«ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα» - Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα» - Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη! (Video)

Ένα νέο κόμμα με εθνικά χαρακτηριστικά παίρνει σάρκα και οστά. Μακάρι να λειτουργήσει ως αφύπνιση και να είναι ικανό να μας γλιτώσ...


Ένα νέο κόμμα με εθνικά χαρακτηριστικά παίρνει σάρκα και οστά.

Μακάρι να λειτουργήσει ως αφύπνιση και να είναι ικανό να μας γλιτώσει έστω και τη τελευταία στιγμή από την εθνική καταστροφή στην οποία βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια...!

Ο κ. Κασιδιαρης, στο video που ακολουθε,ί δεν ανακοινωσε ονοματα συνεργατών του. Το μετεθεσε για 15 ημερες μετα.

Ανακοινωσε ομως οτι μια επιτροπη ειδικων σε καθε κυβερνητικο τομεα, εργαζονται πυρετωδώς σε ενα προγραμμα κυβερνησιμοτητας, που θα ειναι και το νεο προγραμμα των «Ελλήνων». Ακολουθεί το Δελτίο τύπου και το video:

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" είναι το όνομα του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Ένα όνομα που μας ενώνει, μας εμπνέει και μας εμψυχώνει. Ένα όνομα ικανό να στηρίξει ένα κίνημα και ένα επαναστατικό ρεύμα. Να αφυπνίσει τις συνειδήσεις και να ξεσηκώσει χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα.

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος και με αυτό το όνομα θα ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας!

Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία. Που αμύνεται υπέρ ιερών και οσίων. Για να παραδώσει την Πατρίδα μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ ότι την παρέλαβε!

Οι Ιδέες μας βαθιά ελληνικές, υψιπετείς και διαχρονικές. Συνταιριάζουν αιώνια διδάγματα από τους Νόμους του Λυκούργου και την Πολιτεία του Πλάτωνος μέχρι την σκέψη του Ίωνος Δραγούμη και τους στίχους του Κωστή Παλαμά.

Όραμά μας μία μεγάλη, ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Ύψιστος σκοπός μας η επιβίωση του Ελληνισμού. Το σύνθημά μας θα γίνει πράξη με συνεχή και σκληρό αγώνα:

«Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες»

«Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει»

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου