πολιτικοί, προσπαθεί να πείσει το Έθνος, δηλαδή τον ελληνικό λαό, ότι είναι μικρό, αδύναμο, ανεπαρκές, υπόχρεο στους εντολείς των πολιτικών. Το Κράτος δηλαδή επιρρίπτει τις δικές του ευθύνες στο Έθνος.

Επομένως Έλληνες, πρέπει να πάρουμε το κράτος στα χέρια μας και να το κάνουμε φωνή, εργαστήρι, ναό και πολεμίστρα δική μας. Βάλτε το καλά στο νου σας. Ιδιοκτήτες τής Ελλάδος είμαστε μονάχα όσοι έχουμε πίστη, αίμα και συνείδηση ελληνική. Κι εμείς δεν λυγάμε ποτέ και σε κανένα εμπόδιο. Δεν δίδουμε χώρο στο φόβο καμίας «ασθένειας», είτε ιογενούς και κατασκευασμένης είτε πολυπολιτισμικής είτε οικονομικά ληστρικής.  Διότι κανένα πρόβλημα άλυτο δεν υπάρχει γι’ αυτόν που έχει πίστη στο Θεό, την Πατρίδα, το λαό και τις δυνάμεις του.

Ο πολιτικός κόσμος τής Πατρίδος μας είναι επικίνδυνος. Προσποιήθηκε για λίγο τον ηρωικώς αντιστεκόμενο στην είσοδο τής λαθρομετανάστευσης στον Έβρο και τώρα την εγκαθιστά επ’ άπειρον στα σπλάχνα τού Ελληνισμού. Γεμίζει πάσα ελληνική γωνιά με στρατόπεδα λαθροεισβολέων στη θέση των στρατοπέδων τού Ελληνικού Στρατού, ενώ γνωρίζει ότι ανάμεσά τους βρίσκονται τζιχαντιστές μισθοφόροι τού νεοταξισμού. Πριν λίγες ημέρες διάβασα την περίπτωση ενός Ιρανού πρόσφυγα με … αναρχικές αντιλήψεις που καλούσε μέσα από αντίστοιχα επικοινωνιακά μέσα τις σφαίρες ως απαραίτητες προκειμένου να ανοίξουν τα σύνορα!!!

Στα εθνικά μας θέματα, η επικινδυνότητα των πολιτικών συνδυάζεται με την ανικανότητα και την ηλιθιότητα, όταν από την μια πλευρά λαμβάνουν κούφιες «συμμαχικές» στηρίξεις έναντι τής Τουρκίας και από την άλλη πλευρά οι επίσημοι χάρτες των πολεμικών ναυτικών των «συμμάχων» αναδεικνύουν τα θαλάσσια όρια τού μνημονίου Λιβύης – Τουρκίας. Αυτό συνέβη και με την Γαλλία, στους χάρτες τής οποίας εμφανίζονται επιπλέον οι τουρκικές επιδιώξεις σε δήθεν αμφισβητούμενες, πεντακάθαρα ελληνικές περιοχές.

Αυτά όλα συμβαίνουν σ’ ένα κράτος στο οποίο ο μεγαλύτερος ασθενής είναι το ίδιο το κράτος με ευθύνη δική του και όχι βέβαια τού κάθε κορονοϊού. Ένα παρασιτικό κράτος το οποίο κλειδώνει την εκκλησία και την οικονομία, αφήνοντας τον λαό πνευματικά απομονωμένο από τον Θεό την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και πάμφτωχο. Καταβαραθρώνει τούς μισθούς και τις συντάξεις. Οι δε επενδύσεις τού εξωτερικού μάς αποχαιρετούν ελέω κορονοϊού.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν παραξενεύομαι όταν μαθαίνω ότι ο ιατρικός σύμβουλος τής κυβέρνησης κ. Τσιόδρας σε συνέντευξη με αφορμή το 27ο συνέδριο τής Ευρωπαϊκής Κοινότητας Κλινικής Βιολογίας  και μεταδοτικών ασθενειών, δήλωσε ότι έχει συνεργαστεί με ελληνικές και διεθνείς ΜΚΟ παροχής ιατρικής φροντίδας  σε εγκαταστάσεις μεταναστών – προσφύγων σε Αιγαίο και ενδοχώρα. Είπε ακόμη ότι οι μετανάστες – πρόσφυγες αποτελούν πλέον τμήμα τής ελληνικής κοινωνίας και τα παιδιά τους φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Θεωρεί μάλιστα θαυμάσια τη διαφορετικότητα στην κοινωνία μας.

Το ψευτορωμέϊκο κράτος λοιπόν είναι ξένο και αντιπαθεί το Έθνος των Ελλήνων. Επομένως, το Έθνος των Ελλήνων πρέπει να στείλει το αχρείαστο «κράτος» στα σκουπίδια τής ιστορίας. Πρέπει οπωσδήποτε να αυτοκυβερνηθεί η Ελληνική Φυλή και να αποκτήσει ξεκάθαρα ελληνικό πολιτικό και στρατηγικό σχεδιασμό. Το Έθνος των Ελλήνων είναι ένθεο. Το Έθνος των Ελλήνων αγαπά την ταυτότητά του, το αίμα που τρέχει στις φλέβες του, τις παραδόσεις του. Κυβερνάει τις τύχες του αποκλειστικά το ίδιο. Διδάσκει και διδάσκεται από το ένδοξο παρελθόν του. Φτιάχνει πολιτισμό και κυβερνά τον κόσμο του. Φτιάχνει Κράτος που ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες.

Το Ελληνικό Έθνος δεν ανέχεται άθεους, προδότες και βαρβάρους. Άρχει και δεν άρχεται υπό βαρβάρων. Μεταδίδει Φως και δεν μπολιάζεται από το Σκότος. Τρανώνει το κράτος, μηδέποτε συρρικνούμενο και υποβαλλόμενο σε ενέσεις λαθρομεταναστευτικές και παγκοσμιοποιητικές. Το Ελληνικό Έθνος διασφαλίζει την υγεία του και την ελευθερία του. Δεν υποβάλλεται σε ηλεκτρονικούς ελέγχους και εμβολιασμούς. Το Ελληνικό Έθνος ανθοβολεί τον τόπο που παρέλαβε ως ιερή κληρονομιά από Θεό και προγόνους με την δική του εργασία και τα αγαθά που διαθέτει αρκούν για να μείνει όρθιο ακόμη και στις πιο δύσκολες διεθνείς συνθήκες.

Η πίστη και η φιλοπατρία είναι η δύναμη και η ορμή τής ψυχής για να φτιάξουμε την Πατρίδα μας άπαρτο κάστρο και φωτοδότη αληθείας. Δεν ψάχνουμε γερές πλάτες ξένες να ακουμπήσουμε. Έχουμε πλάτη μέγιστη και αλύγιστη τον ίδιο τον Πατέρα μας Θεό. Να λειτουργήσουμε τις εκκλησιές μας και να λάβουμε Θεία Ευλογία. Να φτιάξουμε έναν ενιαίο σύνδεσμο ολάκερο τον Ελληνισμό όπου γης. Να φέρουμε περισσότερες ελληνικές ψυχές στον ιερό μας τόπο. Να θέσουμε την παιδεία και την υγεία στην υπηρεσία τού ελληνικού λαού. Να οχυρώσουμε την Ελλάδα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της στο πλευρό τού Έθνους που ανήκουν ψυχήν τε και σώματι.

Το Ελληνικό Έθνος διαθέτει γη που είναι μέγιστος σιτοβολώνας και γεωστρατηγικό παρατηρητήριο τού κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάς είναι τροφοδότης και καταλύτης ελευθερίας ταυτόχρονα. Επομένως η Ελλάς μπορεί να ζήσει μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη. Φτάνει να φτιάξει κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική συνοχή. Να κτίσει δηλαδή εθνικό, φυλετικό και εργατικό κράτος. Πρέπει ακόμη να κάμει ως κράτος συμμαχίες που τις ορίζει απόλυτα και εταίρους με κοινές αξίες. Να φτιάξει Κράτος θεοσεβές, όπως ακριβώς το Έθνος. Και το Ελληνικό Έθνος να ορθώσει το ανάστημα ως Εργάτης και Πολεμιστής ταυτόχρονα. Αλλά να ενεργοποιήσουμε τάχιστα, άμεσα, τον ελληνικό κόσμο, πριν σηκώσει κι άλλο το κεφάλι η σατανική παγκοσμιοποίηση.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου