Γιατί τόση φροντίδα και τόσα μέτρα κατά του ιού; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιατί τόση φροντίδα και τόσα μέτρα κατά του ιού;

  Τι μπορεί να επιδιώκουν; Τι από όσα σου έχουν πει τα προηγούμενα χρόνια τελικά έγινε για το καλό σου;   Γράφει ο Πυθαγοριδης Πυθαγορας...

 


Τι μπορεί να επιδιώκουν; Τι από όσα σου έχουν πει τα προηγούμενα χρόνια τελικά έγινε για το καλό σου;

 

Γράφει ο Πυθαγοριδης Πυθαγορας

 

Α)   Οι  κυβερνώντες  νοιάζονται   για  την  ζωή  του  λαουτζίκου  .  Ούτε  γι'  αστείο  !   Το  απέδειξαν  μέσα  στα  τελευταία χρόνια  της  κρίσης  οτι  δεν  νοιάζονται  καθόλου .

Β) Οι κυβερνώντες ( τραπεζίτες ) διαπίστωσαν οτι ο ιός πραγματικά υπάρχει και κινδυνεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ . Γι' αυτό τόσα μέτρα .  Αυτό το σενάριο έχει ένα τρωτό σημείο : Εάν είχαν ανησυχήσει τόσο πολύ θα ανακοίνωναν οτι θα δώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανακαλύψει ένα ματζούνι που καταστέλλει τον ιό ! Τέτοια χρηματικά έπαθλα συνηθίζονται . Κάποιοι μαθηματικοί κέρδισαν σεβαστά ποσά επειδή έλυσαν κάποιο πρόβλημα ( άλυτο μέχρι της μέρες τους ) και κάποια ομάδα μηχανικών κέρδισε το ποσόν που είχε ορισθεί ως κίνητρο - βραβείο σε όποιον κατασκευάσει έναν ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ πύραυλο για το διάστημα. Για  την  σύλληψη  του  Σαντάμ  είχαν   δώσει  25  εκατομμύρια  δολλάρια    σε  όποιον   αποκαλύψει  την  κρυψώνα  του  .  
Τόσοι εναλλακτικοί θεραπευτές , βοτανοθεραπευτές , ανοιχτόμυαλοι γιατροί , έξυπνοι απλοί άνθρωποι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο . Ένα τέτοιο δέλεαρ θα τους έβαζε σε κίνηση όλους . Ακούω οτι οι φορείς του AIDS στην Θεσσαλονίκη ( χωρίς να είναι γιατροί ) ανακάλυψαν κάτι δίαιτες με μάγκο και άλλα φρούτα που καταστέλλουν τον ιό ( ή ισχυροποιούν το αμυντικό σύστημα ) . Φυσικά απο τα "σοβαρά" ΜΜΕ ούτε κουβέντα δεν θα ακούσετε γι' αυτό . Απλοί άνθρωποι γελοιοποίησαν βαρύγδουπους καθηγητάδες και ιατρικές σχολές και φαρμακευτικές εταιρείες .


Επομένως το  δεύτερο  σενάριο καταρρίπτεται με βάση την κοινή λογική .

Γ) Είναι γνωστό και στις χελώνες ακόμα οτι οι τραπεζίτες ΚΑΤΑΚΕΥΑΖΟΥΝ ένα πρόβλημα για να σερβίρουν μια λύση που δεν λύνει τελείως το πρόβλημα αλλά τους βολεύει για κάποιον άλλον ( μυστικό ) λόγο . Θέλεις να εισβάλλεις στο Αφγανιστάν ; Φροντίζεις ώστε να πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι . Θέλεις να λάβεις μέρος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ; Αφήνεις τους Ιάπωνες να βομβαρδίσουν το Πέρλ Χάρμπορ . Δεν έχω μαγνητοφωνήσει τις μυστικές συνομιλίες αλλά υποπτεύομαι οτι και εκείνη η οικονομική κρίση του 1971 ήταν ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ απο τους τραπεζίτες ώστε να δώσουν το ΠΡΟΣΧΗΜΑ στον Νίξον ( άλλο άτακτο παιδί ) να αποδεσμεύσει το δολλάριο απο τον χρυσό πράγμα που σημαίνει οτι οι τραπεζίτες μπορούσαν πλέον να τυπώνουν όσα δολλάρια ήθελαν ( να δημιουργούν χρήμα απο τον αέρα ) χωρίς να υπάρχει στην αποθήκη ο αντίστοιχος χρυσός ! Ήταν 13 Αυγούστου του 1971 . Ο Νίξον το δικαιολόγησε λέγοντας οτι με αυτό το μέτρο δεν θα ήταν πια δυνατόν να επαναληφθεί εκείνη η κρίση . Βέβαια στα χρόνια που ακολούθησαν άλλου είδους οικονομικές κρίσεις ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα ( ίσως περισσότερες απο όσες πρίν το 1971 ) .
Έτσι και σήμερα υπάρχει έντονη η υποψία ( βεβαιότητα θα την έλεγα ) οτι αυτό το καραγκιοζιλίκι για τον "ιό" στρώνει τον δρόμο για μια προκατασκευασμένη "λύση" . Τί θα είναι αυτή η "λύση" ; Ένα παγκόσμιο νόμισμα με βάση τον χρυσό ; Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των τραπεζιτών ; Μείωση του πληθυσμού ; Υποχρεωτικό τσιπάρισμα ;
Ό,τι και να είναι δεν θα είναι για το καλό μας . Και είμαστε στην αρχή ακόμη . Η "λύση" θα σερβιριστεί όταν οι άνθρωποι θα πεθαίνουν απο την πείνα στους δρόμους έτσι ώστε όλοι να την υποδεχτούν με ανακούφιση !

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ...

Σου είπαν οτι η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ κατέστρεψε την Κύπρο . ΠΡΕΠΕΙ να κάτσουμε στα αυγά μας . Η Κύπρος είναι μακρυά . Ή Καραμανλής ή πόλεμος . Είναι για το ΚΑΛΟ των παιδιών σου να υποχωρήσουμε . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους ξένους που μας επανέφεραν την "Δημοκρατία".

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτούμε το γκριζάρισμα των Ιμίων . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Δηλαδή τί θέλετε ; Να δείτε φέρετρα ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους αμερικάνους που μεσολάβησαν .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις τα λεφτά σου στο Χρηματιστήριο . Είναι για το ΚΑΛΟ σου . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα καλά παπαγαλάκια που μας πληροφορούν για τις "καλές" μετοχές .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Κάτι ψιλά θα μας στοιχίσουν αλλά τα έργα θα μας μείνουν για πάντα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Εθνική Γριά που τους οργάνωσε τόσο άψογα .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να μπούμε στα μνημόνια . Είναι για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους "θεσμούς" που δέχτηκαν ( τόσο ανιδιοτελώς !) να μας σώσουν .

Σου είπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να δεχτούμε (λαθρο) μετανάστες . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ( τους λαθρομετανάστες ) που διάλεξαν την Ελλάδα !

Τώρα οι ΙΔΙΟΙ έρχονται και σου λένε οτι υπάρχει πανδημία . Οτι ΠΡΕΠΕΙ να παγώσουμε την οικονομία . Να τα κλείσουμε όλα . Είναι για το ΚΑΛΟ μας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες που βιάζονται να παρασκευάσουν εμβολιάκι .

Λοιπόν , εάν τις έξι πρώτες φορές κρίνεις οτι σου είπαν την αλήθεια , πίστεψέ τους και τώρα . Εάν όμως κρίνεις οτι σου είπαν ψέμματα , μάλλον πάλι ψέμματα σου λένε . Απλά πράγματα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου