Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη μαζική κατάθλιψη και τις συνέπειες αυτής στην Ελλάδα, λόγω των μέτρων; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη μαζική κατάθλιψη και τις συνέπειες αυτής στην Ελλάδα, λόγω των μέτρων; (Video)

Σωτήρης Τσιόδρας: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ η εποχική γρίπη στοιχίζει τη ζωή κατ' εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290 έως και 650 χιλιά...


Σωτήρης Τσιόδρας: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ η εποχική γρίπη στοιχίζει τη ζωή κατ' εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290 έως και 650 χιλιάδες ανθρώπους. Άρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ».

Δεν είναι εύλογο το ερώτημα που γεννάται; Είναι όλα ακριβώς όπως μας τα λένε; Σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό όλων μας μήπως ζούμε άλλο ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικής μηχανικής...!

Ακολουθεί η ανάλυση του video που θα δείτε:

Σωτήρης Τσιόδρας:

31/3/2020: "Τα μέτρα εκτιμάται πως έχουν αποτρέψει  μέχρι τις 31 Μαρτίου 59000 θανάτους."

25/9/2019: "Το ίδιο βέβαια πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και για την εποχική γρίπη, η οποία ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ είναι εδώ και στοιχίζει τη ζωή κατ' εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290 έως και 650 χιλιάδες ανθρώπους. Είναι ένα σημαντικό ποσό, ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων. οι οποίοι θα πεθάνουν από τη γρίπη σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο, άρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ."

Το βίντεο περιέχει επίσης αποσπάσματα από την εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" της 28/2/2020 του κυπριακού καναλιού SigmaTv με τον ιατροδικαστή ΜΑΡΙΟ ΜΑΤΣΑΚΗ, ο οποίος αναφέρεται στον ΠΑΝΙΚΟ, την ΥΣΤΕΡΙΑ και τη ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ για τον Κορωνοϊό, αντιπαραβάλλοντας τον με την εποχική ΓΡΙΠΗ κάθε χρόνο.

Στο βίντεο μιλάει επίσης ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ανακοίνωσε στις 24/3/2020 οτι σταματάει σύντομα την καραντίνα που επέβαλε στη χώρα λόγω Κορωνοϊού πριν από λίγο καιρό. Ο λόγος που επικαλείται είναι οι θάνατοι που θα προκύψουν, λόγω ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ και ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ από τον αποκλεισμό αυτό και το πρόβλημα γενικά που θα δημιουργηθεί στους ανθρώπους και στην οικονομία θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρόβλημα του Κορωνοϊού.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Αν το αφήσουμε στους γιατρούς, καθώς λέει, μπορεί να μας πουν να κλείσουμε ολόκληρο τον κόσμο."




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου