Ron Paul: Το Facebook εφόσον απαγορεύει την ελευθερία λόγου θα οδηγήσει τους ανθρώπους να βρουν εναλλακτικές πλατφόρμες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ron Paul: Το Facebook εφόσον απαγορεύει την ελευθερία λόγου θα οδηγήσει τους ανθρώπους να βρουν εναλλακτικές πλατφόρμες

  «Υπάρχει εκφοβισμός και θα υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις. Είναι κίνητρο για τους ανθρώπους να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.» «Οι άνθρω...

 






«Υπάρχει εκφοβισμός και θα υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις. Είναι κίνητρο για τους ανθρώπους να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.»


«Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει θα αναπτύξουν τεχνολογία που θα είναι διαθέσιμη σε ένα άτομο σαν κι εμένα.»


Εν μέσω κατάργησης πολλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο, μερικοί άνθρωποι έχουν εισέλθει σε μια συζήτηση που μοιάζει με διαμάχη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ρον Πολ.

Συμμετέχει στο Boom Bust για να περιγράψει την προσωρινή του απαγόρευση από το Facebook και τι κινδύνους θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι κινήσεις, εάν υπάρχουν, στην ελεύθερη ομιλία.

«Το όλο θέμα ήταν αντιαμερικανικό για αυτό το θέμα. Εκφοβισμός και ξαφνική πρόκληση για αυτό που κάνουμε » , λέει. «Είμαι ακόμα αισιόδοξος ότι η τεχνολογία θα ακολουθήσει και θα υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχουν σταθμοί που μας επιτρέπουν να μιλήσουμε, όπως ο σταθμός σας.»

Ο πρώην εκπρόσωπος λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν. «Νομίζω ότι είναι κίνητρο για τους ανθρώπους να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις. Δεν ξέρω την τεχνολογία, αλλά πιστεύω στην τεχνολογία. Και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει θα αναπτύξουν τεχνολογία που θα είναι διαθέσιμη σε ένα άτομο σαν κι εμένα, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε την ασφάλεια και την προστασία του εαυτού μας.»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου