Το αναφαίρετο & νόμιμο δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων είναι «εθνικισμός» σύμφωνα με τον κ. Μ.Χρυσοχοΐδη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το αναφαίρετο & νόμιμο δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων είναι «εθνικισμός» σύμφωνα με τον κ. Μ.Χρυσοχοΐδη

  Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να χαρακτηρίσετε το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας ως «φασιστική» και «ναζιστική» πρακτική...; Ο εκχυδαϊ...

 


Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να χαρακτηρίσετε το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας ως «φασιστική» και «ναζιστική» πρακτική...;


Ο εκχυδαϊσμός και ο ευτελισμός των νόμιμων εθνικών μας δικαιωμάτων γίνεται από μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία υποτίθεται ότι σε ένα τόσο τεταμένο χρονικά σημείο υπερασπίζεται τα εθνικά μας δίκαια απέναντι στη Τουρκία.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης λοιπόν, ο οποίος δεν είναι εκλεγμένος, αλλά διορισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, της κυβέρνησης Μητσοτάκη, χαρακτήρισε με αρνητικό τρόπο ως «εθνικισμό» την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια! 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσπαθώντας να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε «επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσει» όπως ο «Εθνικισμός με τα 12 μίλια»...!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε μία ακατανόητη τοποθέτηση για το κυριαρχικό και απολύτως νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας, τη δυνατότητα επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια, βαφτίζοντας με αρνητική χροιά ως «εθνικισμό» το σχετικό αίτημα! 

 

Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, βεβαίως δεν είναι ο μόνος διορισμένος υπουργός της Κυβέρνησης που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και εκφράζει τόσο ανοιχτά και προκλητικά υποχωρητικές εθνικές θέσεις.

 

Πριν λίγες εβδομάδες ο  υπουργός Εσωτερικών κ. Γεραπετρίτης χαρακτήρισε ως «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης τα 6 ναυτικά μίλια και όχι τα 12, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αποθρασυνθούν εντελώς και αυτή την ώρα να κάνουν έρευνες στα παράλια της Ρόδου και να εκδίδουν τη μια προκλητική NAVTEX πίσω από την άλλη! 

Τι λέει για όλα αυτά ο κύριος Πρωθυπουργός;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου