Απίστευτη προπαγάνδα των τουρκικών ΜΜΕ που απαιτούν ευθέως ανάμειξη σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτη προπαγάνδα των τουρκικών ΜΜΕ που απαιτούν ευθέως ανάμειξη σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος...! (Video)

  CNNTURK: «Η Ελλάδα μετακίνησε τις σορούς στην Χαλκιδική χωρίς να ενημερώσει την Τουρκία»… Οι Τούρκοι θέλουν για οτιδήποτε αφορά μουσουλμ...

 







CNNTURK: «Η Ελλάδα μετακίνησε τις σορούς στην Χαλκιδική χωρίς να ενημερώσει την Τουρκία»…


Οι Τούρκοι θέλουν για οτιδήποτε αφορά μουσουλμάνους στην Ελλάδα, πρώτα να τους ενημερώνουμε και μετά να το κάνουμε!


Η παρακάτω είδηση, σε συνάρτηση με την όλο και αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο πρέπει επιτέλους να χτυπήσει καμπάνες στην ελληνική πολιτική σκηνή η οποία ως μόνο μέλημα της εδώ και δεκαετίες είναι να ξαναστρώνει το χαλί το οποίο τραβούν κάτω από τα πόδια μας συνεχώς οι Τούρκοι. Αποκαλυπτική η είδηση που έφεραν στο φως τα tourkikanea.

Στο παρακάτω βίντεο από το CNNTURK,  ακούμε αρχικά τον παρουσιαστή να σχολιάζει για την Ελλάδα και μετά το σχόλιο του ανταποκριτή.

Παρουσιαστής : “Κύριοι η Ελλάδα κλιμακώνει την ένταση. Σε αυτό το περιστατικό πλέον πρέπει να εξετάσουμε και την ανθρώπινη διάσταση. Διότι από την μία πλευρά λειτουργούν οι διπλωματικοί δίαυλοι, γίνονται διπλωματικές συνομιλίες και διάλογος αλλά από την άλλη, μιλάμε για ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Δεν ξέρω αν εσείς συμφωνείτε. Θα δείτε την κατάσταση η οποία κλιμάκωσε την ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας. Η Ελλάδα τις σορούς που βρήκε σε ένα οθωμανικό νεκροταφείο, στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη, τις μετακίνησε χωρίς να ενημερώσει την Τουρκία, κάτι το οποίο κλιμάκωσε άμεσα την ένταση. ”

Ανταποκριτής :

Σε εκσκαφή που έγινε σε αυλή σχολείου στο χωριό Σήμαντρα κοντά στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας βρέθηκαν 201 οθωμανικοί τάφοι. Οι Έλληνες αρμόδιοι έθεσαν υπό προστασία τις σορούς, στις αποθήκες της διεύθυνσης αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους. Αλλά δεν ενημέρωσαν την Τουρκία. Η Τουρκία αμέσως ενήργησε σε Άγκυρα και Αθήνα. Ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα Διάμεσης κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών. Ενώ ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκεργκίν, την ίδια μέρα ζήτησε από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να σταματήσουν οι εργασίες εκσκαφών και οι σοροί να θαφτούν στην τοποθεσία τους σύμφωνα με το Ισλάμ. Αρμόδιοι του προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν το χωριό και συνομίλησαν με τις τοπικές αρχές.

Το ότι πρόκειται για νεκροταφείο της οθωμανικής περιόδου έγινε αντιληπτό από το ότι τα κρανία και τα άλλα οστά είναι στραμμένα προς την Μέκκα, όπως και από την μοναδική οθωμανική ταφόπλακα που ανήκει σε έναν από τους 201 τάφους.

Στο χωριό Σήμαντρα πού βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στα 90 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη στην χερσόνησο της Χαλκιδικής, επί οθωμανικής περιόδου ζούσαν περίπου 160 οικογένειες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Τούρκος στο χωριό. Με την ανταλλαγή των πληθυσμών που έγινε με τη Λωζάνη, εγκαταστάθηκαν εκεί πληθυσμοί που επί το πλείστον είχαν έρθει από το Έρντεκ και την Καππαδοκία.”




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου