Ο Ομπάμα και ο Ρένζι οργάνωσαν την κλοπή των εκλογών στις ΗΠΑ; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ομπάμα και ο Ρένζι οργάνωσαν την κλοπή των εκλογών στις ΗΠΑ;

  Αυτή η ιστορία ξεκίνησε στην Ιταλία την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην ιταλική εθνική εφημερίδα, La Verità   «Η Ιταλία συμμετείχε  σε μεγάλο ...

 





Αυτή η ιστορία ξεκίνησε στην Ιταλία την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην ιταλική εθνική εφημερίδα, La Verità

 

«Η Ιταλία συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην απάτη των εκλογών του 2020, σε ένα σχέδιο που χρονολογείται από το 2016, κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψη του Ομπάμα στην Ιταλία.»

 

Οι Προεδρικές εκλογές της Γερουσίας της Γεωργίας φαίνεται να είναι επανάληψη της 3ης Νοεμβρίου, με μηχανές Dominion σε τρεις από τις μεγαλύτερες Ρεπουμπλικανικές περιφέρειες να λειτουργούν νωρίς την ημέρα και οι ψηφοφόροι είπαν ότι δεν μπορούσαν να σαρώσουν τα ψηφοδέλτια τους. Οι εργαζόμενοι της δημοσκόπησης υποσχέθηκαν να σαρώσουν τα ψηφοδέλτια εκ μέρους των ψηφοφόρων μόλις επιδιορθωθούν τα μηχανήματα.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για ποσοστό συμμετοχής 90% + στις δημοκρατικές περιοχές, καθώς και μαζικές εκλογές.

Ζωντανά στην τηλεόραση ABC, αφαιρέθηκαν 32.000+ ψήφοι από τον David Perdue και τεμαχισμένα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κομητεία Fulton, με τιμολόγια από τον εκτυπωτή στην Κίνα.

Στις 10 μ.μ., ακριβώς όπως οι υποψήφιοι του GOP άρχισαν να κινούνται προς τα εμπρός, οι κομητείες έκλεισαν τις μετρήσεις τους, λέγοντας ότι θα επανεκκινήσουν τις μετρήσεις στις 8 π.μ.

Εν τω μεταξύ, οι υποστηρικτές του Τραμπ που πηγαίνουν στο DC για το ράλι « Stop the Steal» θα διαπιστώσουν ότι όχι μόνο όλες οι τοπικές επιχειρήσεις είχαν παραγγείλει από τον Δήμαρχο Bowser να τους παγώσει εκτός πόλης, αλλά και οι Χάρτες Google και οι Χάρτες Apple έχουν ακυρώσει τις υπηρεσίες κατεύθυνσης για το DC Metro της περιοχής!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

 

Η κυριότερη ιστορία της BlueSkyReport είναι ότι η Ιταλία συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην απάτη των εκλογών του 2020, σε ένα σχέδιο που χρονολογείται από το 2016, κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψη του Ομπάμα στην Ιταλία.

Ο Ομπάμα και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Matteo Renzi φέρεται να ενορχήστρωσαν την κλοπή των εκλογών των ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Τραμπ, με τη βοήθεια του στρατηγού Claudio Graziano, ο οποίος έδωσε στη CIA και το υπουργείο Εξωτερικών πρόσβαση σε έναν ιταλικό στρατιωτικό δορυφόρο, επιτρέποντας εκλογές σε όλα τα κράτη για χειρισμό με το "Fractional Magic".

Τα δεδομένα για τις εκλογές των ΗΠΑ προωθήθηκαν από τη Φρανκφούρτη, τη Γερμανία στην Ιταλία, όπου μέλη του MI6, της CIA και του ομίλου Leonardo δημιούργησαν τους αλγόριθμους για τη χειραγώγηση των εκλογικών δεδομένων των ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια, ο Ομπάμα και μεγάλο μέρος της αριστεράς κυβέρνησης της Ιταλίας συνωμότησαν και συνωμοσία για να κλέψουν τη νίκη του Trump. Όταν οι προσπάθειές τους απέτυχαν να ξεπεράσουν τη μαζική προσέλευση του Τραμπ, τέσσερα από τα πέντε κράτη διέταξαν να σταματήσουν να μετράνε.

Ο Graziano είναι επίσης επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία απαρτίζεται από όλους τους αρχηγούς του προσωπικού κάθε κράτους μέλους της ΕΕ. Επομένως, εάν δεν ενεργούσε από μόνος του, υποδηλώνει ότι κάθε κράτος μέλος της ΕΕ είναι επίσης συνεπές στην εκλογική απάτη που έχει συμβεί στις εκλογές του 2020.

Όλα αυτά είναι σύμφωνα με άρθρα και βίντεο που μοιράστηκαν ο επιχειρηματίας τεχνολογίας και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Overstock.com, Πάτρικ Μύρν, ο οποίος χρηματοδότησε ιδιωτικές ομάδες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για την παρακολούθηση των εκλογών του 2020 και ο οποίος επιβεβαίωσε την αλήθεια αυτής της ιστορίας στο Twitter.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ υπό τον Ομπάμα, William J. Lynn III ηγήθηκε των προσπαθειών του υπουργείου στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της διαστημικής στρατηγικής. Η Lynn είναι επίσης σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Leonardo DRS, θυγατρικής εταιρείας Leonardo των ΗΠΑ με έσοδα περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή η ιστορία ξέσπασε στην Ιταλία την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην ιταλική εθνική εφημερίδα, La Verità, με τον τίτλο, "Οι δικηγόροι του Trump δεν έχουν αμφιβολίες: Ένας Ιταλός παραδίδει την υπέρ της Μπάιντεν απάτη". Το άρθρο περιγράφει την υποτιθέμενη επιχείρηση που εκτελέστηκε στη Ρώμη με τη συνενοχή του Ιταλού εργολάβου άμυνας, Λεονάρντο.

Αυτό το βίντεο με την κλήση Zoom με το BlueSkyReport και τους υποστηρικτές της δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την ιστορία και λέει για τις προσπάθειές της να πάρει αυτές τις πληροφορίες μπροστά στον Πρόεδρο Τραμπ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου