Βλασφημίας συνέχεια, κι ενός κακού μύρια έπονται... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βλασφημίας συνέχεια, κι ενός κακού μύρια έπονται...

«Θα μετατρέψετε τον Οίκο του Θεού κατόπιν εντολών της «σπείρας» σε λέσχη, και θέατρο όπου ο πορτιέρης θα επιβλέπει τον αριθμό των εισε...


«Θα μετατρέψετε τον Οίκο του Θεού κατόπιν εντολών της «σπείρας» σε λέσχη, και θέατρο όπου ο πορτιέρης θα επιβλέπει τον αριθμό των εισερχομένων απολωλότων προβάτων...;»

Γράφει ο Νικόλαος Βρούσγος

Κύριοι, εσείς η σύναξη των ντόπιων «καρδιναλίων του κονκλαβίου» που δεχθήκατε ως «Φαρισαίοι» τις διατάξεις του «Καίσαρα» εξ αρχής, εσείς που σας παρομοίωσε στις αρχές της ανοησίας ένας βουλευτής και πρώην υπουργός ως «κάποιους», με «καπελάκι και μούσι» που δεν δύνανται να ομιλούν για θέματα υγείας.

Δεχθήκατε αμαχητί το ότι παραμονεύει ο «ιός της απωλείας» στον Οίκο του Κυρίου, και διαπράξατε την ύψιστη βλασφημία κλείνοντας τις εκκλησίες ξεχνώντας τον ρόλο σας και την αποστολή σας.

Δεν γνωρίζετε πως στα θέματα Πίστεως δεν χωράνε παζάρια και υποχωρήσεις;

Εσάς, που σας δόθηκε η ευκαιρία να γίνεται ομολογητές πίστεως, κι εσείς γίνατε ομολογητές απιστίας δηλώνοντας με τις αποφάσεις σας το ότι αρνείστε την εκκλησία ως «Γενικό Νοσοκομείο προς ίαση ψυχών και σωμάτων» και τον Ναό που είναι ο χώρος όπου φανερώνεται η ένωση ουρανού και γης, δεχθήκατε να Tον κλείσετε και να Tον απολυμάνετε.

Τι φοβηθήκατε άραγε; μήπως σας σουβλίσουν; μήπως σας ρίξουν στο Κολοσσιαίο με τα λιοντάρια; ή μήπως σας σταυρώσουν;

Και τώρα τι;

Θα μετατρέψετε τον Οίκο του Θεού κατόπιν εντολών της «σπείρας» σε λέσχη, και θέατρο; όπου ο πορτιέρης θα επιβλέπει τον αριθμό των εισερχομένων απολωλότων προβάτων, αφού πρώτα απολυμάνουν με αντισηπτικό τα χέρια τους, φορέσουν μάσκα και γάντια, για να μην μολυνθούν και να μην μολύνουν;

Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι απλά ξεφτίλα, δεν είναι πλήρης παρακμή, είναι βλασφημία εις το τετράγωνο και εις τον κύβο.

Έτσι μου ρχεται να δώσω ιδέες στον «ειδικό ψάλτη» να εισηγηθεί «επιστημονικά» στο «φασιστάκι του κεφαλαίου Δ..έλτα», να ξυρίσουν κόντρα όλα τα προσκυνημένα «στρουμφάκια με το καπελάκι και το μούσι», για λόγους υγιεινής και δημοσίου συμφέροντος, με την αιτιολογία πως πιθανόν μέσα στις τρίχες τους να παραμονεύει ο ιός.

Ήμαρτον Κύριε που αναγκάζομαι από Ιερή αγανάκτηση να ουρλιάξω ξανά.

Ο ελάχιστος και πλέον αμαρτωλός Νικόλαος Βρούσγος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου