Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει…πως θα εξελιχθούν τα πράγματα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει…πως θα εξελιχθούν τα πράγματα

Έλληνες, προετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για τα επερχόμενα, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης……   Στρέψετε το βλέμμα στην μακραίω...


Έλληνες, προετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για τα επερχόμενα, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης……  

Στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της…Όσες φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή.

Γράφει ο GEWKWN

Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει, το λένε όλοι εκείνοι που δοκιμάζουν καθημερινά το φαρμάκι που ξερνά η λύσσα των άθεων και προδοτών ηγετών της πατρίδας μας, ας είμαστε έτοιμοι στον Γολγοθά , την Ανάσταση.

Ας είμαστε οι πρώτου που θα πούμε το ‘’ ΧΑΙΤΕΡΕ ‘’ στην Αναστημένη πατρίδα, η παράδοση, τα ήθη, και τα έθιμα, η παιδεία και η Θρησκεία, αποτελούν από αιώνες τώρα, από την χαραυγή του ανθρώπινου πολιτισμού ΤΑ ΙΕΡΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όλα αυτά μαζί με την αγάπη για την Ελευθερία, ολοκληρώνουν τον σκοπό της ιστορικής πορείας.

Πιστοί στην παράδοση της Φυλής, με όπλο την Πίστη  μας, έχουμε δημιουργήσει ως Ελληνικός λαός το θαύμα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, που θάμπωσε την οικουμένη.

Άθεοι ηγέτες αποφάσισαν και κτύπησαν αμείλικτα την Ορθοδοξία και την Ελληνική Παιδεία, τα οποία σεβάστηκαν και μιμήθηκαν άλλοι λαοί.

Θέλησαν, οι άθεοι προδότες να κτυπήσουν τα δυο στοιχεία που κρατούν ψηλά την εθνική μας συνείδηση, κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στην Εκκλησία και στην Παιδεία, όλα μπορούσε κανείς να τα περιμένει από τους σατραπίσκους, που βλέποντας καθημερινά τους εαυτούς των να λυγίζουν κάτω από την περιφρόνηση του Ελληνικού λαού, λύσσαξαν κυριολεκτικά και προσπαθούν  να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να κτυπήσουν την θέληση των Ελλήνων.

Ας μαζέψουμε τα κουρέλια της Γαλανόλευκης που οι άθεοι προδότες ηγέτες, άρπαξαν και την κουρέλιασαν, και να την υψώσουμε ξανά ψηλά σε μια Ελεύθερη Πατρίδα

Από τον Γέροντα Μοναχό  σύχιο :  ‘’Θα γίνει πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας πού θα ξεκινήσει μετά από Τουρκική επιθετική ενέργεια εναντίον ημών των Ελλήνων….

Πιστεύω ότι αριθμός των ημερών πού θα παρέλθουν από την επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Τουρκία θα είναι ο ίδιος με τον αριθμό των ημερών πού πέρασαν από το πραξικόπημα στην Κύπρο μέχρι την Τουρκική εισβολή στή Κύπρο, ήτοι 5 ημέρες.

πραξικόπημα  1974 ….15 Ιουλίου……… τουρκική εισβολή 1974... 20 Ιουλίου = 5 ημέρες

 Κι’ οι δύο, Έλληνες  και Τούρκοι, θα πληρώσετε έκαστος την τιμή της  μωρίας του, αλλά είναι τόσα τα εγκληματικά  βδελύγματα των Τούρκων και τόσοι οι δικοί μας Άγιοι πού μεσιτεύουν εκ μέρους σας στον Κύριο μεσ  της  Υπεραγίας Θεοτόκου μας, πού στο τέλος θα εξαφανιστεί από μόνη της Τουρκιά και θα μείνουν μόνο οι άνθρωποι του Χριστού, και από τις δύο μεριές του Αιγαίου

Τον Ερντογν  τον χρειάζονται οι δανειστές (τραπεζίτες), πιστεύοντας ότι τελικά θα τον δελεάσουν (με Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη)  να αφήσει την Ρωσία και να επιστρέψει στους Δυτικούς, με σκοπό να τον ρίξουν πάνω σας για να τραβήξουν την Ρωσία σε πόλεμο.

Δεν τον δολοφονούν, ούτε τον συλλαμβάνουν για τα εγκλήματα του και δίνουν οδηγίες στα πολιτικά πιόνια τους στην ΕΕ να κάνουν πώς δεν νοιάζονται για τις ύβρεις και τις προσβολές του.

Το τέλος της Τουρκίας και του  Ερντογν  είναι κοντά, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε  ενέργεια εκ μέρους σας, πού ούτως άλλως ιστέ ανίκανοι.

Μόνο με στρατιωτικά  τετελεσμένα κατά του  Ελληνισμού μπορεί   Ερντογν  να  ελπίζει να επιβληθεί από μόνος του σαν ισότιμος με τούς Δυτικούς ενεργειακός εταίρος στην περιοχή.

Ρωσία θα αντιδράσει αμέσως και πολύ γρήγορα σε μία επιθετική τουρκικη ενέργεια εναντίον σας, οχι επειδή σάς αγαπά, αλλά επειδή γνωρίζει ότι ενέργεια αυτή στοχεύει αυτήν.

Ο Ερντογάν  είναι  ένας  εγκληματίας πού εχει διχάσει και φανατίσει τούς πολίτες του, και του οποίου ζωή κινδυνεύει, πρώτιστα μάλιστα από  την ίδια τη δική του πολιτοφυλακή, πού τον περιμένει να δράσει αποφασιστικά προς επίτευξη των εθνικών πόθων της Τουρκίας.

Ερντογάν δεν θέλει να σάς επιτεθεί και να εξαφανίσει την Τουρκία σ’ ένα πόλεμο με την Ρωσία. Αλλά πάλι, δεν μπορεί να μείνει ούτε αδρανής κάτω από την πίεση του τέρατος που εχει δημιουργήσει, χάνοντας στο Κουρδιστάν, την Συρία, το Ιράκ, κλπ.

Είτε λοιπόν θα κινηθεί τελικά εναντίον σας, θα τον σκοτώσουν για να βάλουν άλλο στη θέση του που θα το κάνει…… Την στιγμή που θα φύγει, θ’νοίξουν οι ασκοί του Αιόλου κατά πάνω σας.

Κύπρος είναι Δαυίδ πού θα  φέρει κάτω την Τουρκία, που είναι  Γολιάθ.  Υπομονή, και  μετά τα γεγονότα δοξολογία στον Κύριο ακατάπαυστη,  για  όποιον  έχει τουλάχιστον  φιλότιμο.

 Υπομονή, και θα έρθει σύντομα πολιτειακή ανατροπή που θ’ αλλάξει για πάντα το σύστημα της οικονομίας σας και θα σάς απαλλάξει από τον καρκίνο των Κομμάτων και των κάθε λογής παρατρεχάμενων τους, εντός και εκτός.

Κάπως έτσι παιδί μου θέλω να πιστεύω πώς θα εκπληρωθούν οι Προφητείες, αλλά μόνο Κύριος και Θεός μας ξέρει πως και πότε. Αυτού  είναι Βασιλεία και δύναμις και δόξα εις τούς αιώνας αμήν, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ελευθερωθούμε σύντομα.’’

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

GEWKWN





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου