Η ανοιχτή κοινωνία...το όραμα του Τζορτζ Σόρος, η σχολή της Φρανκφούρτης και ο μετανθρωπισμός - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ανοιχτή κοινωνία...το όραμα του Τζορτζ Σόρος, η σχολή της Φρανκφούρτης και ο μετανθρωπισμός

Ανοιχτή κοινωνία και κυβερνητική Η παράνομη μετανάστευση (επί της ουσίας οργανωμένος εποικισμός εισβολέων), η γενοκτονία των ευρω...



Ανοιχτή κοινωνία και κυβερνητική

Η παράνομη μετανάστευση (επί της ουσίας οργανωμένος εποικισμός εισβολέων), η γενοκτονία των ευρωπαϊκών εθνών, η δίωξη του χριστιανισμού, του πατριωτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ο εξισλαμισμός της Ευρώπης, το ξαναγράψιμο της ιστορίας, η αντιστροφή των φύλων, των εννοιών και της λογικής, η νομιμοποίηση των ναρκωτικών, η αποποινικοποίηση του εγκλήματος και όλες οι διαλυτικές καταστάσεις που βιώνουμε, δεν είναι παρά οι πτυχές ενός οργανωμένου σχεδίου κυβερνητικής.


Τι είναι η κυβερνητική, ποιοι και γιατί σχεδίασαν μια τόσο αποδομητική ιδεολογία στην οποία υπακούει σήμερα σχεδόν σύσσωμη η πολιτική εξουσία της Δύσης, εξοντώνοντας τους αυτόχθονες λαούς της;

Το παρόν άρθρο εγκαινιάζει μία σειρά ενημερωτικών αναρτήσεων για τη προέλευση της ιδεολογίας της Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society) των ανοιχτών συνόρων, τον ρόλο των σημαντικότερων θεωρητικών της στη γενοκτονία των γηγενών ευρωπαϊκών λαών, τα μέσα που χρησιμοποιεί για να την επιτύχει και γιατί επιδιώκει τον μετανθρωπισμό.

Οπάμπλουτος επενδυτής Τζορτζ Σόρος σε ένα από τα βιβλία του 1 εξηγεί την επίδραση που είχε στη σκέψη του το έργο του Αμερικανο-βρετανού ανθρωπολόγου, κοινωνικού επιστήμονα και κυβερνητιστή Γκρέγκορι Μπέιτσον (Gregory Bateson, 1904 -1980). Ο Μπέιτσον, ένας από τους πατέρες της κυβερνητικής, βρίσκεται στη καρδιά της κοινωνικής μηχανικής.

Η κοινωνική μηχανική είναι το όνομα που δόθηκε κατά τον 20ό αιώνα σε μία επεμβατική και μηχανική προσέγγιση των κοινωνικών φαινομένων. Πρόκειται για το έργο της μεταμόρφωσης μιας κοινωνίας η οποία αντιμετωπίζεται σαν ένα οποιοδήποτε κτίριο, περιλαμβάνοντας ενίοτε και τη λεγόμενη «ελεγχόμενη κατεδάφιση».

Εξ ου και η εφαρμογή ενός τύπου «ελεγχόμενου χάους», προκειμένου να προκληθούν αλλαγές που διαφορετικά δεν επρόκειτο ποτέ να συμβούν από μόνες τους (για παράδειγμα, τα διάφορα αντισυνταγματικά μέτρα καταστολής ελευθερίας λόγω κορωνοϊού).

Η μελέτη του έργου του Μπέιτσον και του ιστορικού πλαισίου κάτω από το οποίο έδρασε, μας επιτρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τι διέπει την κοσμοθεώρηση της Ανοιχτής Κοινωνίας που επιχειρεί να επιβάλλει ο Σόρος στην Ευρώπη και μετά το 2010 και στη πατρίδα μας.

Ο Καρλ Πόπερ 2, ίνδαλμα του Σόρος, έχει παίξει εξίσου κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της κοινωνικής μηχανικής. Ωστόσο, ήδη από τις αρχές του 20ού αιώνα, υπάρχει ξεκάθαρα σύνδεση σκέψεων και συνεργασία μέσων, ανάμεσα στις ερευνητικές ομάδες της κοινωνικής μηχανικής και της κυβερνητικής.

Λόγω της επίδρασης του Πόπερ, του Μπέιτσον και της Σχολής της Φρανκφούρτης, το σχέδιο του Σόρος για μια Ανοιχτή Κοινωνία συνδέεται με όλο το πεδίο του νοητικού ελέγχου και του ψυχοκοινωνικού επαναπρογραμματισμού των μαζών που ωστόσο υλοποιείται μόνο με τη βοήθεια της επιστήμης της κυβερνητικής.

Σχολή της Φρανκφούρτης και κυβερνητική

Προκειμένου να εγκαθιδρυθεί η ανοιχτή μετανθρωπισμένη κοινωνία (που στη πραγματικότητα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ατλαντικής ολιγαρχίας και των μυστικών αδελφοτήτων), είναι σαφώς προτιμητέο αντί να εφαρμοστεί η απαιτούμενη στρατιωτική βία, να εφαρμοστεί η επιστήμη της κυβερνητικής.

Τη λατρεία της κυβερνητικής υιοθέτησε εξ αρχής η περιβόητη Σχολή της Φρανκφούρτης 3, και βεβαίως ο Τζορτζ Σόρος για την Ανοιχτή Κοινωνία του.

Ο Μπέιτσον εγκαινίασε τη πίστη στον πλήρη έλεγχο του υποσυνείδητου της ανθρώπινης συμπεριφοράς από μηχανισμούς που καταστέλλουν κάθε επαναστατική και εξουσιαστική επιθυμία και επεμβαίνουν βάναυσα στην ανθρώπινη φυσιολογία.

Η υποτιθέμενη πλανητική κυβέρνηση όμως και η τερατώδης μετα-βιολογική κοινωνία που πρέσβευε άλλωστε και η θεοσοφία της Έλενας Πέτροβνας – Μπλαβάτσκι και της Άννι Μπεζάντ, δεν μπορεί να εγκαθιδρυθεί χωρίς υπολογιστική τεχνολογία αιχμής.

Δεδομένου όμως ότι μέχρι τώρα οι περισσότερες κυβερνήσεις της Δύσης ακολουθούν κατά γράμμα τις προσταγές της Σχολής της Φρανκφούρτης, και ορισμένοι τεχνολογικοί κολοσσοί βρίσκονται πλέον στο κατώφλι της κβαντικής υπολογιστικής, αυτός είναι ο λόγος που επιδιώκουν να ψηφιοποιήσουν όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου