Οι ψευτοδημοκρατίες αποτελούν εκφάνσεις της Νέας Τάξης και δεν είναι αποκλειστικά Ελληνικά φαινόμενα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι ψευτοδημοκρατίες αποτελούν εκφάνσεις της Νέας Τάξης και δεν είναι αποκλειστικά Ελληνικά φαινόμενα

  Μη νομίζετε, ότι οι ψευτοδημοκρατιες, οι πολιτικές αλητείες και οι δωροδοκίες, αποτελούν αποκλειστικά Ελληνικά φαινόμενα. Ακριβώς, όπως ...

 


Μη νομίζετε, ότι οι ψευτοδημοκρατιες, οι πολιτικές αλητείες και οι δωροδοκίες, αποτελούν αποκλειστικά Ελληνικά φαινόμενα.


Ακριβώς, όπως οι πανδημίες! Ή μήπως επιδημίες; Επιδημίες βλακειων και ασυναρτησιων, που έχουν ως στόχο την νέκρωση της κριτικής σκέψης, προς έλεγχο των μαζών.


Γράφει ο Ιωάννης Σαρλας

Πρόκειται για εκφάνσεις της Νέας Τάξης! Βάλουν και προσβάλουν την εθνολογική και πολιτισμική συνέχεια των λαών, ενώ εκβάλουν εφευρήματα, όπως η πολιτική ορθότητα για να τους ευνουχίσουν. Ηγέτες, όπως ο Σαλβίνι, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσοναρο, ο Πούτιν και ο Τραμπ θεωρούνται μαύρα πρόβατα, επειδή διατυπώνουν έναν πατριωτικό λόγο. Επειδή χαλούν την...μανέστρα και τις επιδιώξεις στο παγκόσμιο παρεάκι των διεθνών τραπεζιτών και των παπαγάλων τους.

Ας πάρουμε όμως μια γεύση όμως από τα πολιτικά δρώμενα της Αμερικής. Η αξιότιμη Χίλαρι Κλίντον, ούσα Υπουργός Εξωτερικών, επί Προεδρίας Ομπάμα, χειρίζονταν τω καιρώ εκείνω διαφόρων λογιών...μαύρα προγράμματα, όπως η καρατόμηση του Καντάφι στην Λιβύη και το ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης, διάφορες...κολιγιες και δάνεια του Ομπάμα στην Κίνα, (το ερευνητικό εργαστήριο στην Γιουχαν, από το οποίο διέρρευσε ο covid 19 εχρηματοδοτειτο σχεδόν καθ' ολοκληρίαν από τον Μπαράκ Ομπάμα) οικονομική ενίσχυση στην Ουκρανία κ.α. Το αρχείο αυτών των απορρήτων δραστηριοτήτων, κάποια στιγμή η Χίλαρι το έβγαλε από το Πεντάγωνο και το πήρε...σπίτι της! Στο σημείο αυτό, θα ανοίξω μια παρένθεση και θα αναφέρω, ότι το ίδιο έκανε και στην χώρα μας ο...αρχιπροδοταρος Βενιζέλος-Τουρκογλου, παίρνοντας στην... φτωχική του οικία τον σκληρό δίσκο με όλα τα απόρρητα έγγραφα του Ελληνικού Πενταγώνου αλλά όσο πήγε αυτός φυλακή περί εσχάτης προδοσίας άλλο τόσο μπήκε στην ψειρου και η Χίλαρι!

Κάποια στιγμή, η κ.Κλιντον απώλεσε το εν λόγω στικάκι ξεχνώντας το σε κάποιο γραφείο. Για κακή της τύχη, το ενετόπισε ο πρώην βουλευτής των δημοκρατικών Σεθ. Αυτός, αν και στο στρατόπεδο των δημοκρατικών, ήταν πρώτα από όλα φλογερός Αμερικανός πατριώτης. Ειδοποίησε την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, (NSA) το FBI αλλά και την CIA για τα...κατορθώματα του Ομπάμα, συν του γεγονότος, ότι, ύστερα από το κλείσιμο μιας τέτοιας...δουλειάς, η Χίλαρι Κλίντον έπαιρνε την δικαιολογημένη και...νόμιμη μίζα της. Δυστυχώς, σε όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες έκαναν κουμάντο άνθρωποι της Κυβέρνησης Ομπάμα με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα σκάνδαλα να κουκουλωθουν και ουδεμία ποινική δίωξη να ασκηθεί στο δίδυμο Ομπάμα-Χιλαρι. Τότε ο Σεθ έκανε το αυτονόητο και τα έδωσε ολα...στεγνά στα Wikileaks, ούτως ώστε και ο τελευταίος Αμερικανός πολίτης να μπορεί να μάθει την αλήθεια. Μερικές ημέρες αργότερα, βρέθηκε δολοφονημένος...

Μόλις διέρρευσαν αυτά στα Wikileaks, ο πρώην Πρόεδρος Ομπάμα για...αντιπερισπασμο έστησε στον Τραμπ το διαβόητο Russiangate, αμέσως μόλις η Χίλαρι έχασε τις εκλογές. Δήθεν, ότι ο Τραμπ (τάχα μου τάχα μου δλδ, όπως έλεγε και ο Ζήκος στην ταινία Ο Μπακαλόγατος) συνεργάστηκε με τον Πούτιν, ούτως ώστε Ρώσοι χάκερς να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των τελευταίων Αμερικανικών Προεδρικών εκλογών! 

Ας έρθουμε τώρα στις επερχόμενες Αμερικανικές εκλογές και στον αγαπητό διεκδικητή του χρίσματος της Προεδρίας των Η.Π.Α. κ. (sleeping) Μπάιντεν. Ο αξιολατρευτος γιος του έχει πολλά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αποτελεί και η εξις του στα ναρκωτικά. Παρόλα αυτά, ο πατήρ Μπάιντεν φρόντισε να τον τοποθετήσει στις καλύτερες των εργασιών, όπως για παράδειγμα να τον διορίσει Πρόεδρο στην εταιρεία Μπουρισκα, η οποία μεταξύ άλλων, φρόντιζε για την παροχή οικονομικής ενίσχυσης, μέσω δανείων στην Ουκρανία, καθώς και για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με την Κίνα. Εδώ, θα ανοίξω μια δεύτερη παρένθεση διότι το συγκεκριμένο...σκηνικό, κάτι μου θυμίζει! Εσάς;; Πού πηγαίνει ο νους σας;; Καλά, θα σας βοηθήσω. Κάντε πάλι μιαν αναγωγή στα Ελληνικά, πολιτικά δρώμενα. Μα ναι, αυτό μας φέρνει στο νου τον...προκομενο μας Πρωθυπουργό! Ιδού, άλλος ένας άχρηστος γόνος, του οποίου ο πατέρας (Πρωθυπουργός και αυτός) φρόντισε να τον βάλει στις καλύτερες θέσεις (Εθνική Τράπεζα κλπ) για να... εμπλουτίσει ο Κούλης το βιογραφικό του και να ενθυλακωνει μισθούς, τους οποίους ο μέσος Έλληνας θα βλέπει με το...κυαλι, δουλεύοντας μιαν ολόκληρη ζωή!

Πάμε όμως ξανά πίσω στην Αμερική. Ο υιός Μπάιντεν που λέτε, κρατούσε τα αρχεία της εταιρείας Μπουρισκα στο προσωπικό του laptop και κάποια στιγμή που ήταν... φτιαγμένος (δεν εξηγείται αλλιώς) δίνει το laptop του για service σε έναν κομπιουτερά! Εν συνεχεία, το ξεχνάει εντελώς! Στην Αμερική, ειρησθω εν παρόδω, υφίσταται νόμος, σύμφωνα με τον οποίον, εάν παραδώσεις ένα οιοδήποτε προσωπικό σου αντικείμενο και δεν το αναζητήσεις για τρεις μήνες, τότε το συγκεκριμένο αντικείμενο περνά στην κατοχή του ανθρώπου, στον οποίον το παρέδωσες. Κατά συνέπεια, ο κομπιουτεράς βρήκε τα πάντα στον σκληρό δίσκο του laptop, όπου μεταξύ άλλων υπήρχαν και... κρατηθείτε!! 24.000 γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων παιδιών, προς τέρψη, είτε του πατρός, είτε του υιού Μπάιντεν, θα σας γελάσω...

ΑΥΤΟΙ είναι οι ηγέτες, που προωθεί το παγκόσμιο κύκλωμα των τοκογλύφων, το οποίο ελέγχει, μέσω των πουλημένων media, ακόμη και αυτόν καθ' αυτόν τον...εγκέφαλο του εν υπνώσει πόπολου! Οι τύποι είναι διαστροφεις της ανθρώπινης φύσης, κανιβαλιζοντας ψυχές τε και σώματα! 

Κι εσύ, αγαπητό μου προβατάκι, φορα το...φιμωτρακι, επειδή οι ηγέτες σου θέλουν να υπακούσεις! Για το καλό σου! Διότι σε...αγαπούν και μεριμνούν για την δημόσια υγεία! Φροντίζουν, ούτως ώστε, ούτε μια ίωση να μην σε βρει!! Με αυτούς μπροσταρηδες, ούτε πουλί πετούμενο δεν θα βρεθεί...μπροστά σου!! Για γέλια ή για κλάματα;;!! 

Το λοιπόν, ας σταυρώσουμε Μπάιντεν, Κούλη, Τσίπρα και τα λοιπά μπουμπούκια της Νέας Τάξης. Στην κυριολεξία όμως...

Τα σέβη μου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου