Οι Rockefellers, η επιδημία και η παγκόσμια κυβέρνηση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Rockefellers, η επιδημία και η παγκόσμια κυβέρνηση

Σκέψεις, αποσπάσματα απο μελέτη του 2010 του ιδρύματος Ροκφέλερ.   Οι Rockefeller τα είχαν προβλέψει όλα. Όχι μόνο την πανδημία α...



Σκέψεις, αποσπάσματα απο μελέτη του 2010 του ιδρύματος Ροκφέλερ. 

Οι Rockefeller τα είχαν προβλέψει όλα. Όχι μόνο την πανδημία από ένα άγνωστο ιο, αλλά ότι συμβαίνει τώρα και όλες τις συνέπειες.  

Απόδοση: fantastikeskatastaseis

Από τον έλεγχο της μάζας των πολιτών, στην κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων. 

Όλα είναι γραμμένα σε ένα αρχείο του 2010 που έχει τίτλο "Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της παγκόσμιας ανάπτυξης", όπου ουσιαστικά περιγράφεται με απόλυτη ακρίβεια η παρούσα κατάσταση. (Σας δίνω το λινκ να το διαβάσετε με την ησυχία σας εφόσον γνωρίζετε αγγλικά http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf)


Οποιος έγραψε αυτή τη μελέτη είχε σίγουρα μια ακριβή ιδέα για την κατεύθυνση που θα έπαιρνε ο κόσμος στα χρόνια που θα ερχόντουσαν.

Η πανδημία και η παρακολούθηση του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Οπως και στη συνάντηση που ονομάστηκε "Συμβάν 201",  με τον πατέρα της Microsoft, έτσι και σε αυτή την ευκαιρία η πανδημία ξεσπάει από τη μετάλλαξη ενός ιού, που μεταδόθηκε από ένα ζώο στον άνθρωπο.

Στη περίπτωση του Bill Gates, ο“ένοχος” ήταν ένα γουρούνι , ενώ στη μελέτη της γνωστής αμερικανικής οικογένειας, η μετάλλαξη προήλθε από τις χήνες.
Το σχετικό σενάριο ονομάζεται  “lock step”, μια έκφραση που στα αγγλικά σημαίνει μια κατάσταση απόλυτης έλλειψης ευελιξίας.

Αυτό το όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία, γιατί όπως θα δούμε στη συνέχεια, από αυτή τη κρίση αναδύεται ένα πολιτικό σύστημα απόλυτα αυταρχικό στο οποίο δεν επιτρέπεται η παραμικρή διαφωνία.

Σε αυτή τη προσομοίωση , η πανδημία μολύνει το 20%  του παγκόσμιου πληθυσμού, και προκαλεί τον θάνατο 8 εκατομμυρίων ατόμων.

Σε αντίθεση με τον Covid-19, αυτός ο ιος δεν χτυπάει τους ηλικιωμένους που υποφέρουν από άλλα νοσήματα, αλλά νέους ενήλικες. 
Σε κάθε περίπτωση, όλοι βρίσκονται να είναι απροετοίμαστοι, ακόμα και τα κράτη που είναι καλύτερα εξοπλισμένα για μια πανδημία, και βρίσκονται να εξουδετερώνονται όταν ο ιος απώνεται στο κόσμο.

Η άμεση συνέπεια, είναι η απαγόρευση των αεροπορικών μετακινήσεων με βαρειές επιπτώσεις τον τουρισμό.
Στη μελέτη, επαινείται με ιδιαίτερο τρόπο η Κίνα, για τον τρόπο ανταπόκρισης της στην έκτακτη ανάγκη.
Στα επόμενα βήματα στη μελέτη, διαβάζουμε πρακτικά, την περιγραφή των όσων συμβαίνουν τώρα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας , οι αρχηγοί των κρατών απέδειξαν την δύναμή τους, και έθεσαν κανόνες και περιορισμούς σκληρούς, από την υποχρέωση μασκών, την μέτρηση της θερμοκρασίας στους κοινούς χώρους, στους σταθμούς και τα σουπερ μάρκερτ  

Σας φαίνεται γνωστό ? Στην Ιταλία και τη Γαλλία, για να βγει κάποιος από το σπίτι, πρέπει να υπογράφει ένα κομμάτι χαρτί όπου δηλώνει το λόγο για τον οποίον βγαίνει από το σπίτι. Σε διάφορες περιοχές η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στα σουπερ μάρκετ χρησιμοποιείται ήδη το σύστημα μέτρησης της θερμοκρασίας.

Όχι μόνο. Η προσομοίωση  των Rockefeller  περιγράφει τα επόμενα βήματα που θα επιφέρει η πανδημία. Όποιος θέλει να ξέρει πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει παρά να διαβάσει τις παρακάτω γραμμές.

“Ακόμα και μετά από το τέλος της πανδημίας, αυτός ο έλεγχος των αρχών και ο έλεγχος των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε το ίδιο, και εντατικοποιήθηκε. Για να προφυλαχθούν οι ίδιοι από τα συνεχώς αυξανόμενα παγκόσμια προβλήματα - πανδημία, διεθνής τρομοκρατία, περιβαντολογική κρίση, φτώχεια - οι αρχηγοί των κρατών  υιοθέτησαν έναν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο.”

Οι εκφοβιστικές μέθοδοι που βλέπει κανείς αυτές τις μέρες δεν είναι λοιπόν κάτι το περαστικό. Τα drones που περνάνε πάνω από τα κεφάλια των αθώων πολιτών και τα ελικόπτερα που ελέγχουν συνεχώς τις κατοικημένες περιοχές δεν θα φύγουν.
Έρχονται στο μυαλό οι λέξεις του Υπουργού Spadafora, "τίποτα δεν θα είναι όπως πριν"

Ο κόσμος που θα αναδυθεί από αυτή την πανδημία θα είναι ένας κόσμος στον οποίον δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για διαφωνίες.Η μελέτη πράγματα προβλέπει την γέννηση ενός παγκόσμιου αυταρχισμού, στον οποίον οι ίδιοι οι πολίτες θα παραδίδουν στους κυβερνήτες τα κυριαρχικά τους δικαιώματα στο όνομα μιας υποτιθέμενης ασφάλειας.

Υπάρχει λοιπόν ευθυγράμμιση με την τέλεια απολυταρχία που έλεγε ο Aldous Huxley, στην οποία η διαφωνία δεν υπάρχει γιατί οι ίδιες οι μάζες ζητούν από τον τύραννο να τους αφαιρέσει τα δικαιώματα.

 Τα επόμενα βήματα : το μικροτσίπ και η παγκόσμια κυβέρνηση

Η επόμενη φάση στην προσομοίωση προβλέπει ένα είδος ηλεκτρονικού σκαναρίσματος για όλους τους πολίτες.

“Στα ανεπτυγμένα κράτη, αυτή η επιτήρηση έχει πολλές φόρμες : βιομετρική ταυτότητα, για όλους τους πολίτες και κανονισμούς πιο περιοριστικούς για τις πιο σημαντικές βιομηχανίες ”

Σαν βιομετρική ταυτότητα αναφέρεται μεταξύ άλλων, ένα είδος τεχνολογίας που επιτρέπει την χρήση μικροτσίπ που θα μπορούν να καταγράφουν όλες τις πληροφορίες των πολιτών. Αυτό το μικροτσίπ θα περιέχει προσωπικά δεδομένα ενός ατόμου και θα τοποθετείται στο χέρι.

Αλλά ποιος επενδύει πάνω σε αυτό το είδος τεχνολογίας ? Ακριβώς οι Rockefeller που 10 χρόνια πριν προέβλεπαν την έλευση της επιδημίας.

Η αμερικανική οικογένεια χρηματοδότησε την ανάπτυξη του  ID2020, 
Το ID2020 προβλέπει ουσιαστικά πως αυτά τα μικροτσίπ θα μπαίνουν στο σώμα ενός ατόμου και θα αποτελούν ένα συνολικό ηλεκτρονικό αρχείο.

Οι κάτοικοι  του πλανήτη θα είναι καταχωρημένοι λοιπόν σε αυτό το εργαλείο και οι αρχές θα μπορούν να καταγράφουν σε κανονικό χρόνο όλες τις κινήσεις τους.

Στο τέλος του συναγερμού της πανδημίας θα είναι ένα εργαλείο για να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σκοπό : τον συνολικό έλεγχο του πληθυσμού.

Αλλά γιατί οι ελίτ να θέλουν να φθάσουν σε ένα τέτοιο είδος παγκόσμιου απολυταρχισμού?

Η απάντηση δίνεται στις επόμενες σελίδες της μελέτης.

Οι Rockefeller προβλέπουν τη δύση των εθνών.

“Τα έθνη έχασαν μερικές από τις δυνάμεις τους και της σημασίας τους, ενώ η παγκόσμια αρχιτεκτονική δυνάμωσε και  προέκυψαν οι δομές των τοπικών κυβερνήσεων . Οργανισμοί διεθνούς επιθεώρησης όπως ο ΟΗΕ έφθασαν σε νέα ύψη , όπως και τα συστήματα  ASEAN, NEPAD,  η ασιατική τράπεζα ανάπτυξης .”

Με άλλα λόγια , αυτή η γεωπολιτική οπτική στην οποία σιγά σιγά τα κράτη αντικαθίστανται από αυτές τις οντότητες που διευθύνονται από τις διεθνείς ελίτ. Και είναι ακριβώς αυτό το κοινωνικό μοντέλο που οι Rockefeller ονειρεύονται εδώ και πολλές γενιές.  Εκείνοι οι ίδιοι το λένε στην αυτοβιογραφία με τίτλο Memorie di David Rockefeller.

“Μερικοί πιστεύουν πως είμαστε μια μυστική ομάδα που εργαζόμαστε ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ, και χαρακτηρίζουν εμένα και την οικογένεια μου σαν διεθνιστές που συνωμοτούμε με άλλους για να δημιουργήσουμε μια δομή οικονομική και πολιτική πιο ολοκληρωτική, ένα μοναδικό κόσμο, να το πούμε έτσι. Αν αυτό είναι το κατηγορώ, δηλώνω ένοχος και περήφανος ”

Η παγκοσμιοποίηση είναι η τέταρτη απολυταρχία, πιο κατασταλτική από όλες τις προηγούμενες. Για να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση, με μία μοναδική οικονομία και θρησκεία είναι απαραίτητο να υπάρχει έλεγχος απόλυτος σε όλο το παγκόσμιο πληθυσμό.

 Αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον έλεγχο της μάζας. Ο αριθμός της παγκοσμιοποίησης είναι η καταστολή και ο έλεγχος, γιατί προτείνεται να ενοποιηθούν κάτω από μία κυβέρνηση λαοί και κουλτούρες που θα ερχόντουσαν αναγκαστικά σε σύγκρουση.

Να γιατί οι ελίτ έχουν ανάγκη του ελέγχου των μαζών και της κατάργησης της διαφωνίας.

Η βία και η καταπίεση είναι ο μόνος τρόπος για να φθάσουν σε αυτό το σκοπό.

Οι ελίτ έχουν πει ξεκάθαρα πολύ καιρό πριν που θέλουν να φθάσουν. Αλλά πολλοί δεν πίστεψαν ή δεν πήραν στα σοβαρά όσα έλεγαν. Πιθανά τώρα κάποιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως δεν ήταν συνομοσιολογία. Όταν όλα αλήθεια και τώρα όλοι θα αγγίξουν αυτή την αλήθεια με το χέρι τους.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου