Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Κυρίας Προέδρου...δυσανάγνωσμα και η σκοτεινή ατζέντα υποδούλωσης ΟΛΩΝ των ανθρώπων, gay και straight!

«Πίσω από αυτές τις...μόδες της ΝΤΠ, ή καλύτερα, με όχημα τις στρεβλώσεις του ανθρωπίνου είδους, κρύβεται μια σκοτεινή ατζέντα, που σ...«Πίσω από αυτές τις...μόδες της ΝΤΠ, ή καλύτερα, με όχημα τις στρεβλώσεις του ανθρωπίνου είδους, κρύβεται μια σκοτεινή ατζέντα, που σκοπό έχει την νοητική (αργότερα και την σωματική) υποδούλωση ΟΛΩΝ των ανθρώπων, gay και straight!»

Γράφει ο Ιωάννης Σαρλάς 

Σήμερα (17/05) είναι λέει, η Παγκόσμια ημέρα κατά της...Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας και η αξιότιμη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Σακελαροπούλου κατεδίκασε μετά βδελυγμίας τοιαύτα φαινόμενα! Εάν εννοεί να φοβόμαστε τα...trans λιπαρά, είμαι κι εγώ μαζί της, άλλωστε η ταπεινότητά μου είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής! Από την άλλη μεριά, κλινικές μελέτες, που να αποδεικνύουν, ότι η χρήση (όχι της μάσκας καλέ) του απορρυπαντικού...ΟΜΟ είναι επιβλαβής και άρα να προκαλεί φόβο, ουδόλως υφίστανται, κατά συνέπεια η κ.Πρόεδρος δεν πρέπει να εννοούσε αυτό. Εννοούσε όμως τους...ΛΟΑΤΚΙ! (Όνομα είναι αυτό ή...μάρκα τσίχλας, όπως θα έλεγε, εάν το άκουγε ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας!). Σε περίπτωση, που ο ανωτέρω όρος δεν αναφέρεται στο ταξίδι του ηθοποιού (Τζούντυ) Λο στην...Αττική, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά!

Ας σοβαρευτούμε όμως, αν και με το θέμα, που επέλεξα, το βλέπω κομματάκι δύσκολο! Ποιος καταπίεσε κ. Σακελαροπούλου αυτούς τους ανθρώπους από το να...αυτοπροσδιοριστούν, όπως γουστάρουν κι αγαπούν;; Αντιθέτως η...φίμωση (ενθυμούμενοι πάλι τις μάσκες) λαμβάνει χώρα από την άλλη μεριά, τουτέστιν οι θορυβώδεις μειοψηφίες κάνουν κουμάντο σε βάρος της σιωπηλής πλειοψηφίας των πολιτών, όπως αρέσκομαι να γράφω! Στην σημερινή Παγκόσμια Κοινότητα (απ' έξω μας ήρθαν όλα αυτά τα φρούτα) κάποιος δηλώνει, ότι είναι...φρούτο, ένας άλλος...ψυγείο, ενώ σε καθημερινή βάση αρκετοί άνθρωποι αποποιούνται την ανθρώπινη ιδιότητά των και ταυτίζονται με όλων των λογιών τα...ζώα! Κάποιοι δε, εξ αυτών, επεμβαίνουν ακόμη και στην ανατομία τους, ούτως ώστε να θυμίζουν σαύρες, για παράδειγμα! (Κάποιοι άλλοι πάλι, δεν χρειάζεται να το πράξουν διότι τα χουν έτοιμα τα αντίστοιχα γονίδια!). Και η ταπεινότητά μου ερωτά: "Ερωτήθη ποτέ κάποιο...ζωντανό, εάν επιθυμεί να έχει στην συνομοταξία του οντότητες, όπως ο Σκυλακάκης, η Ντόρα και ο Βενιζέλος;;". Τί σόι επεμβατική χειραγώγηση και ρατσισμός είναι αυτός, απέναντι στα συμπαθή ερπετά;; Αυτά δεν τα βλέπει η κ. Σακελλαροπούλου;;

Αυτό βέβαια, που πρωτίστως έπρεπε να δει και να αντιληφθεί η εκλαμπρότητα της κυρίας Προέδρου, ήταν το ελλειποβαρές σύστημα υγείας της χώρας μας, (από το ατελείωτο φαγοπότι των πολιτικάντηδων τα προηγούμενα χρόνια) το οποίο οδήγησε στην παύση της θεραπείας 250.000 συμπατριωτών μας, που πάσχουν από καρδιοπάθειες και νεοπλασίες το τελευταίο τρίμηνο, επειδή ο κ.Πρωθυπουργός διέλυσε (στην κυριολεξία) τα νοσοκομεία μεταλλάσοντάς τα σε...ξενοδοχεία, ήτοι σε χώρο υποδοχής και φιλοξενίας ασθενών με COVID 19! Επιπροσθέτως, η κ. Σακελλαροπούλου. αντί να κόπτεται και να αγωνιά για την ελευθερία της έκφρασης των ομοφυλοφίλων (είναι τόσο...ανελεύθεροι, που έχουν μεταβληθεί σε κράτος εν κράτη στην Ελληνική κοινωνία, έτη και έτη) η ίδια θα έπρεπε να αγωνιά και να επαναστατεί για την καταστρατήγηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών το τελευταίο τρίμηνο, λόγω της...πανδημίας! Πώς όμως να το κάνει, αφού στα μάτια της ενσαρκώνεται και ενοποιείται ολόκληρο το υπάρχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο και την εξέλεξε...μετά βαίων και κλάδων;!

Ένα σύστημα, που κατ' ουσίαν εκμεταλλεύεται αυτούς τους δυστυχείς συνανθρώπους μας (η πλειονότητά των οποίων θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, ως ασθενείς και να παραπέμπονται σε εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως σε ψυχολόγους κι ενδοκρινολόγους) για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά του. Τουτέστιν, την διάλυση της οικογένειας και την αποφυγή της τεκνογονίας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, η διαστρέβλωση της ανθρωπίνου φύσεως προβάλλεται...τα μάλα, από όλα τα media, αναγορεύοντας μάλιστα τους κιναίδους, ως ΠΡΟΤΥΠΟ για την νέα γενιά! Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ίδρυμα Σόρος προάγει την διδασκαλία της διεμφυλικότητας, ακόμη και μέσα στα Ελληνικά σχολεία, παρακαλώ! Συνεπώς, πίσω από αυτές τις...μόδες της ΝΤΠ, ή καλύτερα, με όχημα τις στρεβλώσεις του ανθρωπίνου είδους (λαθρομετανάστευση, ομοφυλοφιλία, φεμινισμός, βιγκανισμός, ψευτοφιλοζωία, κλπ) κρύβεται μια σκοτεινή ατζέντα, που σκοπό έχει την νοητική (αργότερα και την σωματική) υποδούλωση ΟΛΩΝ των ανθρώπων, gay και straight!

Στο μόνο, που θα συμφωνήσω με την κ.Πρόεδρο είναι η ρήση της περί διώξεων, διακρίσεων και κοινωνικής περιθωριοποίησης των κιναίδων. Προφανώς, θα εννοούσε το τί λαμβάνει χώρα στο...Πακιστάν, στο Αφγανιστάν και στα λοιπά κράτη των Μουσουλμάνων αδερφών μας! Έτσι δεν είναι;; Επειδή όμως...ήγγιξον την...ετέρα ιερή αγελάδα του συστήματος (λαθρομετανάστευση και Ισλαμ) σταματώ εδώ διότι ουδόλως επιθυμώ να φέρω σε δύσκολη θέση την κ.Πρόεδρο. Παρόλα αυτά, οσονούπω...ήγγικεν η ώρα!

Τα σέβη μου.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code